Je toto normálny postup zamestnávateľa?
Ahojte, chcem Vás poprosiť o názory. Týka sa to mojej švagrinej, dnes bola prvý krát v práci, má pracovať v nemenovanom obchode na pokladni + dokladať tovar a starať sa o predajňu. To len tak na ozrejmenie situácie 🙂 Ide však o to, že už niekoľko krát predtým tam bola kvôli rôznym somarinám, dnes jej kázali prísť prvý raz, avšak zmluva nikde. dnes normalne odpracovala celý deň na kase, podotýkam bez zmluvy!!! a bez akéhokoľvek podpisu hmotnej zodpovednosti, avšak na konci zmeny sa v kase zistilo manko, nič hrozné len nejaké euro a pár centov a ona ich musela hned na počkanie do tej kasy dať z vlastnej penaženky. je mladá, zatiaľ ešte poriadne ani nepracovala, nemá žiadne skúsenosti, veľmi sa tešila, že má konečne zamestnanie a teraz je veľmi sklamaná, povedala by som že až otrávená. predtým jej povedali že dnes bude mať zmluvu hotovú, dnes vsak žiadna zmluva nebola, tak vraj zajtra...ale ktovie...
viem, že si možno poviete, že je to smiešne ale myslíte že je naozaj normálne nechať pracovať s kasou človeka, ktorý nemá žiadne skúsenosti a ani podpísanú zmluvu?
dakujem Vám za Vaše názory

@sednaja ahoj..diki za reakciu....som zvedava ako zajtra pochodi....ale dufam že to zajtra vybavi už vsetko...