icon

Kde objednám veci do second handu?

minibabygirls
24. jan 2016

zdravim rozmyslam nad predajom econd hand popri rodicovskom cez internej len neviek kde objednavat viemm ze je tu x tem ae nikde som nedostala odpoved vie mi niekto poradi kludne aj ip dakujem

kengurica
24. jan 2016

....fuha, to by bol v dnesnej dobe, ked je plno ropzvinuta siet "Textilhouse"( a ine), zrejme neisty biznis. Ti maju dost rozsirenu siet, perfektny tovar (velmi casto fungl novy), postupne znizuju ceny a prekonat to, by bolo asi dost tazke. Tam si to clovek prezrie, prip. vyskusa,a nekupuje macku vo vreci. Aj tu na koniku uz bazariky ani zdaleka nefunguju tak ako volakedy.....

sissy27
24. jan 2016

@minibabygirls to už asi lepšie zarobíš, keď budeš predávať balený vzduch... Nevidíš ceny nového oblečenia v obchodoch? Nevidíš kopu stránok (vrátane tejto) s noseným oblečením? Nevidíš, aký populárny je aliexpres? A tomuto všetkému chceš konkurovať? 😅 no neviem či je to odvaha alebo len neznalosť...

lilia9090
24. jan 2016

Chcete si mesačne zarobiť niečo navyše? Ako na to na http://zarabajnainternete7.webnode.sk/

moni244
24. jan 2016

@minibabygirls tak buď chcem podnikať a nepýtam sa na rady, alebo to radšej nechám tak

bosoriak
24. jan 2016

@minibabygirls Odhliadnuc od zameru, musis ponuknut nieco, co na trhu este nie je. Je tu dost second-handov, Textile-house ma svoje pobocky pri kazdom druhom strome. Ako ti uz napisali, aliexpres ponuka zas lacne cinske oblecenie, rovnako ako retazce.
Takze v prvom rade si ujasni, co chces predavat, na koho sa orientovat a tomu podmienit aj cely obchod. Dokazes niekde za lacno nakupovat veci? Existuju triediarne textilu, pripadne zahranicne obchody, ktore ponukaju cele baliky oblecenia pre tieto ucely. Vies ponuknut nejaku vyhodu voci konkurencii, napr. zvyhodnene postovne, kvalitny tovar, rychle dodanie, garanciu vratenia penazi a pod.?
Pohladaj si na internete, navodov je milion, ako zalozit a prevadzkovat internetovy obchod. Nemusis sa nechat odradit, ale skor, nez sa do toho pustis, musis mat nejaky plan, viziu, predstavu..
Vela zdaru.

esentielka
25. jan 2016

Second hand na predaj na kg priamo z anglicka 100% stav alebo nové s vysackami žiadne zmokli Viac info pm alebo cattherine30@yahoo.uk