icon

Je to v poriadku?

11. jún 2023

Mam kolegyňu. Každý deň vola z prace synovi ako sa ma. Co nove. Každý víkend sú spolu. Kedze syn je ženatý a má dcerky. Minule kolegyňa bola PN a nevedela dokedy bude pn. Jej syn doniesol PN k nám do prace a vravím mu ze mamka ma nedoplatok za obedy ci vyplatí 40 eur lebo eur doplatky za obedy musíme odovzdať teraz sefke. . S tým ze vravím ze sak vy sa s mamkou vyrovnate keďže ste spolu často. A on ze ok. Došla kolegyňa po PN do prace a mrzuta prečo som pýtala za obedy od jej syna. Ze sa to nerobí. Ta nechápem. Zle som tak urobila?

Strana
z3
0silvia0
11. jún 2023

Baby reaguju na tieto tvoje slova: ďakujem za názor. Tak som hriešnica. Zla. Netaktna. Neslušna. Ďakujem za názory.
Tu uz ides do pasivnej agresivity, na toto si davaj v zivote pozor. Staci povedat ok, nedomyslela som to. Tieto hriesnicove dodatky uz netreba. Ucime sa cely zivot.

viky7
11. jún 2023

ja by som to asi zaplatila a potom si vypytla od kolegyne... ale teda mne nepride ani az take hrozne a netaktne sa opytat syna , ked tam prisiel .... ale asi by ma potom stvala kolegynina reakcia, lebo by som to nerobila so zlym umyslom ... ale teda uz vies, ze kolegyna je na toto citliva a budes nabuduce vediet ... ale napr. mne by to nevadilo ...

ckocka
11. jún 2023

Myslím že si s podobnými nepríjemnosťami v živote poradíš, tvoje reakcie sa mi páčia.

autor
12. jún 2023

@ckocka ďakujem.

autor
12. jún 2023

@viky7 ďakujem. Áno tak

janulka1802
12. jún 2023

Hoď to za hlavu, ale že úplne. Keby sa len také veci stávali v živote. Nestojí to za to, o nič vážne v konečnom dôsledku nešlo.

autor
12. jún 2023

@janulka1802 ďakujem. Máš pravdu.

banderaska29
12. jún 2023

nečítala som všetky komentáre. ja by som pred synom zavolala tvojej kolegyni, či to je v poriadku ked on necha hotovost a potom sa dorovnaju, alebo ci to mozem uhradit ja. podla jej odpovede by som sa riadila.

autor
12. jún 2023

@banderaska29 ta nebol čas nejako bolo to rýchla spontánna prosba. A každú sobotu sú spolu. A tak sa dorovnali už oni

Strana
z3