icon

Je práca pri páse vhodná pre osoby s psychickými problémami?

18. feb 2025

je vhodná praca pre človeka s chorou psychikou robiť na pase?

glade22
18. feb 2025

Tak chorá psychika je široký pojem. Vždy závisí od toho, o akú psychickú poruchu ide, ako je pacient zalieceny a podobne. Ale ak ten človek nemá nárok na plnu invaliditu (ako napríklad pri schizofrenii), tak niekde pracovať musí s ak zvláda túto prácu, tak prečo nie

caroline_
18. feb 2025

nie je praca pri pase ako praca pri pase a nie je chora psychika ako chora psychika, treba viac dospecifikovat

ja som so socialnou fobiou a depresiou nevedela robit vo vyrobe,na zmeny,a hlavne v kolektive

aurelia2000
18. feb 2025

Pre niektorých áno, tá monotónnosť a pravidelnosť ich upokojuje. Niektorí zase potrebujú tvorivé prostredie, ale zase nie náročné. No sú aj na zodpovedných a náročných miestach takí ľudia. Dobrá liečba im to umožňuje.
To musíš vyskúšať sám/sama.

autor
18. feb 2025

@glade22 Ja mam iba úzkosti a vadi mi hluk

cukroska
18. feb 2025

Tak treba skúsiť, alebo hľadať inde.Nik Vám neporadí kto Vás nepozná. Nie každá práca je v hluku, ale závod je závod a dôležité sú tam stíhať normy a robiť v kolektíve ,vedieť sa prispôsobiť veľkým kolektívom. A to už je individuálne.

cukroska
18. feb 2025

Neskúsiš,nevieš!

caroline_
18. feb 2025

@cukroska presne tak,za mna praca vo vyrobe je najhorsia z hladiska kolektivu,tam kde kolektiv bol celkom ok,ze som nemala velmi kontakt s inymi,tam som zas musela 12 hodin stat na jednom mieste,to bolo ako za trest

kikahub
18. feb 2025

o aku psychicku poruchu vlastne ide? zalezi aj na tom, to je dost podstatne.

autor
18. feb 2025

@kikahub Panicke ataky a agrofobia ale ideme tam ako par

cukroska
18. feb 2025

@caroline_ Moja reč!!Tiež som to mala rovnako.