Kde pracujete a koľko zarábate?
Dosť ma to zaujíma a chcem mať všeobecný prehľad.
Odpovedať môžete anonymne.
Neda sa odpovedat anonymne.
https://www.platy.sk/platy
Autorka anonym odpovedať nejde
😂
Myslíš, že to patrí na Teba? Podľa mňa, nie.
Najprv prezrad ty 🙂
Zarábam par anonymných eur v anonymnej firme 🙂
A na čo to bude tento prehľad? 😂😂😂
Zamestnávateľa neprezradím.Tento mesiac mi piplo 1800 aj nejaké drobné.Pomohlo?
Anonymne sa odpovedať nedá.
Zarobím adekvátne k mojej pracovnej pozícii vo sfére obchodu
Moj sef si urcite mysli, ze zarabam adekvatne mojej pozicii. Ja by som prijala viac. O dost viac 🙂 A menej roboty 🙂
Chces aj adresu firmy?
Zhruba 6500 eur ako manažérka stredne veľkého tímu.
Haha pobavilo. Robím ucto a zarábam od 2000 - 2500€ mesačne. Záleží podľa klientov, koľko si ich zoberiem.
Vo verejnej správe presne za tabuľkový plat ani o cent viac
😀
Tu a málo
Otázka v poradí číslo: milión. Absolútne zbytočná. Budeš to večer čítať a rozmýšľať a závidieť??
Začni od seba, my ti tu máme písať naše platy a ty nič?
Vo verejnej správe presne za tabuľkový plat ani o cent viac
@katica06 tiež tak. Moja tabuľka je táto 😆:
Zhruba 6500 eur ako manažérka stredne veľkého tímu.
@yoginka231 a ake vzdelanie treba na takyto plat?? Dcera je na buduci rok v 9. Tak aby som ju vedela nasmerovat.
4hviezdickovy hotel, recepcia v čistom cca 850 eur...12hodinove zmeny ,.krátky dlhy týždeň...nadčasy však boli takmer vždy aspoň 15 hodin(samozrejme neplatene)...precestovala som cca 130 eur mesačne za.pracou....momentálne rodičovský, ked skonci..netuším co dalej...bola som vďačná za pačuli, nakoľko u nas žiadna normálna nie je
Ale nemusime odpovedat, ze?
@yoginka231 a ake vzdelanie treba na takyto plat?? Dcera je na buduci rok v 9. Tak aby som ju vedela nasmerovat.
@zuzinka888 nechapem toto rozmyslanie, co ked ju to nebude bavit, nema na to byt leader ale hlavne ze zarobi? Mam kamarata s maturitou (stredna odborna skola) co robi v top manazmente mimo toho co studoval a dalsieho bez maturity co robi v it - obaja zarobia x tisic € ale robota ich bavi a hlavne sa tam dostali lebo na sebe makali
@zuzinka888 nechapem toto rozmyslanie, co ked ju to nebude bavit, nema na to byt leader ale hlavne ze zarobi? Mam kamarata s maturitou (stredna odborna skola) co robi v top manazmente mimo toho co studoval a dalsieho bez maturity co robi v it - obaja zarobia x tisic € ale robota ich bavi a hlavne sa tam dostali lebo na sebe makali
@stormie ....a potom su tu pozicie, ze mozes na sebe makat kolko chces, mozes mat na to predpoklady, moze ta to bavit .....no bez prislusnej skoly ci bez diplomu to robit nemozes....mozno preto🙈
To je taká otázka…pracujem s manželom v rovnakom odvetví, len iné oddelenie, je tam veľa premenných. On zarobí 6k+, ja bežne 3k+, po RD budem na 7k+. Neviem či ti toto pomôže a načo ti to bude….
@katica06 tiež tak. Moja tabuľka je táto 😆:
@andreakotesova aj moja.🙃
@zuzinka888 Plat nie je odmena za diplom. Plat je odmena za riešenie problémov. A vysoký plat je odmena za riešenie problémov, ktoré ostatní nevedia alebo nechcú riešiť.
Ak by som mala dcéru, ktorá je deviatačka. Tak by som som ju smerovala nech zvýši svoju "páku". To znamená že akú pridanú hodnotu vie tvoriť.
Klasicky to vie zvýšiť manažovaním tímu, alebo napríklad cez média (aby sa naučila tvoriť obsah na internete, ktorý je úspešný) alebo ju naučiť programovať (ak má nejaký nápad tak ho vie hneď pretaviť do reality).
Priamo už na strednej škole existuje program dasato, kde učia deti líderstvu, komunikácii a chodia na stáže do skvelých firiem. Potom by som jej odporučila napr. na stranke growni, si vie nájsť mentorov, ktorý jej zadarmo pomôžu a vedia ju naviesť.
Úspešný podnikatelia, špičkové manažérky a podobne.
Ale podľa mňa je najdôležitejšie aby ste ju viedla ku ambíciam a ochote tvrdo pracovať.
Lebo v tejto dobe sú ľudia lenivý a stačí byť makač a byť na správnom mieste a bude veľa zarábať.
.. hlavne tu tomu moc never...internet toho znesie 🤠

ako sa da odpovedat anonymne? :D