Kolegyňa využíva práceneschopnosť kvôli novému psovi
Baby prosím vás je toto normálne? Cez víkend si kolegyňa zaobstarala šteniatko a dala sa na pn 🙈 kvôli psovi. Ja som bola minulý týždeň pn lebo covid, zajtra už idem do práce a samozrejme musím svoju aj jej robotu urobiť. Akože toto je fakt neférové od nej. Mám tisíc chutí zajtra zahlásiť šéfovi že ona nie je chorá je len so psom doma. Vás by to nenahnevalo?
@mandzula ja som si vzala dovolenku. na pnke som bola iba 1x v živote keď som sa nevedela postaviť z postele. inak aj na bežné choroby míňam dovolenky .
@puertorico O dovolenke na psa však táto téme nie je, je o PN na psa.
@anonym_532d0f mozno ma tusaka, co ma za koleginu, tak pustila do eteru somarinu, a teraz caka, ako sa klebetnica zachova. Ci bude alebo nebude donasat.
@elanor bodaj by si mala.pravdu
@puertorico O dovolenke na psa však táto téme nie je, je o PN na psa.
@mandzula tak nech ju autorka nahlási vedeniu firmy, nech niekto ide skontrolovať tú kolegyninu "pn" 🙈
@anonym_532d0f mozno ma tusaka, co ma za koleginu, tak pustila do eteru somarinu, a teraz caka, ako sa klebetnica zachova. Ci bude alebo nebude donasat.
@elanor jasné presne ako píšeš 👍
Veĺké hrdinky tu.Jasnè,že ju do toho nič,ale keby ste mali v práci systém,že počas dovolenky a PN ťaháš za toho kolegu,tak ak to má v kolektíve klapať,tak takéto naschvály a špekulácie nerobíš.My spolu vychádzame veĺmi dobre,dovolenky si plánujeme tak,aby si brala vždy max jedna a keď niektorá ochorie-naozaj,nie fiktívne,tak si počas jej PN neberieme dovolenku.Keby sme mali takú vychcanú kolegyňu, bolo by to o hubu a nikoho z nás by to nebavilo.
@anonym_695b9a dovolenku plánujeme koncom roka a začiatkom roka sa odovzdá na celý rok. Takže počas toho roka už dovolenku brať nemôžeš. U nás je to takto urobené
my ženy dokážeme byť také zákerné a hnusné ...veď sa daj aj ty na PN a kľudne kv susedovmu psovi 🙂 keď si to vie niekto zariadiť tak prečo nie? platiš ju ty? predpokladam že nie si jej šefka pokial by si bola..ok.....ale nie si.... plati ju zamestnávateľ a potom štát.... ked si bola ty na PN kvoli covidu predpokladam, že tiež niekto za teba robil...
Ja som prekvapená, že na koníku sa ženy navážajú do žien, čo chcú byť doma čo najdlhšie s deťmi a snažia sa čo najviac využiť systém, vysmievajú sa takým a nadávajú im, že sú lenivé, marš do roboty a dieťa do zariadenia, lebo veď kvôli takým ako vy je republika v prdeli, ale keď si tu žena vezme pn kvôli psovi, tak všetky ju tu obhajujete.....
Mne stačí ako sa javis ty. Ze ked si pn ty je vsetko ok ake ak niekto iný... ja viem prqca na viac
@anonym_532d0f ja som tento rok prvý krát pn 😂
@anonym_autor ona sa ti zdoverila a ty to tu vsetkym vytrubujes a moralizujes. Neviem, ktora z vas dvoch je horsia.
Veĺké hrdinky tu.Jasnè,že ju do toho nič,ale keby ste mali v práci systém,že počas dovolenky a PN ťaháš za toho kolegu,tak ak to má v kolektíve klapať,tak takéto naschvály a špekulácie nerobíš.My spolu vychádzame veĺmi dobre,dovolenky si plánujeme tak,aby si brala vždy max jedna a keď niektorá ochorie-naozaj,nie fiktívne,tak si počas jej PN neberieme dovolenku.Keby sme mali takú vychcanú kolegyňu, bolo by to o hubu a nikoho z nás by to nebavilo.
@anonym_695b9a mne je vtipne s týchto dokonalých žien tu. Keď sa žena dá na PN pre rizikové tehotenstvo tak ju tu idú zniesť pod čiernu zem a keď sa nejaká ženská dá na PN pre psa tak tu idú obviňovať autorku že závidí 😂 slovensko je totálne v riti už 🤦♀️
Ja som prekvapená, že na koníku sa ženy navážajú do žien, čo chcú byť doma čo najdlhšie s deťmi a snažia sa čo najviac využiť systém, vysmievajú sa takým a nadávajú im, že sú lenivé, marš do roboty a dieťa do zariadenia, lebo veď kvôli takým ako vy je republika v prdeli, ale keď si tu žena vezme pn kvôli psovi, tak všetky ju tu obhajujete.....
@anonym_db7230 omyl.. autorke vasi práca na viac.. inak by jej bolo u prdele ci je pn so psom
@anonym_532d0f ja som tento rok prvý krát pn 😂
@anonym_autor ved chvalabohu, ze si zdravá. Sama si písala vyššie ze dovolenky mate plánované v decembri na cely rok a inak si uz nemôžte vybrať, tak co mala robiť ked nastala takáto situácia?
@anonym_695b9a mne je vtipne s týchto dokonalých žien tu. Keď sa žena dá na PN pre rizikové tehotenstvo tak ju tu idú zniesť pod čiernu zem a keď sa nejaká ženská dá na PN pre psa tak tu idú obviňovať autorku že závidí 😂 slovensko je totálne v riti už 🤦♀️
@anonym_4754b9 riziková je pn do pôrodu táto tu potrebuje par dni ?..
