Je tu žienka z HR?
Ahoj,najde sa tu teta HR ,co by bola ochotna kuk na moje CV prosim? Po 2xRD by som potrebovala poradit,ci je moje CV napisane dobre,lakavo. Chcela by som ist skusit hladat i nieco uplne mimo moj odbor,neviem na co by som podla skusenosti bola súca :D dakujem.
@svetlonos posobi to tak na teba?negativne? Som prekvapena. Vidis,kolko je toho pri konverzacii kde jedna strana to ale ze absolutne nemysli zle a ta druha ze nelichotivo. Dotknut som sa samozrejme nikoho nechcela a neplanovala 🙂. No zial uz to zmenit v prispevku meviem :(
A dakujem
na mna posobi dost negativne HR, RD a este aj CV 🙂 jasne su to bezne pouzivane skratky o tom CV sa ani nebudeme bavit, keby tam nebolo to HR a RD tak ma to ani netrkne... ale napriklad mna pri HR v titulku napadlo Chorvatsko a prispevok som otvorila len zo zaujimavosti...
Ja som z tohto fachu, ale tiež má prvé napadlo Chorvátsko 😁ale keď chces,tak mi kludne napíš do správy,rada ti pomôžem a poradím😉
@katuskamala1
🙂 mam kamosku, ktora tak volala nase personalistky, robili sme v jednej firme. Boli o par rokov starsie od nej, ona tiez mala asi 24. Ona to tiez namyslela zle ale blbo to vyznie. Teta je tvoja pribuzna alebo teta je vyraz ore male deti 🙂 nie pre mamu uz dvoch deti. Dufam, ze najdes pracu, v ktorej budes spikojna.
@svetlonos samozrejme ze by som si nedovolila pri osobmom konttakte cielene takto oslovit nejaku pani.. to je hadam jasne.. tu som to len zovialne ,odlahcene,.. celkom som prekvapema,na margo milion diskusii ze sa tu riesi "teta" ked to nie je ani predmetom diskusie.. bezne tu v diskusiach zeny nadavaju,nazvu toho ci hentoho ozaj vulgarne.. a nikto nic..
@katuskamala1 ale tie ženy, ktoré sa vyjadrujú vulgárne snáď nečakajú láskavosť, či pomoc od niekoho??
A slovo teta je naozaj nevhodné ak teda nečakáš, že Ti ozaj poradí nejaké tvoja teta. Mne teda dosť vadí keď ma niekto okrem spolužiačok mojej dcéry nazve teta. Ak teda niekto odo mňa čaká láskavosť, určite nie som nejaká "teta".
Tým sa zastávam tých akože HR.
@anetka34 to ano ale ja som to v zlom nemyslela.
@katuskamala1 Žiadaš niekoho od odbornú radu a nazveš ho teta?
@katuskamala1 môžeš poslať, ale odpíšem zajtra
Ženy ste ako kofy na trhu
@vulka ale nemyslela som to v zlom a ani to tak nebolo v kontexte myslene kokos dámy ved ste ma zhejtovali i za skratky HR ,RD,CV! I za tu akoze nadavku teta. Ako ved normalne som poprosila,uctivo ,to aby som si prispevok vami dala skontrolovat ci moja ziadost je dostatocne uctiva a tak po schvaleni ziadat?
@eliska13
@minsi
Dakujem vam zienky (kokos normalne uvazujem ci i oslovemie zienky nie je hanlive 🫣) ale rozmyslela som si to,po tomto zhejtovani sa budem spoliehat na samu seba.. tolko rozruchu pre skratky a tetu,sa mi rozum zastavuje..
@katuskamala1 rešpektujem.Su to bežne používané skratky nemáš sa prečo obhajovať.Ak by...tak pošli kritizovať nebudem citlivé údaje si zakry.
@katuskamala1 veď v pohode, viem že si to nemyslela v zlom. Možno bežne používaš slovo teta aj u kamarátiek. Každý má iný zvyk. Mňa iba to jedno zarazilo. CV a RD vôbec. To sú bežné skratky.
V názve HR som si ozaj myslela, že hľadáš prácu v Chorvátsku. Až keď som rozklikla som pochopila. Tak to ber iba ako názor, nie, že teraz Ťa tu niekto hejtuje. Že nie každý je zvyknutý na to aby ho cudzí človek nazval tetou.
@katuskamala1
ja so ta predsa tiez nehejtovala 🙂 su horsie veci na avete
@katuskamala1 ahoj, ja pracujem ako recruiterka kľudne pozriem
@katuskamala1 a teta z HR vôbec nie je hanlivé pre boha živého 😂😂 veď to oddelenie sa normálne nazýva HR oddelenie

@katuskamala1
ahoj, ja nie som z HR ale ak sa ti da, prepis tu tetu z HR. Zopar zien z HR tu je ale ta teta eda neznie lichotivo. Drzim inak palce pri hladani prace 🙂