Kolegyne ma neprijali medzi seba
Som v praci 4 mesiace no citim,ze ma neprijali medzi seba. Problem je aj v tom,ze ja nemozem mat deti a oni vsetky deti maju pricom o tom vedia no vkuse rozoberaju len deti. Nemam sa ani s kym porozpravat pretoze ich zaujimaju len deti a vsetko okolo nich. Pisu si a volaju spolu a ja sa vsetko co je dolezite dozviem od veducej ked ma zavola na kobercek alebo sa vypravame. Ked som chcela urobit kolac odmietli ho vraj u nich sa to nerobi no chcu po mne aby som sa skladala na tu a na tu kolegynu. Nepaci sa mi ze veci co sa tykaju mojej osoby riesia za mojim chrbtom a nemaju ani trochu chochmesu aby mi to povedali do oci.
Co mam robit?
Tak to sa ľahko povie, že rob si svoje a nevšímaj si ich.... V skutočnosti kolektív hrozne vplýva na to ako sa v práci cítiš, veď tam človek trávi pol dňa, ja osobne som kolektív kde som si nerozumela nevedela riešiť inak iba odchodom z takej práce
Mna to skor stale utvrdzuje v tom,ze si urobit vlastny biznis
Ja keď som šla do prvej roboty tiež som nezapadla doteraz nvm prečo. 2 týždne pred tým ako mi končila zmluva na dobu určitú som sa dala na pn a posledný deň som odniesla veci podpísala papiere a BYE 😀
Paradox je že druhá robota tiež výroba je hneď vedľa predošlej a v tejto problém nemám 🙃 zapadla som celkom hoc tu začínala hala len takže sa nikto nepoznal s nikým a tu som sa ozvala tam som sa ozvala a musím uznať boli sme super banda len sa nám rozpadá aj "vďaka" korone keďže prepúšťali :-/ ale niektorí sa vrátili nazad tak aspoň niečo.
Všetko je o ľuďoch. Mám vedúceho teda shiftlídra kt je prísny to áno aj neraz nakričal atď ale zasa klobúk dole pred ním že nemá problém dať dovolenku aj s nami pokecá už ani nerieši že sa niekedy smejeme jak šalené s kolegyňami len krúti hlavou vie že to zmysel nemá 🤣🤣🤣 my si odrobíme 🙂
@janulik2008 take kolektivy su najlepsie kde sa nikto s nikym na zaciatku nepozna..
@hippovka preto som aj rada že ma začiatku boli len tí starí a my sme boli noví a nepoznali sme sa. Ale zasa chápem tých čo trz dojdu nemajú to ľahké 😀
Ja som tak dala výpoveď raz v jednej brigáde pretože nič nikdy nebolo dobré co som spravila a neustále ma pooddzubovali. Je mi oveľa lepšie!
@janulik2008 a prečo je to tak? Ty si teraz tiež taká, že nových medzi vás ťažšie prijímate?
@bluebriggs ja tiež...
@hippovka no veľa nás "starých" neostalo ale zasa poznám pocit keď prídeš a nikoho nepozná človek atď 🙂
zensky kolektiv to najhorsie co moze byt dve sliepky ohovaraju tretiu a ked sa prida tretia ohovaraju stvrtu....tiez som si to zazila...teraz som v zmiesanom a neni o com..ak sa tam necitis dobre odid nie je nic horsie ako chodit do prace s odporom a este tam cely den trpiet ohovaranie a donasanie...bavit sa len a len o detoch a nevediet viest inu temu tiez o nieco svedci - to su tie materskym mliekom uderene..ja sa tesim do prace ze tam nemusim riesit nic ohladom deti bavim sa s kolegami o beznych temach..