icon

Kde nájdem vzor žiadosti o prijatie do zamestnania?

ywaywa
16. jan 2012

Ahojte baby potrebovala by som poradit kde najdem vzor žiadosti o prijatie do zamestnania po skonceni rodicovske dovolenky

xlucia
16. jan 2012

@ywaywa nerozumiem tvojej otazke. ved normalne posielas zivotopis a ak pozaduju tak motivcny list k tomu. aku ziadost este potrebujes?

ywaywa
autor
16. jan 2012

@xlucia ale mne konci rodicovska a moj zamestnavatel chce aby som poslala ziadost do prijatie do zamestnania z dovodu toto ze mi konci rodicovska dovolenka

xlucia
16. jan 2012

mas stale trvaly pracovny pomer?

sisaha
16. jan 2012

@ywaywa to nemusi byt ani ziadost, ale skor: oznamenie o ukonceni rodicovskej dovolenky a nastup späť do zamestnania. Dna ....mi konci rodicovska dovolenka. Tymto si Vam dovolujem oznamit, ze do prace planujem nastupit dna..... Zaroven Vas prosim o poskytnutie blizsich informacii tykajucich sa nastupu do zamestnania. Za skoru odpoved Vam vopred dakujem a ostavam s pozdravom.

Nieco v podobnom zmysle..

siska25
16. jan 2012

Ahoj ywaywa, sisaha má pravdu, stačí poslať zamestnávateľovi oznámenie o ukončení rodičovskej dovolenke, ale pre info je potrebné oznámiť to najneskôr jeden mesiac vopred, ak máš teda takého zamestnávateľa, že by ti mohol robiť problémy.

ywaywa
autor
16. jan 2012

@sisaha dakujem ti pekne aj ja som to chcela tak nejako napisat len som nevedela presne ako ci to staci takto nejako upravu zvladnem 🙂 lebo to budem posielat nejakemu pravnikovy ktory zastupuje nasu spolocnost ktora funguje a bude fungovat iba papierovo ☹ a tak som sa tesila do prace dufam ze im to bude takto stacit napisane dakujem ete raz velmi pekne 🙂

@siska25 dakujem za radu 🙂 mam z toho stres

ywaywa
autor
16. jan 2012

@xlucia no mam pracovny pomer stale mi trva a som jedniny oficialny zamestnanec firmy na rodicovskej dovolenke

jaduska
19. jan 2012

@ywaywa no inak toto je tak zbytočná byrokracia, že oznámenie o nástupe do práce po RD. Veď keď si človek napíše žiadosť o poskytnutie RD, tak tam uvádza od kedy do kedy ju chce čerpať. Ani pri riadnej dovolenke neoznamujem, že mi už končí a prídem..... Ja viem, že toto je dlhší časový úsek, ale v normálnej firme stačí pár týždňov pred koncom RD tam zájsť (zavolať) a pozisťovať čo a ako. Načo tieto papierovačky, ax jaaaaaj.... 😕

000010000
26. mar 2015

Skús pozrieť www.ziadost-o-prijatie-do-zamestnania.sk tam sú žiadosti o zamestnanie. Uži to to stačí iba upraviť.

misulikes
31. jan 2016

ahojte, rodičák mi končí v máji a do práce chcem nastupiť od marca, žiadaju v práci odomna aby som napísala žiadosť. Viete mi niekto poradiť ako na to??? díky