icon

Kde pracujete a koľko zarábate?

10. jún 2025

Dosť ma to zaujíma a chcem mať všeobecný prehľad.

Odpovedať môžete anonymne.

Strana
z4
deedol
10. jún 2025

ako sa da odpovedat anonymne? :D

aalt
10. jún 2025

Neda sa odpovedat anonymne.
https://www.platy.sk/platy

stellarstar
10. jún 2025

Autorka anonym odpovedať nejde

aalt
Autor odpoveď zmazal
leni1977
10. jún 2025

😂

sandral
10. jún 2025

Myslíš, že to patrí na Teba? Podľa mňa, nie.

diewcatqoo
10. jún 2025

Najprv prezrad ty 🙂

20erika07
10. jún 2025

Zarábam par anonymných eur v anonymnej firme 🙂

koniarova
10. jún 2025

A na čo to bude tento prehľad? 😂😂😂

doriiis
10. jún 2025

Zamestnávateľa neprezradím.Tento mesiac mi piplo 1800 aj nejaké drobné.Pomohlo?

januska12323
10. jún 2025

Anonymne sa odpovedať nedá.

marhulka13
10. jún 2025

Zarobím adekvátne k mojej pracovnej pozícii vo sfére obchodu

simsalabim
10. jún 2025

Moj sef si urcite mysli, ze zarabam adekvatne mojej pozicii. Ja by som prijala viac. O dost viac 🙂 A menej roboty 🙂

laila22
10. jún 2025

Chces aj adresu firmy?

yoginka231
10. jún 2025

Zhruba 6500 eur ako manažérka stredne veľkého tímu.

lucia13022023
10. jún 2025

Haha pobavilo. Robím ucto a zarábam od 2000 - 2500€ mesačne. Záleží podľa klientov, koľko si ich zoberiem.

katica06
10. jún 2025

Vo verejnej správe presne za tabuľkový plat ani o cent viac

zmrzlinka8
10. jún 2025

😀

cacianka
10. jún 2025

Tu a málo

martul
10. jún 2025

Otázka v poradí číslo: milión. Absolútne zbytočná. Budeš to večer čítať a rozmýšľať a závidieť??
Začni od seba, my ti tu máme písať naše platy a ty nič?

andreakotesova
10. jún 2025
@katica06

Vo verejnej správe presne za tabuľkový plat ani o cent viac

@katica06 tiež tak. Moja tabuľka je táto 😆:

zuzinka888
10. jún 2025
@yoginka231

Zhruba 6500 eur ako manažérka stredne veľkého tímu.

@yoginka231 a ake vzdelanie treba na takyto plat?? Dcera je na buduci rok v 9. Tak aby som ju vedela nasmerovat.

lasona
10. jún 2025

4hviezdickovy hotel, recepcia v čistom cca 850 eur...12hodinove zmeny ,.krátky dlhy týždeň...nadčasy však boli takmer vždy aspoň 15 hodin(samozrejme neplatene)...precestovala som cca 130 eur mesačne za.pracou....momentálne rodičovský, ked skonci..netuším co dalej...bola som vďačná za pačuli, nakoľko u nas žiadna normálna nie je

martinkatinka
10. jún 2025

Ale nemusime odpovedat, ze?

stormie
10. jún 2025
@zuzinka888

@yoginka231 a ake vzdelanie treba na takyto plat?? Dcera je na buduci rok v 9. Tak aby som ju vedela nasmerovat.

@zuzinka888 nechapem toto rozmyslanie, co ked ju to nebude bavit, nema na to byt leader ale hlavne ze zarobi? Mam kamarata s maturitou (stredna odborna skola) co robi v top manazmente mimo toho co studoval a dalsieho bez maturity co robi v it - obaja zarobia x tisic € ale robota ich bavi a hlavne sa tam dostali lebo na sebe makali

zuzinka888
10. jún 2025
@stormie

@zuzinka888 nechapem toto rozmyslanie, co ked ju to nebude bavit, nema na to byt leader ale hlavne ze zarobi? Mam kamarata s maturitou (stredna odborna skola) co robi v top manazmente mimo toho co studoval a dalsieho bez maturity co robi v it - obaja zarobia x tisic € ale robota ich bavi a hlavne sa tam dostali lebo na sebe makali

@stormie ....a potom su tu pozicie, ze mozes na sebe makat kolko chces, mozes mat na to predpoklady, moze ta to bavit .....no bez prislusnej skoly ci bez diplomu to robit nemozes....mozno preto🙈

malaopicka
10. jún 2025

To je taká otázka…pracujem s manželom v rovnakom odvetví, len iné oddelenie, je tam veľa premenných. On zarobí 6k+, ja bežne 3k+, po RD budem na 7k+. Neviem či ti toto pomôže a načo ti to bude….

mateson2004
10. jún 2025
@andreakotesova

@katica06 tiež tak. Moja tabuľka je táto 😆:

@andreakotesova aj moja.🙃

yoginka231
10. jún 2025
@zuzinka888

@zuzinka888 Plat nie je odmena za diplom. Plat je odmena za riešenie problémov. A vysoký plat je odmena za riešenie problémov, ktoré ostatní nevedia alebo nechcú riešiť.

Ak by som mala dcéru, ktorá je deviatačka. Tak by som som ju smerovala nech zvýši svoju "páku". To znamená že akú pridanú hodnotu vie tvoriť.

Klasicky to vie zvýšiť manažovaním tímu, alebo napríklad cez média (aby sa naučila tvoriť obsah na internete, ktorý je úspešný) alebo ju naučiť programovať (ak má nejaký nápad tak ho vie hneď pretaviť do reality).

Priamo už na strednej škole existuje program dasato, kde učia deti líderstvu, komunikácii a chodia na stáže do skvelých firiem. Potom by som jej odporučila napr. na stranke growni, si vie nájsť mentorov, ktorý jej zadarmo pomôžu a vedia ju naviesť.

Úspešný podnikatelia, špičkové manažérky a podobne.

Ale podľa mňa je najdôležitejšie aby ste ju viedla ku ambíciam a ochote tvrdo pracovať.

Lebo v tejto dobe sú ľudia lenivý a stačí byť makač a byť na správnom mieste a bude veľa zarábať.

miskakyska
10. jún 2025

.. hlavne tu tomu moc never...internet toho znesie 🤠

Strana
z4