icon

Kde máme hľadať ponuky na prepravu?

1. sep 2021

Ahojte, moj muz zacina podnikať v oblasti dopravy a keďže vela z vás je tu takých čo ma vo všetkom prehľad, viete mi prosím poradiť kde by sa mu najlepšie hľadali zákazky, že niekto potrebuje niečo niekam previezť? Už je zaregistrovaný aj na nejakých stránkach ale vela inzerátov je tam neaktuálnych. Moc by to pomohlo, ďakujem.

zojkaaa
1. sep 2021

Pracovala som u jedneho, ktory zacinal par rokov dozadu takto prepravnu spolocnost…poviem ti, ze keby nemal kontakty z predoslej firmy a par znamych v oblasti tak by krachol…pretoze firmy tam maju zazmluvnenych dopravcov a aj tyvh tak drzia za gule…firma zavola-das nizsiu cenu alebo zaktra uz nevozis…a ty musis stlacit cenu na minimum bo kazdy si chce udrzat aspon za minimum ale istotu.
Da sa zarobit pekny peniaz ked mas podchytene vacsie firmy ale tazsie sa da zarobit na takychto jednorazovkach, jeden z firmy odisiel s velkymi ocami ze aj on ide vozit sak ma 1 kamion na dvore a zle dopadol
Ja by som urcite osobne pochodila firmy, ponukla auta a ceny a ochotu dohodnut sa a byt k dospozicii aj o polnoci a hlavne mat solidnych soferov, pretoze staci jeden sofer a firma ma zle meno hned

sonalove
1. sep 2021

Databanky kde ponúkajú prepravy firmy: RAAL TRANS ( tu ponúkajú SK, CZ, AT, PL ,niekedy DE alebo FR firmy
TIMOCOM; tu sú najviac ponuky od DE, FR, AT firiem , menej SK, Cz, PL firiem, neviem teraz presne aké sú mesačne poplatky za to že sa tam môžte prihlásiť a vidieť ponuky.
Ale minuly rok keď bola korona ponuky s prepravami boli aktualne 2-5 min.... kto prvý zavolal- ten prepravu zobral, tak malo bolo nakladok . Určite sa situácia už zlepšila. Každopádne Vám odporúčam sledovať ponuky na databankach niekomu kto nieje šofér- kto bude iba hľadať nakladky, pripadne odvolávať klientov. Alebo zavolajte väčšej firme ktorá má viac LKW , skúste ponuknut vአLkw- nech Vám ho vyťažujú/ hľadajú nakladky stále ( lebo majú svojich zmluvných klientov) alebo iba niekedy...
ak máte ešte nejaké otázky, napíšte ss

zafir01
2. sep 2021

opatrne s raal a sconto . casto vela neplaticov . ale vela zaciatocnikov na nich zacinaju , raal je vhodny tak na dokladky, obvykle najdes uz len take smeti, nic na zarobok . lepsi je uz Timocon .skusenejsi si uz radsej odlozia nieco do obalky, a zaistuju pracu napriamo, pripadne cez inu vacsiu firmu . ceny su mizerne ... situacia nie je lepsie, povedala by som stabilizovane miziva . platby od km su casto tak smiesne, ze si povies, ze sotva na naklady staci, ak aj vobec, ale stastie je vrtkave a vie nieoc vyskocit . vela stastia . ak nie su znamosti vo firmach a nie je zajednana nejaka praca stabilka . tak je to ozlomkrk zarobit vobec na seba. vela stastia

simona92101
2. sep 2021

Velmi zalezi ake ma tipy vozidiel,a co je ochotny vozit,ci aj automotive,a hlavne kam,ci len vnutrostatne alebo aj exporty.a je velmi dolezite,kolko vie aut poskytnut.ak chce,aby ho vytazovali pravidelne,tak na to treba viac ako jedno auto.ako uz tu bolo spomenute,tak portaly ako RAAL,TIMOCOM,TRANS.popripade posielat do firiem hromadny mail denne,kde a ake auta ma volne.mne ako dispecerovi chodilo denne stovky takych mailov a velmi mi to pomohlo,nemusela som labzovat po Raalke.drzim palce