icon

Kolegyňa mi zobrala moje peniaze

4. máj 2022

Kolegyňa dneska nevedela nikde nájsť svoju peňaženku a keď ju našla, tak zistila, že jej chýba 100€... Ja som akurát mala u seba tiež toľko, iba ešte + pár euro v peňaženke a išla sa sťažovať za šéfom, že som jej ich ukradla... Musela som ich jej dať, lebo mi neveria, že tie peniaze boli moje... Som úplne v šoku, tak ona si nedáva pozor na peniaze a potom mi zoberie moje a neveria mi, že sú moje?!! Keby som to nahlásila, tak by to polícia riešila, keď je to "len" 100€?

aurorastone
4. máj 2022

Normálne mam chuť zavolať tu políciu namiesto teba ak si to ešte nespravila a daj vedieť veľmi som zvedavá ako to skončilo

arianna25
4. máj 2022

To čo si ona dovoľuje sahat ti na peňaženku. Kto vie či neintriguje, veď som aj ja v bývalom zamestnaní počula ako kocka kým odovzdala tržbu tak vytiahla stovku cestou do kancelárie.

liz_lemon
4. máj 2022

nie je mi jasné, že nevedela nájsť peňaženku, ja mám peňaženku v kabelke, ona ju kde máva, keď ju nevedela nájsť, resp. kde ju potom našla?

autor
4. máj 2022

@aduskatt v kabelke

autor
4. máj 2022

@sardinka32 A nevidíš môj koment, že ja som jej ich nedala? 😃 Čítaj...

martinkatinka
4. máj 2022

Ale pises, ze si jej ich musela dat 🤷 preco nemate v praci uzamykatelne skrinky, kde si date osobne veci?

autor
4. máj 2022

@jaskolka Je to 46 ročná veľmi nepríjemná paní, čo mi tu v robote robí stále peklo, ale toto som nečakala

autor
4. máj 2022

@martinkatinka Musela som jej dať, ale nie doslova, že do ruky, ale už ich mala u seba.

floren
4. máj 2022

Stále nechápem, prečo si nevolala policiu

mijunik
4. máj 2022

Prosím, volaj políciu, teraz hneď, ak na Tvojej peňaženke budú jej odtlačky prstov, hádam to pomôže. Nemá Ti čo chniapať osobné veci.

lavender273
4. máj 2022

Ako musela si jej dat 😁 by som sa na nu vrhla ako ragby hrac. Policiu volaj,nech 46 rocna neprijemna pani vysvetluje im. To je co za semetriku?

martinkatinka
4. máj 2022

@anonym preco nemate uzatvaratelne skrinky na osobne veci?

nitranka03
4. máj 2022

Tak z tohto mam úplne zmiešané pocity... Volala si už políciu? To sa len tak udialo v kancelárii? Či kde pracuješ?

alenah31
4. máj 2022

ja neviem čo tu furt riešiš. Ak je to tak ako píšeš a svedomie máš čisté volaj políciu. Tak ako ty aj ona budete vypovedať a budú sa pýtať na pôvod peňazí - odkiaľ ich má (vybrala ich z bankomatu, - dá sa preukázať, dal jej ich manžel - dá sa preukázať, dostala ako výdavok pri platení 500 € bankovkou - dá sa preukázať) - to uvádzam len ako príklad. Bol niekto pri tom keď ti vošla do peňaženky? Ako ti môžeme my cez net pomôcť? Áno - je to krava, rieš to konečne!!!!!!!!!!!

mijunik
4. máj 2022

Daj, prosím, vedieť, ako sa tvárila pani kolegyňa, keď došli policajti.

aduskatt
4. máj 2022

ak sa Ti rýpala v zavretej kabelke, z ktorej tú peňaženku vzala a nebodaj sa Ti ešte aj slovne pri tom nejako vyhrážala, je to už lúpež........

ndrag
4. máj 2022

wtf 😀. Preco si jej tie peniaze vobec davala? Tu nebude vsetko s kostolnym poriadkom na obidvoch stranach.

mircalla
4. máj 2022

Tym, ze si jej ich dala resp. ze si jej dovolila si ich zobrat si v podstate len potvrdila, ze si ich ukradla. Nikto pri zmyslom by jej ich nedal, pokial boli tvoje. Ozaj nerozumiem. Zial zachovala si sa nespravne a momentalne nejde ani o 100 eur, ale o to, ze si za zlodejku.
Najprv pises, ze si jej ich dala, potom, ze nie....Smer sef

hope87
4. máj 2022

No skusila by mi takto zobrat penazenku a vybrat odtial moje peniaze, tak by videla, co by som s nou dorobila. Taku este nehrali 😀. Normalne mi to pride take neuveritelne, ze taketo nieco sa naozaj moze stat. Urcite by som volala policiu. Este otazka...videl to niekto, co urobila? Ze ti vzala tu penazenku a zobrala si tie peniaze?

vroni
4. máj 2022

@martinkatinka, ty si nejaka zaťažená na tie skrinky. Väčšina kancelárií nemá uzamykateľné skrinky na osobné veci, normálne máš svoje veci pri sebe.
Keby mi niekto siahol na peňaženku, reálne mu hrozí, že ho kabelkou utlciem.

martinkatinka
4. máj 2022

@vroni ved ak je v prevadzke, kde nema pri sebe svoje veci, tak by mali mat skrinky, logicky, nie? 🤷

sense
4. máj 2022

Ak by mi siahla na moju tašku a vybrala z nej peňaženku a následne vyberie peniaze tak okamžite volam. Polícii a urobím bordel na celú prevádzku

tatianka0000
4. máj 2022

No ako to dopadlo ?

sardinka32
4. máj 2022

mne sa Ty vysmievas, ze mam citat??...akoze sorry, ale blbost si spravila Ty a nie ja...a ako si to nazves, je Tvoja vec - dala? nedala?...prachy v penazenke nemas...a Tvoju 100vku ma kolegyna...toť vsio...zmohla si sa len na zalozenie tejto temy, cize dala si jej tie prachy.

vevesh
4. máj 2022

Ako chapem zakladatelku, ze bola v soku a neadekvatne reagovala- nie vzdy realita dojde do mozgu okamzite.....ale v okamihu, ked by mi ten rozum dosiel, narobila by som bordel s nou a a aj u sefa a volala okamzite policiu na oboch, ze mi ukradli peniaze......

nadabula
4. máj 2022

@autor ako si dopadla? Volala si políciu? Ja by som jej 100,- Eur nedala, nech dokáže, že ich mala a na šéfa nemám slov, ako Ti môže vôbec také prikázať?😤

autor
4. máj 2022

@nadabula Keď šéf prišiel na to, že idem volať políciu, tak mi uveril a vyriešil to tak, že mi ich musela vrátit 🙂

autor
4. máj 2022

Keby som mala inú možnosť, tak by som už dávno dala výpoveď... Toto je čistý blázninec...

nadabula
4. máj 2022

@autor 🎉 teším sa s Tebou a rob už len tak, aby Tebe bolo dobre a nedaj sa nikým šikanovať, prajem Ti všetko len to dobré🍀🍀🍀

jitkakuruc84
Autor odpoveď zmazal