Kedy bude vyplatená 800 € odmena vo verejnej správe?
Ahojte, už vieme niečo nové ohľadom tejto odmeny? Bude v júnovej výplate, či nie? Alebo ste už niekto dostali v májovej? Ďakujem
@maximiliana spolupracujem so štátnymi zamestnancami a z toho počtu asi 10% je ok ostatní sú na tom podobne ako autorka 🤦🏼♀️🤪
@kvietok173 možno si to isté myslia oni o Vás
@huginko reagovala na arogantne správanie autorky
@kvietok173 vôbec nie
@kvietok173 vôbec nie
@huginko nechápem čo vôbec nie 😁 tvoje predstavy sa nemusia zhodovať s ostatnými a opačne
@kvietok173 možno si to isté myslia oni o Vás
@mateson2004 áno možno až na to keď ti štátny zamestnanec povie že tomu nerozumie co ma kontrolovať a na miesto sa dostal z iného úseku, aby ich nemuseli prepúšťať tak si presúvajú kolegov medzi úsekmi. Netvrdím že je to všade ale u nás bez debaty jeden odborník väčší ako druhý ale za tými 10% si stojím . Ale to je moja pracovná skúsenosť a netvrdím že je to tak všade 😉 a môžu si myslieť ale ja od nich nepotrebujem nič ale oni odo mna áno takže skôr si to nemyslia 🤓
@mateson2004 áno možno až na to keď ti štátny zamestnanec povie že tomu nerozumie co ma kontrolovať a na miesto sa dostal z iného úseku, aby ich nemuseli prepúšťať tak si presúvajú kolegov medzi úsekmi. Netvrdím že je to všade ale u nás bez debaty jeden odborník väčší ako druhý ale za tými 10% si stojím . Ale to je moja pracovná skúsenosť a netvrdím že je to tak všade 😉 a môžu si myslieť ale ja od nich nepotrebujem nič ale oni odo mna áno takže skôr si to nemyslia 🤓
@kvietok173 sa mi páči akým smerom sa debata rozvíja... Len pripomeniem tým, ktoré nečítajú s porozumením, že otázka bola iná 🙂 skúste odpovedať autorke a ak neviete, tak možno bude lepšie nereagovat
@kvietok173 sa mi páči akým smerom sa debata rozvíja... Len pripomeniem tým, ktoré nečítajú s porozumením, že otázka bola iná 🙂 skúste odpovedať autorke a ak neviete, tak možno bude lepšie nereagovat
@huginko autorka píše na začiatku v prvých príspevkoch že našťastie pracuje ako odborný zamestnanec a nemala by nervy na primitívnych ľudí. Prepáč kto toto môže napísať? Fakt nízke zmýšľanie. Tak ale ja mam skúsenosť s nízkou kvalifikáciou odborných zamestnancov na úrade s ktorým spolupracujem, ale že naozaj 😉.
Nie si ty tak trochu natvrdla?
Dostaneme v juni
@huginko autorka píše na začiatku v prvých príspevkoch že našťastie pracuje ako odborný zamestnanec a nemala by nervy na primitívnych ľudí. Prepáč kto toto môže napísať? Fakt nízke zmýšľanie. Tak ale ja mam skúsenosť s nízkou kvalifikáciou odborných zamestnancov na úrade s ktorým spolupracujem, ale že naozaj 😉.
@kvietok173 píš a mysli si, čo chces
@kvietok173 píš a mysli si, čo chces
@huginko veď áno píšem si a myslím čo chcem 😁
Nie si ty tak trochu natvrdla?
@maminkadeticiek a dostávame sa na vyšší level komunikácie, ktorá svedčí o veľkej tolerancii 🙂.
@maximiliana spolupracujem so štátnymi zamestnancami a z toho počtu asi 10% je ok ostatní sú na tom podobne ako autorka 🤦🏼♀️🤪
@maximiliana
@kvietok173 niekolko krat zopakovala, ze pracuje vo verejnej sprave, nie v statnej
@maximiliana
@kvietok173 niekolko krat zopakovala, ze pracuje vo verejnej sprave, nie v statnej
@nelca84 verejná správa nie sú štátny zamestnanci?
