Kde pracujete a koľko zarábate?
Dosť ma to zaujíma a chcem mať všeobecný prehľad.
Odpovedať môžete anonymne.
5 847 eur aj 45 centov 🙃 ale neprezradim Gde 🤪
@stormie ....a potom su tu pozicie, ze mozes na sebe makat kolko chces, mozes mat na to predpoklady, moze ta to bavit .....no bez prislusnej skoly ci bez diplomu to robit nemozes....mozno preto🙈
@zuzinka888 a ake prosim ta? Mna napada akurat tak medicina alebo skolstvo ale to sa zase nebavime o dobrom plate ….
@katica06 tiež tak. Moja tabuľka je táto 😆:
Detto ako @andreakotesova 🤝
@zuzinka888 Plat nie je odmena za diplom. Plat je odmena za riešenie problémov. A vysoký plat je odmena za riešenie problémov, ktoré ostatní nevedia alebo nechcú riešiť.
Ak by som mala dcéru, ktorá je deviatačka. Tak by som som ju smerovala nech zvýši svoju "páku". To znamená že akú pridanú hodnotu vie tvoriť.
Klasicky to vie zvýšiť manažovaním tímu, alebo napríklad cez média (aby sa naučila tvoriť obsah na internete, ktorý je úspešný) alebo ju naučiť programovať (ak má nejaký nápad tak ho vie hneď pretaviť do reality).
Priamo už na strednej škole existuje program dasato, kde učia deti líderstvu, komunikácii a chodia na stáže do skvelých firiem. Potom by som jej odporučila napr. na stranke growni, si vie nájsť mentorov, ktorý jej zadarmo pomôžu a vedia ju naviesť.
Úspešný podnikatelia, špičkové manažérky a podobne.
Ale podľa mňa je najdôležitejšie aby ste ju viedla ku ambíciam a ochote tvrdo pracovať.
Lebo v tejto dobe sú ľudia lenivý a stačí byť makač a byť na správnom mieste a bude veľa zarábať.
@yoginka231 ale pravopis ti velmi nejde
Marketing manažér 15-25€/h 🙂.
@yoginka231 ale pravopis ti velmi nejde
@liz_lemon A aj tak si vie zarobiť. Znalosť pravopisu totiž s výškou platu väčšinou nijako nesúvisí.
Dosť na to aby som zaplatila to co treba a aj odložila. Stačí?
@yoginka231 a ake vzdelanie treba na takyto plat?? Dcera je na buduci rok v 9. Tak aby som ju vedela nasmerovat.
@zuzinka888 moja je 5 a vie ze lesnícka škola alebo veterinárka
Inak neviem odkial hadzete tie sumy. Mam vs a robim v it roky. Bezne platy it su tak okolo 2900 ako ttp v hrubom v ramci sr priemeru. A to hovorim o vyvojaroch nie kablikaroch. A teraz je aj problem zohnat. Este mozno nejaky poistac ak zrobi hypoteky tak zarobi. Ale inak stredny manazment ma menej. A 4000 to je plat veduci vacsieho timu resp riaditel oddelenia. Tak by ma fakt zaujimali sumy nad 5k. To nie je ani ai expert v it. To jedine tak poistovaci vo vyssich leveloch alebo riaditel oddelenka wv? Nehovorim ze sa to neda podnikanim alebo v zahranici. Zaujimalo by ma aku by ste generovali pridanu hodnotu firme za taky plat resp. cenu prace v sr. Dik
Inak neviem odkial hadzete tie sumy. Mam vs a robim v it roky. Bezne platy it su tak okolo 2900 ako ttp v hrubom v ramci sr priemeru. A to hovorim o vyvojaroch nie kablikaroch. A teraz je aj problem zohnat. Este mozno nejaky poistac ak zrobi hypoteky tak zarobi. Ale inak stredny manazment ma menej. A 4000 to je plat veduci vacsieho timu resp riaditel oddelenia. Tak by ma fakt zaujimali sumy nad 5k. To nie je ani ai expert v it. To jedine tak poistovaci vo vyssich leveloch alebo riaditel oddelenka wv? Nehovorim ze sa to neda podnikanim alebo v zahranici. Zaujimalo by ma aku by ste generovali pridanu hodnotu firme za taky plat resp. cenu prace v sr. Dik
@noone007 Napríklad ja ti viem opísať moju situáciu, mám súkromnú "prax" (podnikám) a za hodinu s klientkami si v priemere učtujem cca 200eur. Plus nejaká marža na materiáli.
Som ešte na začiatku, aktuálne tých klientiek / klientov nie je nekonečno, ale 50 hodín už "odrobím".
Kamarátka podobne, robí v beauty, 140€/60min konzultácia-ošetrenie-poradenstvo, kalendár plný na mesiac dopredu.
Ak chceš mať všeobecný prehľad, tak si radšej preštuduj nejakú encyklopédiu 😜
Procrastiqe . Napisal som mimo podnikania. Tam sa to samorejme da. Este lekar samozrejme.
Procrastiqe . Napisal som mimo podnikania. Tam sa to samorejme da. Este lekar samozrejme.
@noone007 v podstate sa to dá dosiahnuť aj ako zamestnanec 😀 Len treba byť v mikro kolektíve (v tomto prípade) a žiadať adekvátny podiel na zisku z firmy. Najmä ak ten zisk prinášaš vlastnou prácou a tá firma má ten zisk vďaka tebe :D
@noone007 chcem vidieť kde vieš zohnať 2900 hrubeho IT čkarov a pošli ich mojim smerom. Neviem však si zober nejaké firmy čo majú buď zahraničnú klientelu, alebo sú medzinárodné a nie sú to korporáty ale ani mini firmičky ale rýchlo rastúce firmy a tam pošli životopis. Napr. toto sú full remote práce pre developerov až obchodákov a pozri si inzeráty : https://vacuumlabs.com/careers/ a takýchto firiem je X.
Ved pozeram napr. Na prvu co vidim developer Kompenzácia
1 600 – 7 800 EUR . Tak dik moc. To je ine rozpatie. A predpokladam ze 7800 je na zivnost so sc do deu ?. Co to je za rozpatie
5690 v hrubom.
Vacsina nad 4tia je bud kratkodoby projekt alebo na zivnost alebo sluzobky casto alebo podobne. Ale nikto ti nebude len tak platit do kysaku napr. 6000 mesacne to si pis. Ak ich promujes tvoja vec
A este ako napisala yoginka. Citujem A nie su to korporaty ale male firmy. Aha cize si skrtla 80% pozicii firiem. Ciste teoreticky. Ako pisem okrem vyhypovanych super firiem je aktualne problem najst aj v it slusnu pracu mimo ba
@zuzinka888 moja je 5 a vie ze lesnícka škola alebo veterinárka
@zuzulka558 veterina nie je velke terno, ja som to mu prikladom 😅😅
A este ako napisala yoginka. Citujem A nie su to korporaty ale male firmy. Aha cize si skrtla 80% pozicii firiem. Ciste teoreticky. Ako pisem okrem vyhypovanych super firiem je aktualne problem najst aj v it slusnu pracu mimo ba
@noone007 never všetkému co čítaš 😄
Kde 🤔/300€ mesačne. A robím cca 2 hodky -mesacne 😉.
570 eur v čistom
Pracujem a zarábam, a s radosťou by som prijala vyššiu mzdu +100% 13 a 14 platu a ešte stravné lístky aj počas dovolenky 😅... A ty ako si na tom?
Učiteľka 1400 eur v čistom - prax 16 rokov

Tak 8500-9000 mesacne,tak ako 3/4 zien na koniku😂