Kolega spáchal na mne krivdu
Kolega na mne spachal “krivdu” a kvôli tomu odchadzam z milovanej prace. On nevie že to viem, povedal mi to sef, čo mám robiť? Neviem na to prestať mysliet, ako mi “pokazil zivot” :(
Ale no, aj ja som odisla z roboty kvoli veducemu, napln prace bola super, ale veduci na mne sedel. V novej praco sa man super a nechapem, ako som tam tak dlho vydrzala:D
Tak to bol riadny hrac,dosiahol svoje. Nezabudaj,karma je zdarma. Aby este nedoplatil na stazistku. Je to skoda,ze si prisla o dobre miesto,ale verim najdes este lepsie,kde nebude takyto had. A mozno ta to karierne posunie.
Tak toto sa neda celkom klasifikovat tak, ze kolega spachal krivdu. Sef je evidentne bud slaby jedinec, ktory si nevie presadit svoj nazor, alebo je to klebetny klamar. Ak by ta tam naozaj chcel nechat (ako hovori), tak sa nepodriadi podriadenemu, ale on sa podriadil-takze bud Ta klame, alebo je nanic sef, najskor oboje.
Pane na nebi! Ty si si nedokázala obhájiť svoju pozíciu, prešla si na inú a dala si výpoveď? Ešte raz a pomaly si to prejdi sama v hlave. Ak nič neblikne, tak nič.
Choď za kolegom a pekne sa mu poďakuj, že vďaka nemu si si našla oveľa lepšiu prácu aj s lepším platom. Veď pokiaľ by také neurobil, stagnovala by si v danej práci a riešila jeho ego. Pozri sa na to z tej lepšej strany 👍
Autorka upne Ťa chapem , pred rokom som zažila niečo podobne’,odišla som dobrovoľne nasilu po 29 rokoch , 2,5 roka pred dôchodkom. Môj nadriadený , mi minimálne rok neprideľoval prácu a odoberal aj moju čo som mala a po dohovore s iným nadriadeným , ju prideľoval na jeho oddelenie. Nebudem to ďalej rozoberať, ale nedalo sa zostať aj keď mi tiež ponúkli neadekvátnu prácu.Kto nezažil , nevie . Nie si zbabelec drž sa všetko, zle je na niečo dobre. Prajem Ti veľmi , veľmi dobrú prácu a veľa zdravia . Aspoň máš od nich pokoj, možno by si tam aj tak nenašla kľud.Aj toxicki ľudia sú medzi nami. Veľa úspechov. ✊🍀
To by som brala ako prilezitost a nie krivdu. Ty by si fakt ostala s takymto kolegom v praci? Ved si evidentne idete po krku a on je ten kto si moze vyberat. By si sa tam len zahrabala.
Vobec by som sa nefucala a nelutovala, vypoved stiahla ak bude sef suhlasit, hlavu hore a sup do niecoho noveho.
A čo mu dala tá stazistka zasulozit ?že si ju tak obranuje...a nechal si ju neskúsenu pri sebe pracovať

@janai1 výsledky sme mali na rovnakej úrovni a učila som sa jazyk ktorý vedel len on. Ak som nahodou niečo urobila lepsie, hneď siel ratat či je to naozaj pravda.