Je plat osobného bankára v Prima banke 1300 eur?
Dobrý večer, pracujete niekto na pobočke v Prima banke? Základný plat je naozaj 1300 euro alebo je to menej prosím? Myslím ten fix bez odmien. Ďakujem veľmi pekne.
@maranco Ajáj, zaujímavá diskusia. Normálny strašiak ako pozerám. Ale tak v čistom tisícka je cca tých 1300 v hrubom ako ponúkajú, ten základ. Len teraz ma prešla normálne chuť poslať tam životopis po tej diskusii. 😂
Nechaj miesto inemu, kt. tych smiešnych 1000eur potrebuje😉
@danielahamar veru.. pri dnesnej drahote to je akurat na byvanie a listok do prace na sichtu pred monitorom :D
@danielahamar
@dancingqueen321 Lenže ja si robím vysokú školu a popri nej prispievam na bývanie a stravu rodičom. Bolo by mi hlúpe bývať u nich zadarmo, nechodím na denné štúdium. Takže aj tá smiešna tisícka by mi na začiatok stačila. Len teda neviem, či povaha práce je vhodná pre mňa.
Treba vyskúšať😉 aj na margo tej diskusie, ak nie je nič iné a je možnosť. Prvé 3 mesiace môžeš odísť hocikedy.
@danielahamar skúsim, však dnes som poslala viac ako 20 životopisov a snáď sa niekto ozve.

Tu píše že po 4 mesiacoch v Prime v Bratislave má v čistom 1000€
https://www.modrykonik.sk/forum/zamestnanie/ako-zvladnut-stres-z-neplnenia-bankovych-planov/