Je štandardné, že sa vám neozve potenciálny zamestnávateľ po pohovore?
Ahojte, je to štandardné že sa vám neozve potenciálny zamestnávateľ po pohovore ?
Budem konkrétna, absolvovala som dve kolá pohovorov, zhruba pred dvoma týždňami, pričom som sa spýtala na to aký je ďalší postup. Vraveli mi že do 15. decembra sa mi ozvú, s tým či ma berú alebo nie.
Priznám sa,môj pohovor nedopadol podľa predstáv, nemala som zo seba dobrý pocit, mohla som byť lepšia. Stres urobil svoje. Avsak vo všetkom som sa prispôsobila, prišla som v prvom navrhovanom termíne, desať minút pred začiatkom, slušne oblečená, upravená, slušne som sa správala.
Čakala by som od danej firmy serióznejší prístup.
Ako sa mám zachovať? Nechať to tak? Trochu ma to zamrzelo, lebo sme sa doslova bavili o tom že sa ozvu, a teraz nič. Alebo je toto bežný postup ?
Ďakujem za reakcie 🙂
@muchotrafka298 takze tych xy slusnych pred nim nezavazilo a xy po nom prosto nedostalo informaciu?
@bashawelle kolega rozhodol, ze uz bude do inzeratov uvadzat, ze budeme kontaktovat iba vybranych uchadzacov a je pokoj.On si ich obvola a tych par co pozve na pohovor skontaktuje telefonicky aj potom.
@muchotrafka298 to je fajn formulka ale napriklad mne sa neozvali po tom co spkietal kedy bude zmluva ak dieta zvladne adaptaciu v jasliach. Este som sa pytala ci sa mam ozvat ja a on povedal ze oni zavolaju. Po prvom.pohovore som si myslela ze to je viac menej iste. A v na druhom.este ten riaditel v podstate obhajoval pred ekonomom preco ma.vziat. dost zamrzelo ze aspon sms neposlali ze nakoniec sme vybrali niekoho ineho.
@katarinka1990 to hej, to by mali aspon oznamit, ze si vybrali niekoho ineho, aby sa vedel clovek zariadit. Mne sa raz stalo, ze som bola na pohovore, co ani nevyzeral ako pohovor, proste na nicom sme sa nedohodli, oni mi ukazali firmu a tam komunikacia skoncila. O mesiac mi zavolal ten clovek, ze teda kde som a kedy nastupim. Ja som ostala v soku, ze ved sme sa nebavili o nicom, mesiac sa neozvali, nasla som si inu pracu. Tak boli nasrati a este aj moja byvala sefka, ze ona mi to vybavila a nenastupila som. Nakoniec tu firmu aj tak zavreli, dokonca majitelia boli odsudeni za trestne ciny.
@muchotrafka298 tak to pekne. Ale aspon pre teba to dobre dopadlo
mne sa to stalo, odpísali mi až omnoho neskôr, a to mi dopísala už tá nová osoba, ktorú na to miesto prijali. Ale tiež by som uvítala, keby urobili tak, ako mi povedali, aby sa človek vedel zariadiť.
Mne sa ozvali asi z 50% pohovorov kde som bola. Nikdy som to neriešila, keď sa neozvali tak som vedela, že má neberú a hotovo. Nemyslím si o tom nič. Majú veľa práce 🤷🏻♀️
áno, stáva sa to bežne. Je to ale ukážka pre teba, že v takej neserióznej firme pracovať nechceš. Pretože to nie je tak, že ty si hľadáš prácu, ale aj oni si hľadajú zamestnanca. A často x sú na tom horšie, že im ten zamestnanec jednoducho chýba a potrebujú ho viac ako zamestnanci ich peniaze...
Na jednej strane si treba uvedomiť, že sa na danú pozíciu mohlo prihlásiť aj 500 iných ľudí. A naozaj nie je v silách jedného človeka z HR denne obvolávať popri inej práci aj všetkých neusúešných uchádzačov, ktorí poslali životopisy. Na druhej strane, ak už sa reálne dohodnú kedy sa ozvu, tak by sa ozvať mali a sú tým pádom neseriózni. V takej firme nechceš byť... Takže asi na tvojom mieste by som im zavolal s tým, že nedodržali slovo a opýtal sa ich nato priamo... Aj keď prácu by som už ani nechcel
podla mna je to normalne. mozno si uz niekoho vybrali a na uchadzacov, ktorych nevzali proste zabudli, tazko povedat co sa vlastne stalo. no ak chces ved mozes si tam zavolat, ze ci sa uz rozhodli alebo nie. moze to byt pre teba plus, ze mas o to miesto zaujem
@katarinka1990 odkiaľ si prosím ťa? v Ba a KE je jedna firma,kde aj ja som zamestnaná. pracujem z domu 1x týždenne chodím do kancelárie.🙂
@ladybirdmary ja som z PB a tu veru o takej firme neviem

V poslednej dobe som bola tiež na dvoch pohovoroch dokonca v pracovných agentúrach na pozíciu naborár.A odozva 0 bodov.Bola som aj na obchodného zástupcu ,odozva 0 bodov až keď som sa ja ozvala tak, že už majú obsadené. Posledný pohovor vezmeme Vás ozveme sa. Volali v polke novembra že od 1.12. môžem nastúpiť. 27.11. volám že teda ako.Odpoveď kto ste?My už máme ľudí Vás nepotrebujeme🤦🏻♀️