icon

Je plat 2600 EUR v čistom primeraný?

11. apr 2025

Ahojte, 15 rokov skusenosti, 70% uvazok, 2600 v cistom a mne to pride malo.

Strana
z7
janai1
11. apr 2025

Tak sa zamestnaj inde

gejb
11. apr 2025

Keď ti to príde malo tak je to malo. Načo ta otázka?

janababana
11. apr 2025

Skus napisat viac, pozicia, odbor, mesto, benefity, odmeny… jedna suma nehovori nic

sense
11. apr 2025

Záleží od nákladov na život, o pozíciu, koľko si zarábala doteraz, či potrebuješ peniaze súrne alebo máš z čoho žiť...aj keď kľudne to môže otázka na rozduchanie vášni ak niekto zarába ani nie polovicu z toho pri plnom uvazku

veronka1996
11. apr 2025

Malo, z toho sa neda vyzit nikde

bielasovicka
11. apr 2025

Ha ha no jasne, a co ešte vymyslíš? 🤦🏼‍♀️

maranco
11. apr 2025

Treba sa uskromniť a znížiť výdavky, ekonomika sa bude zhoršovať.

katarinaba
11. apr 2025

Malo? Pozri si kolko je priemerna mzda v hospodarstve. Tvoj zarobok, navyse za 70% pracovneho casu je viac ako nadpriemerny.
Ale samozrejme - ak si predavacka v potravinach, tak je to ako vyhra v loterii. Ak si nejaky astrofizik, politik, tak asi aj celkom malo.

bielasovicka
11. apr 2025

Hádam jej to neveríte.....dobra sprostosť

solange7
11. apr 2025

Ak sa musis pytat cudzich ludi na vlastnu vysku mzdy, asi mas problem s financnou gramotnostou.

katarinaba
11. apr 2025

* astrofyzik 😀 😀 😀

zab37
11. apr 2025

2600 v čistom je málo? a ešte nie na plný úväzok? to sranduješ nie...😕
čo je to za profesiu, keď sa ti to zdá málo? alebo akú vysokú máš životnú úroveň, keď je to málo?
málo je zarobiť v štátnej správe s vysokou školou 1100 v čistom🙄

januska12323
11. apr 2025

Na prezidenta celkom málo.

kat_
11. apr 2025

na to, ze sa musis pytat na Mk to mas az-az

deedol
11. apr 2025

tiez sa cudujem otazke, pri takej mzde/plate predpokladam VS vzdelanie alebo nejaku super specializaciu, a teda aj schopnost ohodnotit vlastny cas. autorka, preco sa ti to zda malo? ma praca nejake vyrazne nevyhody?

lucia13022023
11. apr 2025

Malo, taka minimálna mzda

7miriam77
11. apr 2025

Zasa sa niekto veľmi nudí v piatkový deň? 🤔🙄🤭

lilope
11. apr 2025

Malá kopa pýta viac.
Myslím si, že téma je založená len na rozpútanie vášní, keďže každý tu vie, že za uvedených podmienok je to na Slovensku kráľovský plat, takže veľa zábavy.

alickapusinka
11. apr 2025

tak už si sa pochvalila ale väčšinu z nás to nezaujíma takže asi tak.70% uväzok na taký plát a robila si 15 rokov.Sú aj taký čo prácovali 45 rokov a majú môžo 400 eur na miesac.Tak sme radi že si sa pochvalila.

kavasmliekom
11. apr 2025

Ak bojuje s na fronte, alebo si na ropnej plošine, tak áno, je to veľmi málo.

kavasmliekom
11. apr 2025

@lilope autorke sa snívalo 😄

aandrea9
11. apr 2025

Málo?????? Co za ten plat na 70% úväzok robíš?

kikundela
11. apr 2025

Mat aspoň polovicu tvojho platu žijem si jak kráľovná 🙂

gypsomilka
11. apr 2025

No mne sa to zda byt teda hodne malo. Zmenila by som pracu urcite. By sa mi ani vstavat rano nechcelo ak by som vedela ze to budem mat ako plat

alica110
Autor odpoveď zmazal
tato_
11. apr 2025

@autor Romana, ty si?

nyusika
11. apr 2025

@kikundela vazne ? 😀 😀 😀

lia2929
11. apr 2025

Ak mas vysoke naroky na zivot tak asi malo. Ked mas priemerne naroky , chces aj usetrit aj si dopriat vyborny ideal. Pre niekoho sa tvoj plat zas rovna obrovsky peniaz. ✨

autor
11. apr 2025

@sense praveze mame velmi vysoke naroky na zivot, manzel zarobi trosku lepsie ako ja , nepotrebujeme surne peniaze, len sme tak nejak v slepej ulicke. obaja sme dosiahli vela a oboch nas uz nebavi pracovat pre niekoho. mame nejaku ideu, len sa bojime vykrocit, i ked rozmyslam, ze to rozbehnem v malom popri praci a ak v tom budem vidiet viziu tak odidem.
moja praca nie je vobec narocna- na vedomosti ano, ale tie mam za tie roky, riadila som aj pobocku kedysi davnejsie s 200 zamestnancami, teraz tak tapem, ze co dalej. mame male deti.

sense
11. apr 2025

No tak máš dve možnosti vezmeš to a budeš hľadať ďalej, alebo ti je to málo a budeš hľadať dalej

Strana
z7