Je pre influencerov výhodnejšie než štúdium?
Keď vidím ako si žijú influencery.. neustále dovolenky obediky spolupráce.. to v dnešnej dobe sa fakt neoplatí ani študovať školy.. skôr si rozbehnúť instagram .. za jednu spoluprácu vedia dostať niekoľko tisíc.. to je fakr extrém to človek poctivou prácou nezarobí
Čo si myslite?
@dominikamacakova o dobrom mene značky ?
Si robíš prdel, že ?
Však podaktorí vezmú každú platenú spoluprácu , lebo reelska, videnia, euráče
Ako môže propagovať hair burst na rast vlasov, keď sama má nadpojené vlasy ?
Šak to kua sičí do éteru
Niekolko tisic ?? Mozno tak Dara. Tie pseudo hviezdy ked dostanu za jednu stlrku 100€ mozi byt radi
Ja síce sledujem pár influencerov, ale nikto ma ešte nakoľko neočaril, že by som kúpila ich produkty. Verím lekárom, derma-odborníkom, nie kolagény, legíny a iné hlúposti. V tomto ale musí mať človek zdravý rozum …
@maca1984 prečo by nemohla robiť v 40tke? Myslíš si, že štyridsiatničky budú sledovať 20 ročné šťandy? Alebo ako náhle bude mať 40 rokov tak dostane hromadný unfollow?
Áno, presne takto to funguje. Každý influencer predáva povedomie o značke svojmu publiku.
@maca1984 takých nimandov, ktorý propagujú nejaké pofiderne hair brusty a majú 100€ za story nesledujem 😉
Tak nech sa ti darí...ja zase často čítam ako z tej práce vyhoreli a už to povedal nie jeden.Rano vstávať s tým čo vymyslim, natocim čo spravila konkurencia atď...a vrchol je, keď všetci promuju tresku Žilina.Velka väčšina majú dobré zabezpečených manželov a toto majú zábavku.
Koľko rokov ich to bude baviť?
Inak čo som si všimla deti a rodinný život sú dobré lákadlo.Minule aj Milan bez mapy povedal, že mal ísť do Číny, ale to odkladal, lebo aj z cestovania sa dá vyhoriet.Ked pozerám skôr cestovateľské, lekárov, zubárov, a aj tu bola jedna žienka, ktorá je veľmi úspešná na IG práve minule som ju pozerala, lebo som ju dlho nevidela a tak som sa zamyslela, že ako to berú deti, muž, že sú na videách neviem mne by to vadilo.
@top_manazerka No vidíš, ja nemám žiadne sociálne siete. Ale keďže je ona podľa Teba preplastikovaná, prečo si teda nedá urobiť vlasy?Prachy nato má. Príde mi zbytočný hejt, nikto nemôže za počet vlasových folikul. A že si ľahla?Gáborík si ju hádam vzal dovrovoľne. Netreba na niekoho nakladať len preto, že je nám nesympatický.
Ja nechápem co dnes každému idú na nervy influencery a presne tie reči aká to nie je práca a aké je to zbytočné. No vždy je to o dopyte a ponuke aj ten najhorší influencer musí mať schopnosť zaujať a predať sa, takže áno aj taka plačkova nech je akákoľvek musí byť taká aby zaujala a to je podľa mňa dosť náročné. Človek musí byť rýchly, kreatívny a osloviť ludi. Je doba keď sa chce stať veľa ludi influencerom a to znamnena obrovskú konkurenciu.
Ja mam napriklad rada komediálnych influencerov alebo takých co prezentujú nejaké vedecké poznatky. Ale preto predsa nebudem kritizovať a navyšovat sa nad nejakým influencerom co prezentuje napriklad kabelky, lebo to, ze mňa jeho obsah nebaví, tak neznamená, že nemôže baviť iných.
Hm, mne influenceri nevadia. Ti, co sledujem, maju fakt kvalitni content a sem tam nejaka reklama mi u nich nevadi, kedze vacsinou som presne cielovka 😀 nemam vo feede nikoho, kto by propagoval kolageny, vapy a podobne..
A aj tato praca je narocna. Aby si ju robila dobre, potrebujes drahy equipment, strihanie videi, planovanie, stale musis byt "online", aby bol aj ucet zivy...
@enmery ukázala som mužovi gaborik a nepacila sa mu. A nie, nemal na hrdle nôž 😁
Povedal, ze ma mysacie oci a ze je to taka postaršia pani. Mne sa ona nepáči, mozno postava ok, ale ten imidz, taky, ani stará ani mladá... Za to, že nie je umelá, este neznamená, že vyzerá dobre. Nemá štýl. Potrebovala by dobrého stylistu, ktorý na nej popracuje, lebo to, co ma na sebe, je strašný prvoplan a tetka z hornej dolnej v jednom. A ten účes a farba vlasov, nic moc. Strašne ju to zostaruje. Tiež má uz poklesnute viecka a padnute kútiky úst. Nie je pekná, nie je. Filtre, co pouziva, samozrejme vela spravia, ale aj tak vidno, že ten styling je slabý, plus ma zlého poradcu na mejkap a vlasy.
@barborachors Ja rada kreslím ľudí. Pekné črty tváre má. A riešiť mysačie oči a poklesnuté viečka🤷♀️Dúfam, že ty len mladneš a neklesá Ti nič. Len toľko k tomu.
Je to praca ako kazda ina. Sledujem zahradkarov , plant based cooking, trochu mody, osobnostny rozvoj, rekonstrukcie domov a zahrad, rucne prace, tvorenie -nie kazdy influencer je prazdna nadoba a ked ich konicek uzivi, klobuk dolu. Rada sledujem aj 50plus Ako sa o seba starat v starsom veku, dokonca 70tnicky ktore chodia do posilky ma motivovali zacat pravidelnejsie cvicit.

@enmery ja ju nesledujem.. ani nemám IG, ale to jej video vyskakuje aj na FB..