icon

Je práca chyžnej vhodná pre niekoho s boľavými kolenami?

12. okt 2025

Ahojte, hľadám si brigádu a toto mám ponúknuté. Vzdelanie mám vyššie, no časovo mi kvôli zmenám vyhovuje táto brigáda. Vždy som pracovala skôr nie úplne fyzicky. Tak vo myslíte, z vlastnej skúsenosti...Mám takmer 44 rokov a bolesti kolien, no to sa nesťažujem, len či to sa dá fyzicky nejak zvládnuť.
Ďakujem.

martinmmartin
12. okt 2025

zaludok mas dobry? V Hosteloch to budes extra potrebovat ked je tam 20 ludi na jeden zachod

tenerifka
12. okt 2025
@martinmmartin

zaludok mas dobry? V Hosteloch to budes extra potrebovat ked je tam 20 ludi na jeden zachod

@martinmmartin dnesne hostely uz mavaju kupelñu a wc pre kazdu izbu, ale teda nie je to pravidlo na 100%.

@anonym_autor bude to to iste, akoby si upratovala v hoteli, len rozdiel bude v tom, ze kedze sa jedna o lacnejsie ubytovanie ako hotel, tak aj ta klientela bude tomu zodpovedat. Narobis sa riadne, ak sa ti to ale cenovo oplati, vyskusaj. Pises, ze sa jedna o Ba, ak ti bude vyhovovat praca aj pracovna doba, neskor mozes skusit v lepsom hoteli, klienti tam zvyknu davat fajn vsimne, minimalne 5 eur za izbu, spocitaj si, kolko by ti pribudlo k vyplate

janai1
12. okt 2025

Na to všimne by som sa veľmi nespoliehala. Ja pracujem v 3* v BA a podľa toho čo vravia chyžné, je to max tých 5€ za mesiac. Málokto necháva chyznym tringelt

anonym_789254
12. okt 2025

Ja robím v 3 hviezdičkovom hoteli a za 5 rokov. čo som tam, iba jeden Nemec nechal chyžným po 10 €. Inak nechávajú všetko možné, len nie tringelt :D Hovienko v sprche, ocikané postele, ovracaný koberec, o krvi v posteli po sex radovánkach ani nehovorím... A keď máš boľavé kolená, nie je to vhodná práca pre teba, je to nezaplatená drina.

tenerifka
12. okt 2025
@anonym_789254

Ja robím v 3 hviezdičkovom hoteli a za 5 rokov. čo som tam, iba jeden Nemec nechal chyžným po 10 €. Inak nechávajú všetko možné, len nie tringelt :D Hovienko v sprche, ocikané postele, ovracaný koberec, o krvi v posteli po sex radovánkach ani nehovorím... A keď máš boľavé kolená, nie je to vhodná práca pre teba, je to nezaplatená drina.

@janai1
@anonym_789254
Pisem o 4*a 5*, my vzdy nechavame 5 az 10 eur po skonceni pobytu, a cca 2 eur kazdy deñ, a je jedno, ci v Ba alebo na Maldivoch, a takto to robi vacsina nasich znamych

anonym_ac99a2
12. okt 2025
@tenerifka

@janai1
@anonym_789254
Pisem o 4*a 5*, my vzdy nechavame 5 az 10 eur po skonceni pobytu, a cca 2 eur kazdy deñ, a je jedno, ci v Ba alebo na Maldivoch, a takto to robi vacsina nasich znamych

@tenerifka žiaľ v Ba tie tringelty už nie sú vôbec, a je jedno či hovoríme o 4* alebo hostel či hotel nižšej kategórie

lasona
12. okt 2025
@tenerifka

@janai1
@anonym_789254

@tenerifka to ste vy, žiaľ tiez som pracovala na 4 hviezdickovom a teda chyžné sa sťažovali ze nemaju žiadny tringelt...ale to co niektori hostia nechavali po sebe...hroza a des

janai1
12. okt 2025
@tenerifka

@janai1
@anonym_789254

@tenerifka ty a tvoji známy možno... Mali by ste viac chodiť do BA teda.
Chyžné čo mám, odišli z 5* - tringelty raz za uhorský rok a roboty ako na kostole v každej izbe.

tenerifka
13. okt 2025
@janai1

@tenerifka ty a tvoji známy možno... Mali by ste viac chodiť do BA teda.
Chyžné čo mám, odišli z 5* - tringelty raz za uhorský rok a roboty ako na kostole v každej izbe.

@janai1 😥

anonym_a4ae59
13. okt 2025

Ja robim ako chyzna v penzione.. nemam ani 40 abolavy chrbat .. a zatial zvladam.. su aj tazsie dni ale da sa to zvladnut.. a to mame aj strme schody.
Nastastie take ako hovno v sprche som zatial nemala 🤣 u nas su vychovani hostia.. ano, su aj taki co nechaju bordel ale neni to nieco strasne..
A ano.. tringelt som mala asi tak 5x zacelu dobu co robim( a to uz bude vyse 5 rokov).. skorej najdem zapaterosene euro na zemi v izbe 🤣🫣