@anonym_autor ona sa ti zdoverila a ty to tu vsetkym vytrubujes a moralizujes. Neviem, ktora z vas dvoch je horsia.
@senta_sofia no ona samozrejme
@anonym_4754b9 riziková je pn do pôrodu táto tu potrebuje par dni ?..
@anonym_532d0f ako vieš kolko dní bude doma? Si veštica? 😂 vidím že si nepochopila zmysel čo som napísala..
@anonym_autor ved chvalabohu, ze si zdravá. Sama si písala vyššie ze dovolenky mate plánované v decembri na cely rok a inak si uz nemôžte vybrať, tak co mala robiť ked nastala takáto situácia?
@anonym_532d0f veď kvôli psovi netreba byť doma 🙈 dám ho do izby či klientky a tých 5,6 hodín vydrží. Veď nerobíme 12tky
@anonym_532d0f ako vieš kolko dní bude doma? Si veštica? 😂 vidím že si nepochopila zmysel čo som napísala..
@anonym_4754b9 tak hádam nebude so psíkom mesiac, my mame tiez psa, zvykol si do par dni z toho usudzujem
@anonym_4754b9 presne, ten dvojitý meter som si tu aj ja všimla. Pes je viac ako dieťa.....vždy vždy tu žene nadávajú, ak ide tehotná na PN alebo je zavretá škôlka a ona je na očr, alebo chce predĺžený rodičák...ale žena si kúpi psa a odrbe systém, to je v pohode a jej kolegyňa je mrcha.....
@anonym_532d0f veď kvôli psovi netreba byť doma 🙈 dám ho do izby či klientky a tých 5,6 hodín vydrží. Veď nerobíme 12tky
@anonym_autor kto ma psa vie ako to je. Psik sa musi aj naucit byt sam , nie ze nárazový odídeš na 6 hodin
@anonym_532d0f ale teraz tu nejde o robotu ale o to že ona sa dá na pn kvôli psovi??
@anonym_autor A co je teba do toho? Narobi sa este dost. A odkial vies,ze nie je zaroven aj chora?
@anonym_autor skor si z teba spravila prdel. Nie kazdy vsetkym vesia na nos svoje problemy. Ja si skor mylsim, ze je naozaj chora, ale nechce povedat co jej je, lebo je to jej vec a jej lekara, a druhych ho... do toho, tak sa chopila prilezistosti a vyhovorila sa na noveho psa. A ty si jej to zozrala aj s navyjakom.
@elanor presne to napadlo aj mňa, autorka mi pripadá ako človek, ktorý rád pchá nos tam kam nemá, tak si tam z nej asi všetci robia srandu.
@senta_sofia no ona samozrejme
@anonym_autor myslim si opak. Bola k tebe uprimna, kdezto ty tu riesis poza jej chrbat. Napis podnet na Socialnu poistovnu, nech jej poslu kontrolu alebo vies co, chodte aj so sefom zajtra tam, pocas vyplacania nahrady prijmu moze ist na kontrolu aj zamestnavatel. Mozes mu ist za svedka 😘
@anonym_autor kto ma psa vie ako to je. Psik sa musi aj naucit byt sam , nie ze nárazový odídeš na 6 hodin
@anonym_532d0f tak ale mala toho psa brať začiatkom dovolenky a počas dovolenky doma cvičiť psa a nie takto že celý týždeň dovolenka a potom celý týždeň pn lebo ten pes nevie byť sám doma
@anonym_4754b9 Ale že riadne.Sú ženy,čo pocítia v zamestnaní na množstve práce,keď je niekto PN.Ale zdravie je prvoradé a každý rozumie,že chorobu si nevyberieš.Ale toto je že hodí sa mi byť doma a haha hihi, nezáviď a makaj a drž hubu.Som prekvapená,akí sme slováci vychcaní .Kto neodrbáva,akoby ani nebol .
Tvoj problem naozaj nie je kolegyna, ktora sa dala na PN z urciteho dovodu. Kazdy raz toto riesi. Pre niekoho to je pes, pre ineho nieco ine. Ty si ries svoju vlastnu situaciu. Miesto bonzovania chod za sefom a sa ho opytaj ako bude rieseny zastup a kolko za to dostanes....
@anonym_532d0f tak ale mala toho psa brať začiatkom dovolenky a počas dovolenky doma cvičiť psa a nie takto že celý týždeň dovolenka a potom celý týždeň pn lebo ten pes nevie byť sám doma
@anonym_autor psa môžeš vziať tiez od niektorého týždňa.. nie hala bála ako si ty myslíš
@anonym_autor A co je teba do toho? Narobi sa este dost. A odkial vies,ze nie je zaroven aj chora?
@marca12 lebo ona mna všetko vykecá aj to čo by nemala, za tie dva roky čo je u nás viem ja viac o nej ako ona o mne. Tak snad viem ako tiká
Však ju nahlás, čo tu chceš riešiť.
@marca12 lebo ona mna všetko vykecá aj to čo by nemala, za tie dva roky čo je u nás viem ja viac o nej ako ona o mne. Tak snad viem ako tiká
@anonym_autor uz otacas ? Ze vsetko na teba vykeca ? Tak potom ti3z niesi andel 😂

@anonym_532d0f určite to nerobila ale ak myslíš a ju lepšie poznáš 😂
Mne stačí ako sa javis ty. Ze ked si pn ty je vsetko ok ake ak niekto iný... ja viem prqca na viac