icon

Je plat osobného bankára v Prima banke 1300 eur?

18. jan 2025

Dobrý večer, pracujete niekto na pobočke v Prima banke? Základný plat je naozaj 1300 euro alebo je to menej prosím? Myslím ten fix bez odmien. Ďakujem veľmi pekne.

maranco
18. jan 2025

Tu píše že po 4 mesiacoch v Prime v Bratislave má v čistom 1000€
https://www.modrykonik.sk/forum/zamestnanie/ako-zvladnut-stres-z-neplnenia-bankovych-planov/

autor
18. jan 2025

@maranco Ajáj, zaujímavá diskusia. Normálny strašiak ako pozerám. Ale tak v čistom tisícka je cca tých 1300 v hrubom ako ponúkajú, ten základ. Len teraz ma prešla normálne chuť poslať tam životopis po tej diskusii. 😂

danielahamar
18. jan 2025

Nechaj miesto inemu, kt. tych smiešnych 1000eur potrebuje😉

dancingqueen321
19. jan 2025

@danielahamar veru.. pri dnesnej drahote to je akurat na byvanie a listok do prace na sichtu pred monitorom :D

autor
19. jan 2025

@danielahamar
@dancingqueen321 Lenže ja si robím vysokú školu a popri nej prispievam na bývanie a stravu rodičom. Bolo by mi hlúpe bývať u nich zadarmo, nechodím na denné štúdium. Takže aj tá smiešna tisícka by mi na začiatok stačila. Len teda neviem, či povaha práce je vhodná pre mňa.

danielahamar
19. jan 2025

Treba vyskúšať😉 aj na margo tej diskusie, ak nie je nič iné a je možnosť. Prvé 3 mesiace môžeš odísť hocikedy.

autor
19. jan 2025

@danielahamar skúsim, však dnes som poslala viac ako 20 životopisov a snáď sa niekto ozve.