Je táto výplatná páska správna?
Ahojte, je táto výplatná páska v poriadku? Podotýkam že som v danom mesiaci mala 26hodin nadčasu. Mne proste tá mzda vôbec nesedí.

Máš zaplatené len 21 hodín nadčas...inak je to ok
Máš zaplatené len 21 hodín nadčas...inak je to ok
@rachel36a a základná mzda je ok? Keďže zmluvný plat mám 760€… taktiež nadčasy by mali byt platené ako 25% priemernej mzdy nie? A nedeľu a sobotu nemám vôbec zaplatenú, len mzdove zvýhodnenie za sobotu a nedeľu ?
Ale mala si tam PN, takže zaklad jd nizsi..a máš tam aj hodiny zaplatené, aj príplatky za prácu nadčas, soboty, nedele a sviatky
Ale mala si tam PN, takže zaklad jd nizsi..a máš tam aj hodiny zaplatené, aj príplatky za prácu nadčas, soboty, nedele a sviatky
@rachel36a to mi je jasne že je základ nižší kvôli PN, ale prečo tam mám len nadčasové hodiny 3?… a v sobotu a nedeľu normálne nepracujem, len cez týždeň. Čiže to by malo byt zarátané zvlášť nie ?
Mas tam 21 nadčasových hodín, len sú rozdelené podľa toho v aký deň boli odrobene...
Vyzerá to byt celé ok
ta PN sa prve tri dni berie len 25% z tvojho priemerneho denneho zarobku sa mi zda a to ti vo vyplate stiahne dost
ta PN sa prve tri dni berie len 25% z tvojho priemerneho denneho zarobku sa mi zda a to ti vo vyplate stiahne dost
@purple_wolf lenže ja som mala PN od 31.03. Do 03.04 čiže dva dni sú 25% a jeden deň 55%
Pracujes len 6 hodin denne a cez vikend 9?
co to ma spolocne s cim?? nerozumiem ... 25% je sakra malo z aj tak nizkeho platu
Ja tam vidím len 3 nadčasové hodiny.
Pracujes len 6 hodin denne a cez vikend 9?
@majka99999 pracujem 6 hodín od pondelka do piatku. Víkendy mám voľné.
Je tam vsetko ako pisu niektori vyssi
Zakladna mzda vam tam vychadza 690€ + za odpracovane sviatky 103€ (2dni) + zvyhodnenie za sviatky 108€ (tie 2 dni sviatkov) + praca nadcas celkova 17€ + zvyhodnenie(za 3 hodiny) 4€ + zvyhodnenie za sobotu 11,7€ + zvyhodnenie za nedelu 51,6€
To je spolu 988 (niekde som zaokruhlovala) je to hruba mzda,po zdaneni a zaplateni odvodov 784€ + tam k vyplate mate danovy bonus 100€,PN 24€ a stravne 30€ - vize ste dostali na ucet 878€
@anonym_d12a7e sprevádza je rodinného príslušníka predpokladám že si mala sprievodku od lekára a je to priemerná hodinová mzda ako keď si v praci