Je plat 2600 EUR v čistom primeraný?
Ahojte, 15 rokov skusenosti, 70% uvazok, 2600 v cistom a mne to pride malo.
Keď ti to príde malo tak je to malo. Načo ta otázka?
Skus napisat viac, pozicia, odbor, mesto, benefity, odmeny… jedna suma nehovori nic
Záleží od nákladov na život, o pozíciu, koľko si zarábala doteraz, či potrebuješ peniaze súrne alebo máš z čoho žiť...aj keď kľudne to môže otázka na rozduchanie vášni ak niekto zarába ani nie polovicu z toho pri plnom uvazku
Malo, z toho sa neda vyzit nikde
Ha ha no jasne, a co ešte vymyslíš? 🤦🏼♀️
Treba sa uskromniť a znížiť výdavky, ekonomika sa bude zhoršovať.
Malo? Pozri si kolko je priemerna mzda v hospodarstve. Tvoj zarobok, navyse za 70% pracovneho casu je viac ako nadpriemerny.
Ale samozrejme - ak si predavacka v potravinach, tak je to ako vyhra v loterii. Ak si nejaky astrofizik, politik, tak asi aj celkom malo.
Hádam jej to neveríte.....dobra sprostosť
Ak sa musis pytat cudzich ludi na vlastnu vysku mzdy, asi mas problem s financnou gramotnostou.
* astrofyzik 😀 😀 😀
2600 v čistom je málo? a ešte nie na plný úväzok? to sranduješ nie...😕
čo je to za profesiu, keď sa ti to zdá málo? alebo akú vysokú máš životnú úroveň, keď je to málo?
málo je zarobiť v štátnej správe s vysokou školou 1100 v čistom🙄
Na prezidenta celkom málo.
na to, ze sa musis pytat na Mk to mas az-az
tiez sa cudujem otazke, pri takej mzde/plate predpokladam VS vzdelanie alebo nejaku super specializaciu, a teda aj schopnost ohodnotit vlastny cas. autorka, preco sa ti to zda malo? ma praca nejake vyrazne nevyhody?
Malo, taka minimálna mzda
Zasa sa niekto veľmi nudí v piatkový deň? 🤔🙄🤭
Malá kopa pýta viac.
Myslím si, že téma je založená len na rozpútanie vášní, keďže každý tu vie, že za uvedených podmienok je to na Slovensku kráľovský plat, takže veľa zábavy.
tak už si sa pochvalila ale väčšinu z nás to nezaujíma takže asi tak.70% uväzok na taký plát a robila si 15 rokov.Sú aj taký čo prácovali 45 rokov a majú môžo 400 eur na miesac.Tak sme radi že si sa pochvalila.
Ak bojuje s na fronte, alebo si na ropnej plošine, tak áno, je to veľmi málo.
@lilope autorke sa snívalo 😄
Málo?????? Co za ten plat na 70% úväzok robíš?
Mat aspoň polovicu tvojho platu žijem si jak kráľovná 🙂
No mne sa to zda byt teda hodne malo. Zmenila by som pracu urcite. By sa mi ani vstavat rano nechcelo ak by som vedela ze to budem mat ako plat
Ak mas vysoke naroky na zivot tak asi malo. Ked mas priemerne naroky , chces aj usetrit aj si dopriat vyborny ideal. Pre niekoho sa tvoj plat zas rovna obrovsky peniaz. ✨
@sense praveze mame velmi vysoke naroky na zivot, manzel zarobi trosku lepsie ako ja , nepotrebujeme surne peniaze, len sme tak nejak v slepej ulicke. obaja sme dosiahli vela a oboch nas uz nebavi pracovat pre niekoho. mame nejaku ideu, len sa bojime vykrocit, i ked rozmyslam, ze to rozbehnem v malom popri praci a ak v tom budem vidiet viziu tak odidem.
moja praca nie je vobec narocna- na vedomosti ano, ale tie mam za tie roky, riadila som aj pobocku kedysi davnejsie s 200 zamestnancami, teraz tak tapem, ze co dalej. mame male deti.
No tak máš dve možnosti vezmeš to a budeš hľadať ďalej, alebo ti je to málo a budeš hľadať dalej

Tak sa zamestnaj inde