Kde berú ľudia peniaze na cestovanie z bežného platu?
Zaujima ma, kde beru ludia, ktori maju uplne obycajnu pracu, ziadna vysoko ohodnotena, peniaze na cestovanie? Bola v Mexiku, Honolulu, potom na Ibize a teraz je v Grecku. Ako si to moze dovolit z platu obycajneho pracovnika?
Prosim bez urazok, ze zavidim, ja by som tiez chcela castejsie, ale peniaze nedovolia. A je mi blbe sa jej na to spytat.
moja kamoska takto cestuje, nema deti, vsetko vraza do cestovania a po robote este chodi na brigádu - aby si na svoje cestovatelske sny nasetrila.
Možno predali pozemky,ornú pôdu,čo zdedili po predkoch.poznám veľa takých
Z dedenia? Z reštitúcii? Z prenájmu nehnuteľností? Od rodičov? Z bočného príjmu, brigád? Od milencov, mileniek? ...
Nezdedila nic, rodicia este ziju, aj stari rodicia. Manzela ani partnera nema, cestuje s kamoskami.
Možno si natiera masť na rožky celý rok, aby mala na Kretu?
Normálne chodím do práce, nemíňam na sprostosti a radšej idem na výlet. Všetko je o prioritách.
A nie, nezdedila som, nič som nepredala, ani od rodičov / milencov nežobrem.
Možno si natiera masť na rožky celý rok, aby mala na Kretu?
@rejka7 Nezda sa mi, stale je niekde vonku, v restauracii, v kaviarni, stale niekde aj mimo dovoleniek.
A ako vieš koľko ona zarába? Lebo ja napríklad o tom koľko zarobím, nehovorím ani kamarátke.
Možno má OF.
Normálne chodím do práce, nemíňam na sprostosti a radšej idem na výlet. Všetko je o prioritách.
A nie, nezdedila som, nič som nepredala, ani od rodičov / milencov nežobrem.
@janai1 Ved aj ja a aj tak nemam na to, aby som cestovala tak casto ako ona. Pracuje teda v zahranici, ale plati si tam aj najom, takze ked si odpocitam polozky za byvanie, jedlo a tak, tak mi to nevychadza.
A ako vieš koľko ona zarába? Lebo ja napríklad o tom koľko zarobím, nehovorím ani kamarátke.
@leni1977 Pracuje ako predavacka v obchode s oblecenim, v Taliansku.
Tie dovolenky nemusia vyjst tak draho, ak si to clovek organizuje sam a v niecom sa uskromni, pripadne ide mimo sezony. Takisto jej nevidis doma do hrnca.
A mozno zaraba viac ako si myslis alebo predava fotky noh na onlyfans 😅
Ja byt tebou nezatazujem si hlavu tym, odkial na to berie kamoska, ale co mozem urobit ja pre to, aby som mohla ist tiez.
Tie dovolenky nemusia vyjst tak draho, ak si to clovek organizuje sam a v niecom sa uskromni, pripadne ide mimo sezony. Takisto jej nevidis doma do hrnca.
A mozno zaraba viac ako si myslis alebo predava fotky noh na onlyfans 😅
Ja byt tebou nezatazujem si hlavu tym, odkial na to berie kamoska, ale co mozem urobit ja pre to, aby som mohla ist tiez.
@sissy27 Ja by som chcela vediet, ze co robim ja zle a ona lepsie. Lebo fakt nema vysokoplateny job. Nie je typ na OF.
Tak keď ti si na SR a ona je v Taliansku tak nevieš čo tam ona všetko " podniká" a samozrejme ťa neinformuje😁
Tak keď ti si na SR a ona je v Taliansku tak nevieš čo tam ona všetko " podniká" a samozrejme ťa neinformuje😁
@rejka7 Nema na to vzhlad.
Možno jej to platí niekto,s kým na tých cestách je.
Možno jej to platí niekto,s kým na tých cestách je.
@mdse Kamaratky? To pochybujem.
Tak keď vieš koľko platí nájom, stravu, atď. a koľko zarába tak určite otázka odkiaľ berie na cestovanie nie je problém, že hej...
Veď nemusí mať vzhľad, stačí mať chuť 👍
Pozvi ju na kávu a koláčik a pri rozhovore sa spýtaj na tajomstvo cestovania, ako to dokáže aby si sa mohla inšpirovať aj ty.
Keď toľko vecí o nej vieš tak ako ti môže byť blbé sa s ňou rozprávať?
Tak keď vieš koľko platí nájom, stravu, atď. a koľko zarába tak určite otázka odkiaľ berie na cestovanie nie je problém, že hej...
@janai1 Ona sama povedala kolko zarobi, pri rozhovore, ked sa vratila po dlhsej dobe. Ale mne je blbe sa jej vypytovat.
Vies co ja ked som bola slobodna, tiez som cestovala po svete, z platu VS ucitela. Ono to uz nie je take drahe ako kedysi. Mala som nejaky rozpocet na den, ubytka som zhanala take lacnejsie, aj zdielane izby, kempy atd., do restik som velmi nechodila, iba obcas. Chodila som cez rok na obedy v robote za smiesny peniaz, byvala som vo vlastnej garsonke tiez za smiesny peniaz, takze mi proste vela ostavalo aj z priemerneho platu.
Nemyslela som kamarátky.
Inak baby, teraz ste ma zaskočili s tým only fans lebo ja som slobodná matka a chodím na tri dovolenky v roku, možno si to aj o mne niekto myslí, to ma doteraz vôbec nenapadlo 😅
Veď nemusí mať vzhľad, stačí mať chuť 👍
@rejka7 Sice sa v tej "brandzi" nepohybujem, ale pochybujem. Vzhlad tam je najdolezitejsia komodita. Takze toto mozeme rovno vynechat.
Inak baby, teraz ste ma zaskočili s tým only fans lebo ja som slobodná matka a chodím na tri dovolenky v roku, možno si to aj o mne niekto myslí, to ma doteraz vôbec nenapadlo 😅
@leni1977 Tak mas asi skvely plat, ci?

Možno chlap jej zarába viac