Kedy po Covide-19 ste išli do práce?
Dobrý deň,
Po koľkých dňoch ste išli späť do prace po pozitívnom vysledku? Len ti, ktorí ste mali príznaky.
Zaujima ma koľko je priemer co je človek doma na PN/HO pri covide s príznakmi.
V stredu mi končí 10 d karanténa a vo štvrtok už musím ísť do práce
@bambulienka25 prečo 10?
@lily14 tak mi určili od 13 3 do 23 3 ( AT )
@lily14 5 dni plati pre všetkých s tým, že posledných 24 h nesmies mat príznaky. A to spĺňa málo dospelých, väčšine ľudí sa príznaky ťahajú dlhšie. No záleží aj, kedy bol človek na teste, lebo obvykle karanténu lekár ráta od PCR testu. Takže ak niekto ide na PCR test až tretí-štrvtý deň rozvinutých príznakov, tak mu potom už môže ďalších 5 dní stačiť na doliečenie.
12 dní, ale v tom sú započítané víkendy a týždeň prázdnin, keďže som zo školstva. Teoreticky 3 dni chorá, zvyšok doliečovanie.
V nedeľu večer začali prvé jemné príznaky, v utorok ma odpálilo, v stredu na PCR, v pondelok do roboty
Momentálne mám príznaky, sestrička povedala ze môžu trčať aj 10-14 dní, keď je priznakovi covid
Povedala ti správne
na 18ty den som isla do roboty a este cely tyzden som myslela,ze tam odpadnem,tak som nevladala.
Na šiesty deň , a to som mala priznakovy priebeh
Hlavne netreba byť frajer a neukončit to príliš skoro.Po teplote, kašli boli väčšinou doma kolegyne 2t a viac my sme už po karanténe a som ako zbitý pes unavená, ešte ubolena nohy, chrbát...

10 dni , ak nie su ziadne nasledky. Mam sefa teraz je uz 2 tyzdne doma lebo nevladze ani chodit, tak neviem kedy dojde. Kolegyna uz dnes po 6tich dnoch chcela dojst len jej zakazal ale je uplne v pohode uz by tu sedela a robila.