Je práca manažéra verejného obstarávania náročná?
Dobry deň. Mam moznost ist pracovat na poziciu Manazer verejneho obstaravania. Je to v statnej sprave. Aspon tak to nazvala pani s ktorou som volala. Nikdy som nic take nerobila. Pracovala som ako fakturantka a administrativny pracovnik,v SAPe. Tu sa robi v programe CES co je vlastne SAP. Povedala mi ze naplnou prace je kontrola vsetkych tych dokumentov,ci su v sulade s legislativou. Plat tam je 1400 plus odmeny,cize do 1800 eur. Mam to skusit? Neviem o tom vela,aj ked mam vystudovanu verejnu spravu. No cudujem sa ze by ma vzali bez skusenosti. Ci tam nechce robit nikto alebo co. Bojim sa ci to nie je velmi zodpovedna pozicia ked je tam taky vysoky plat. Nechcem sa tam pchat ak nato nemam. Dakujem za postrehy a skusenosti
samozrejme ze podpisujes, sak robis kontrolu tj podpisujes minimalne ZFK
a mam taky dojem ze si to ty bodka a toto je to dohodene miesto cez znameho
Ninka79 to napísala stručne a jasne
@autorka pozri, nalejeme si čistého vína.... mas to miesto, po známosti, od niekoho dohodene. Nevieš o tom nič, to je o tom, ze tersz sa ty budeš učiť. Ty to uz mas vedieť. Aj obyčajný referent musi vedieť minimálne zákon o VO ako otcenas, nieto manažér, co mas byt teda akoze ty. Rozumieme si? Ty tam nie si iba do počtu...
Ako ti tu píšu
@ninka79
@mamina7070 nezabudni niečo podpísať, za pár milionárov nejaký tendrik a spoznáme ta aj v tv👌
Ja by som toto robiť nikdy nešla, len tak
Lebo vo VO je lepšie nevedieť hlavne v štátnej správe🤪
@mamina7070 tak som rada ze si sa pobavila. Ja som vychadzala z toho co napisala autorka. Ze bude robit kontrolu. Urobit kontrolu realizovanej zakazky podla nejakeho usmernenia a zastresit cely proces a realizovat vo je veeeeelky rozdiel.
Ale ja nerobim pre bbsk. Tak radsej si tieto podpichy nechaj pre seba aby si neuskodila nejakek nevinnej slecne.
@autorka toto vieš? Spĺňať aspoň zakladne predpoklady? Myslíš, že keby nie, zavolajú ta aspoň na pohovor? Vsak si sama odpovedz 🤦♀️
https://www.profesia.sk/praca/bratislavske-cent...
absolutne si tieto baby tu nevsimaj, myslim ze len zavidia 🙂 chod, vyskusas, uvidis. Ved tam nemusis byt navzdy. Ale urcite sa nevzdavaj vopred len kvoli nejakym babam na modrom konikovi :D akoze fakt....
Ak je to štátna správa tak si myslím, že ťa určite niekto zaučí počas adaptacnej prípravy. Určite to skús 🙂
Pozri autorka. Vo sa na ziadnej skole neuci. Vsetci sa ho naucili sami, na skoleniach. Treba vela vela vela citat. Ak sa raz do toho dostanes, zacnes tak mysliet a bude to pre teba brnkacka. Su rozne kontrolne zoznamy ktore ti tiez pomozu. Ak nemas v hlave iba spagatik co ti drzi usi naucis sa to aj ty.
Autorka, to v tom linku ovláda každý obyčajný referent pre VO a aj za oveľa menší plat 😁
Stačí, že obstaraju 15 traktorov a si vysoko nad miliónom eur.
A čo tak ísť na pohovor a všetko čo ťa zaujíma sa tam opýtať? X strán diskusie a absolútne k nicomu to nevedie..pardon, akurát k tomu, že tam uz ani nechceš ísť 😄 na základe názorov cudzích zien

Lebo to tej štátnej správe vyhovuje. Zorientovany človek vo VO by len tak hocico nepodpísal ....ďalej si už domysli