icon

Je v poriadku, ak práca nie je prioritou?

20. jan 2025

Niesom cieľavedomá čo sa práce týka. Stačí mi práca keď si odrobim a pôjdem domov a konickom sa chcem venovať Miňo práce. Som divná ?

Strana
z2
mikadooo
24. jan 2025

Ja som mala takú prácu. Teraz mám inú prácu a tá ma baví, je to obsahovo, aj prístupom vedenia ale aj nášho tímu úplne iné (veľmi fajn kolektív), predtým som nemohla ani prd bez schválenia šéfa, teraz mám oveľa voľnejšie pole pôsobnosti. Ale zas tiež odtiaľ potiaľ. Niekedy mám samozrejme toho plné zuby, keď sa toho naváľa, tak padne a idem het, kašlem na všetko. Hlavne ma baví, že to nie je jednotvárne, stále sa čosi mení, učím sa nové veci, zabúdam staré, už nepotrebné 😄. Ale hlavne cítim, že to ľuďom nie je nepríjemné, keď za nimi idem (predtým som robila audity, riešila procesné veci, dokumentácie, smernice, to som cítila, že "ach jo, už zas ide", všetci nervózni, len to nejak prežiť, to ma moc nemali radi, potom robiť reporty, potom to riešiť s vedením, plány do nemlátom (často nereálne veci, proste stret medzi predstavami managementu a realitou niekde v sklade, kde tí ľudia prevracali očami), plus kadejaké meetingy, a blabla). Predtým som chodila do práce fakt len kvôli prachom (zas zarábala som 2x toľko, čo teraz 🤷). Takže, úplne ťa chápem, že to tak máš a myslím si, že to nie je nič nenormálne, chodiť do práce len kvôli peniazom 🙂. Jaj ozaj a k mojej súčasnej práci, robím niečo na štýl HR/backoffice a nemám nejak extra kam "rásť", nakoľko som tam spokojná s pozíciou, ktorú mám, takže nemám ani záujem niekam "rásť", keďže som tam taký nejaký samorast 😄. Nadomnou je už len šéfka, ktorá šéfuje všetkým a potom konateľ, tak jedine, že by sa so mnou vymenila 🤷🤷🤷. Nemám moc záujem, keď vidím, čo všetko rieši a ako tam ostáva niekedy od 7.00-19.00 pomaly a ešte cez víkendy mi odpisuje na maily a smsky... 😁

Strana
z2