icon

Je spravodlivé rozdelenie povinností v práci?

12. dec 2024

ahojte prepacte uvodom za vylev , mozno sa budete divit ze preco toto riesim vobec ale neviem ci som ja divna alebo co..Proste nastupila som do novej prace somnou aj jedna kolegyna,,obe sme sa zaskolili po zaskoleni sme zacali pracovat na reklamacnom oddeleni pre jednu firmu, praca vyzaduje aj telefonicku komunikaciu so zakaznikmi ale kedze ta kolegyna co nastupila somnou tie hovory so zaaznikmi nezvladala tak ju presunuli ze moze vybavovat len emailove poziadavky a tie hovory ostali v podstate na mne..+ aj tie emailove poziadavky..to znamena ze ja musim znasat rozculenych zakaznikov vypocut si vsetko mozne od nich a kolegyna nemusi len odpisovat sem tam na emaily a spracovat ine poziadavky vramci administrativy..lebo vsak ona je chudatko labilnejsia a ona tie hovory nedava..ale samozrejme plat ma rovnaky ako ja..bolo to tak mala zo zaciatku hovory aj ona ale ked sa po kazdom druhom rozplakala a isla dat vypoved tak ju z tych hovorov stiahli ze teda moze robit len backoffice..chcem toto ist riesit s vedenim po novom roku lebo neviem ako vam ale mne to nepride vobec fer..samozrejme ked som to spomenula napriklad sestre ze aky mam problem tak povedala ze co chcem riesit ze to je v praci normalne ze nie vsetci su na taky druh roboty stavaný..že preco chcem tej kolegyni poskodit takto..ze sa budem nato stazovat..

Strana
z4
dancingqueen321
18. dec 2024

Ja by som do toho nerypala… nemozes vediet, ci nie je protekcna a nema za sebou niekoho… ak ano, tak by som sa bala otvorit usta…

Strana
z4