@nelca84 verejná správa nie sú štátny zamestnanci?
@kvietok173 nie, verejna je verejna a statna je statna
@gov veru nevieme co s peniazmi. Ja mam 911 v hrubom. Z toho 100 eur precestujem
@kvietok173 nie, verejna je verejna a statna je statna
@nelca84 a verejná sprava je platená súkromným sektorom či štátom? Nevidím v tom rozdiel
@nelca84 a verejná sprava je platená súkromným sektorom či štátom? Nevidím v tom rozdiel
@kvietok173 no ked nevidis
Ak štát schváli na tento účel peniaze, bude podpísaná kolektívna zmluva vyššieho stupňa, peniaze budú vyplatené v mesiaci jún. Niekde som zachytila, že o tom majú rokovať tento týždeň.
@kvietok173 no ked nevidis
@nelca84 toto je naozaj zábava 😂
Verejná správa je činnosť vykonávaná orgánmi štátnej správy, samosprávy a verejnoprávnymi inštitúciami pri zabezpečovaní verejných úloh. Jej hlavným cieľom je prevádzkovanie verejného blahobytu prostredníctvom posilnenia občianskej spoločnosti a sociálnej spravodlivosti. 🤷🏻♀️ kto by vás tak mohol platiť 🤣👍
Prepáčte aj keď ma bloknete ale toto je naozaj trápne že niekto tvrdí že štátna je štátna a verejná je verejná veď verejná sprava je činnosť štátu. Ach ľudia vy neviete kde pracujete? Hlavne že sa tu bavíme o odmenách Vašich za naše peniaze 🤦🏼♀️🤷🏻♀️👍
Prepáčte aj keď ma bloknete ale toto je naozaj trápne že niekto tvrdí že štátna je štátna a verejná je verejná veď verejná sprava je činnosť štátu. Ach ľudia vy neviete kde pracujete? Hlavne že sa tu bavíme o odmenách Vašich za naše peniaze 🤦🏼♀️🤷🏻♀️👍
@kvietok173 naše peniaze? Všetci predsa v tomto štáte platia dane. Štátni zamestnanci, verejní zamestnanci, všetci....
tiez nechapem, co sa to tu strhlo. ze autorka sa sprava arogantne?
no mozno ano, ale je to vyprovokovana arogancia chytanim za slovicka, napisal majova vyplata a koli takejto sprostosti sa ti tu strhlo. snad je kazdemu jasne, ze za maj vyplata este nebola ( teda mozno su vyninmky ) a ze myslela vyplatu, co bola v maji vyplatena, nie za maj. to da rozum.
v zasade to ani nie je nespravne vyjadrenie. ked budem oslavovat v maji, bude to majova oslava, tak preco vyplata vyplatena v maji nemoze byt majova?
popravde vyplata za nejaky mesiac by sa nemala vyjadrovat pridavnym menom,a le podstatnymi s predlozkou - cize vyplata o ktorej bola rec ma ofcicialne pomenovanie nie aprilova, ale za april a ked bola vyplatena v maji, tak je majova za april.
neviem ktora to mate napsiane na vyplatnej paske, ze aprilova vyplata. je to vyplata za april.
a tieto reci, ze statny zamestnanci su plateni z nasich dani.
co by bolo keby neexistovali? to by som chcela vidiet. kazdy jeden clovek cih ci uz priamo,a lebo nepriamo vyuziva.
a tieto reci, ze statny zamestnanci su plateni z nasich dani.
co by bolo keby neexistovali? to by som chcela vidiet. kazdy jeden clovek cih ci uz priamo,a lebo nepriamo vyuziva.
@majamat no veď z našich čo je na tom? Nie z mojej z našich spoločných teda nie súkromným sektorom to je cele a verejná je štátna

@maximiliana toto je už trochu trápne, všetci platia dane, aj zamestnanci štátnej správy...A neviem, čo ste sa tak do nej pustili...
@huginko reagovala na arogantne správanie autorky