Jednorazová odmena 800 € vo verejnej správe
Ahojte. Nastúpila som od mája 2025 do zariadenia, ktorého zriaďovateľ je mesto. Sme rozpočtová organizácia. Zaujíma ma, či budem mať nárok na schválenu jednorazovú odmenu 800€?
áno
@sasa1310 zaujímavé. Mne na personálnom hovorili, že zoznam zamestnancov posielali k 30.4. na mesto a že ja nemám nárok.
Ak bude PP k 31.5.2025 trvať, tak ano
Možno ešte sami vtedy nevedeli, veď podmienky nároku boli zverejnené len pred pár dnami
Možno ešte sami vtedy nevedeli, veď podmienky nároku boli zverejnené len pred pár dnami
@jaroe dnes mi to hovorila....
stačí 1 deň odpracovaný v máji
stačí 1 deň odpracovaný v máji
@sasa1310 áno, aj ja som tak čítala, že kto je v pomere pracovnom k 31.5.2025. Len teraz čo? Mám sa s ňou hádať? Keď som nová? 🤷
no ak sa budeš veľmi ozývať, tak PP nepotrvá dlho🙂
no ak sa budeš veľmi ozývať, tak PP nepotrvá dlho🙂
@mogaa dosť smutné, ze to takto môže fungovať. Ja som tie podmienky nestanovila. Ak to raz takto nastavili a mám nárok, tak prečo to nemôžem dostať? Celý život som robila v súkromnom sektore....platila riadne odvody. Teraz som začala novú prácu vo verejnom sektore. Nie som žiadny prizivnik ani povalac. Mám 41 rokov a nezamestnaná som bola 1 mesiac dokopy......
Podla usmernenia čo som našla tak tvoj pracovný pomer musí trvať od januára2025 a ty to nesplnaš ,tým pádom ti na personálnom povedali pravdu
Podla usmernenia čo som našla tak tvoj pracovný pomer musí trvať od januára2025 a ty to nesplnaš ,tým pádom ti na personálnom povedali pravdu
@timlubka ja to chápem tak, že v rozmedzí od 1.1.2025 do 31.5.2025 musíš mať odpracovaný aj minimálny rozsah. A vyplatia každému, kto k 31.5.2025 mal pracovný pomer.
Sama som zvedavá, či mi naša mzdárka odmenu vyplatí...
@timlubka prosím ťa dáš link na to usmernenie?
Ja som v statnej sprave mesiac a pol a odmenu dostanem
Prosím vás a dostanú odmenu aj zamestnanci mestských služieb? Zametaci,záhradkári a tak?
Prosím vás a dostanú odmenu aj zamestnanci mestských služieb? Zametaci,záhradkári a tak?
@aduskalac su v klasickom zamestnaneckom pomere tj verejna sprava ? ak ano dostanu, dohodari nedostavaju
@aduskalac su v klasickom zamestnaneckom pomere tj verejna sprava ? ak ano dostanu, dohodari nedostavaju
@mamina7070 áno už 8rokov
Tí čo pracujú na polovičný úväzok dostanú 800€ alebo 400€?
Tí čo pracujú na polovičný úväzok dostanú 800€ alebo 400€?
@kvetinka4777 Podľa úväzku. 400€ v hrubom.

áno