Je táto pracovná ponuka skutočná?
Ahojte, chcem sa opýtať či má niekto skúsenosti s touto prácou? Zaujíma ma či to je reálne alebo podvod? Za odpovede vám vopred ďakujem 🙂 https://sk.jooble.org/desc/-2884913726168200726...
podla mna je to urcite podvod, ved ani nazov firmy ked das do googlu, tak ti vyhodi vsetko a nic
@magic08 veď práve a chcú hneď ofoteny občiansky a číslo účtu kde bude "chodiť " výplata 😃
@magic08 veď práve a chcú hneď ofoteny občiansky a číslo účtu kde bude "chodiť " výplata 😃
@lenuskas87 no tak to v ziadnom pripade neposielaj. nikdy by som neposlala ofoteny OP komukolvek
@lenuskas87 je to podvod už sa o tom tu pred pár dňami písalo
Tomuto fakt niekto príčetný a s OP verí aspoň na sekundu? Vážne?
absolutne ziadna adresa, ... len Levoca ... podozrivo extremne super platene voci tym hodinam .. za nejaku rutinnu manualnu pracu ..
Aj podla mna podvod, ale paci sa mi, ako tam pisu ze budes robit s gilotinou 🤣
@lenuskas87 a teraz si úprimne odpovedz, kto by ti dal vyše 1000€ za to, že triediš letáky a obálky? 2x dobre sa zamysli, aj skrz transakčnú daň
Ja som to tu minule uz pisala,ze oni toto iste zadali pre rozne mesta a v BA za tuto 5h robotu ponukaju 1600e😂 Tak to sa tu uz inak musis obracat,aby si takyto plat mala a nie,ze triedit letaky.
Svietila by mi kontrolka už len pri čítaní tej slovenčiny. Toto je písané prekladačom...

podla mna je to urcite podvod, ved ani nazov firmy ked das do googlu, tak ti vyhodi vsetko a nic