Kde a ako komunikujete s kolegami po práci?
Ahojte, máte s kolegami vytvorenú skupinu kde si píšete, zdielate info, fotky a píšete si tam aj mimo pracovnej doby?
Nemáme a keby áno, nepísala by som tam...po práci už nemyslím na prácu ani kolegov, mám priateľov mimo pracoviska
@anonym_autor mame, ale riešime tam iba pracovné, v 95% organizačné veci. Na čo fotky? Ja nedávam žiadne svoje foto na net väčšina kolegov tiež nie. Hlúposti tu neriešime, ak sa chceme porozprávať, zbehneme na obed, kavu
Ano,mame dve. V jednej je aj sef a v druhej sme len cisto koletiv bez sefa. Nejako extra sa tam nevykecavame. Posleme si fotky,napiseme co treba,ak niekto nepride do prace a podobne. Obcas pocas dna,ak sa nieco zaujimave udeje a nie sme spolu,tak si dame vediet a obcas tam niekto posle vtip,memcka a podobne.

@anonym_autor ahoj, nikde nemame 😉 nekomunikujem s kolegami po praci 😀 je nas 8...dovolim si povedat,ze kolektiv ok, ale aby som este po praci potrebovala nieco riesit, sa mi za posledne roky nestalo....ak su deti chore, oznamujem telefonom riaditeľovi rano..robotu si viem urobit len ja, nema ma kto zastupit, a na nikom niesom zavisla a nikto na mne.