Kolegyňa má pocit, že ja nič nerobím
Ahojte dievcata. Potrebujem Vas nazor. V praci mam poziciu kde sa zuxastnujem na roznych akciqch pri ktorych musim byt iba ja lebo na to mam vzdelanie. Mam kolegynu ktora ma pocit,ze nerobim nic iba sa zasivam. Vzdelanim sme na uplne inej urovni. Ona ma len zakladne vzdelanie ja VS v danom odbore. Ked mam cas a nerobim zrovna na nejakom projekte snazim sa im pomahat ale iba to najnutnejsie a robim si zas to co mam. Problem vidim aj v tom, ze nechape moju pracovnu napln a mysli si, ze som tam od toho aby som cast ich prace robila tiez. No na to ja napln prace nemam ale ked mam cas pomozem im. Zacala ma slovne napadat no ja som nereagovala az to vygradovalo tym, ze sa stazovala na mna vedeniu ktore ale dalo zapravdu mne ale aby sa nepovedalo dali mi mensiu vyplatu. Znova vyvolava konflikty ale ja nereagujem lebo sa vzdy strasne vytocim az sa cela trasiem. Co mam robit? Vedenie dava od toho ruky prec

Ja by som isla za sefom z akeho dovodu ti zrazu zaplatil menej ako mal. Ci on osobne ma pocit,ze si urobila menej , nech ti to normalne vysvetli .
Potom by som si zavolala kolegynku ,postrasila ju trestnym oznamenim za ohovaranie, ak to nie je pravda co narozpravala, moze mat z toho problem.