Kedy mám nárok na odstupné pri výpovedi?
Kedy mám nárok na odstupné ak podávam výpoveď ? Je vôbec taká možnosť? Už dva mesiace čakám na vyjadrenie, či sa v práci dohodneme, alebo podám výpoveď, vedúci čakal na nadriadeného a ten stále nemá čas. Chcela som sa dohodnúť, ale evidentne to asi nepôjde. Problém je v pracovnej dobe , nakoľko nám ju navýšili a ja už nie som ochotná tieto zmeny akceptovať, na začiatku /15 rokov dozadu to bolo 9 hodín, teraz je to už 11 hodín/ . Dovolenku nečerpáme len nám ju napíšu/ príplatky za soboty, nedele, sviatky nám tiež nepreplácajú/, čiže teraz to už časovo nevychádza a v podstate by nám ju mali preplácať. Riešiť situáciu nechcú, pol roka dozadu sme boli u vedúceho a navrhli možnosti riešenia, ale doteraz sa nič neudialo, čiže som sa rozhodla dať výpoveď a zaujíma ma či za týchto podmienok budem mať nárok na odstupné.
@rozculena dufam ze tvoje IQ je v poriadku, lebo tvoj komentar tomu moc nenasvedcuje, evidentne mas problem s porozumenim citaneho textu

@tiika ja viem ze uz to teraz nevychadza, preto sme iniciovali stretnutie a dali navrh na riesenie, evidentne to nechcu riesit, preto tam uz nechcem ostat, asi im to takto vyhovuje ,robit mam co, len som nechcela v podstate odist na prazdno po 15 rokoch