icon

Kolegyňa mi zobrala moje peniaze

4. máj 2022

Kolegyňa dneska nevedela nikde nájsť svoju peňaženku a keď ju našla, tak zistila, že jej chýba 100€... Ja som akurát mala u seba tiež toľko, iba ešte + pár euro v peňaženke a išla sa sťažovať za šéfom, že som jej ich ukradla... Musela som ich jej dať, lebo mi neveria, že tie peniaze boli moje... Som úplne v šoku, tak ona si nedáva pozor na peniaze a potom mi zoberie moje a neveria mi, že sú moje?!! Keby som to nahlásila, tak by to polícia riešila, keď je to "len" 100€?

Strana
z3
gabika20
5. máj 2022

Tak to je sila..ja si tiez myslim, ze ti vliezla do penazenky, uvidela 100 a zacala s tym ze jej presne taku sumu ukradli..mala si zavolat policiu, hned by si to rozmyslela..nemas nejaky vypis z banky, ze si ich vyberala niekedy v tom obdobi?

monka105
7. máj 2022

V žiadnom prípade by som jej nedala peniaze. Aj ostatným skúmala obsah peňaženky? To čo máte za šéfa? Povyhrážaj sa inšpektorátom, sťažnosťou jeho nadriadeným na takýto postup. Absolútne neprípustné. Zajtra kolegyňa príde, že stratila 200 eur a tiež ich budú pýtať od teba?

micusa2222
20. okt 2022

tým, že si jej ich dala, tak si dosvedčila, že máš v niečom prsty...a keď sa ozve zajtra kolega, že som mu vykradla byt, tak príde po mňa NAKA ?

Strana
z3