icon

Kolegyne ma neprijali medzi seba

17. aug 2020

Som v praci 4 mesiace no citim,ze ma neprijali medzi seba. Problem je aj v tom,ze ja nemozem mat deti a oni vsetky deti maju pricom o tom vedia no vkuse rozoberaju len deti. Nemam sa ani s kym porozpravat pretoze ich zaujimaju len deti a vsetko okolo nich. Pisu si a volaju spolu a ja sa vsetko co je dolezite dozviem od veducej ked ma zavola na kobercek alebo sa vypravame. Ked som chcela urobit kolac odmietli ho vraj u nich sa to nerobi no chcu po mne aby som sa skladala na tu a na tu kolegynu. Nepaci sa mi ze veci co sa tykaju mojej osoby riesia za mojim chrbtom a nemaju ani trochu chochmesu aby mi to povedali do oci.
Co mam robit?

Strana
z2
nina296
Autor odpoveď zmazal
mladena
17. aug 2020

Tak to sa ľahko povie, že rob si svoje a nevšímaj si ich.... V skutočnosti kolektív hrozne vplýva na to ako sa v práci cítiš, veď tam človek trávi pol dňa, ja osobne som kolektív kde som si nerozumela nevedela riešiť inak iba odchodom z takej práce

autor
17. aug 2020

Mna to skor stale utvrdzuje v tom,ze si urobit vlastny biznis

hippovka
Autor odpoveď zmazal
janulik2008
23. aug 2020

Ja keď som šla do prvej roboty tiež som nezapadla doteraz nvm prečo. 2 týždne pred tým ako mi končila zmluva na dobu určitú som sa dala na pn a posledný deň som odniesla veci podpísala papiere a BYE 😀
Paradox je že druhá robota tiež výroba je hneď vedľa predošlej a v tejto problém nemám 🙃 zapadla som celkom hoc tu začínala hala len takže sa nikto nepoznal s nikým a tu som sa ozvala tam som sa ozvala a musím uznať boli sme super banda len sa nám rozpadá aj "vďaka" korone keďže prepúšťali :-/ ale niektorí sa vrátili nazad tak aspoň niečo.

Všetko je o ľuďoch. Mám vedúceho teda shiftlídra kt je prísny to áno aj neraz nakričal atď ale zasa klobúk dole pred ním že nemá problém dať dovolenku aj s nami pokecá už ani nerieši že sa niekedy smejeme jak šalené s kolegyňami len krúti hlavou vie že to zmysel nemá 🤣🤣🤣 my si odrobíme 🙂

hippovka
16. nov 2020

@janulik2008 take kolektivy su najlepsie kde sa nikto s nikym na zaciatku nepozna..

janulik2008
16. nov 2020

@hippovka preto som aj rada že ma začiatku boli len tí starí a my sme boli noví a nepoznali sme sa. Ale zasa chápem tých čo trz dojdu nemajú to ľahké 😀

bluebriggs
16. nov 2020

Ja som tak dala výpoveď raz v jednej brigáde pretože nič nikdy nebolo dobré co som spravila a neustále ma pooddzubovali. Je mi oveľa lepšie!

hippovka
16. nov 2020

@janulik2008 a prečo je to tak? Ty si teraz tiež taká, že nových medzi vás ťažšie prijímate?

@bluebriggs ja tiež...

janulik2008
16. nov 2020

@hippovka no veľa nás "starých" neostalo ale zasa poznám pocit keď prídeš a nikoho nepozná človek atď 🙂

lubiss
16. nov 2020

zensky kolektiv to najhorsie co moze byt dve sliepky ohovaraju tretiu a ked sa prida tretia ohovaraju stvrtu....tiez som si to zazila...teraz som v zmiesanom a neni o com..ak sa tam necitis dobre odid nie je nic horsie ako chodit do prace s odporom a este tam cely den trpiet ohovaranie a donasanie...bavit sa len a len o detoch a nevediet viest inu temu tiez o nieco svedci - to su tie materskym mliekom uderene..ja sa tesim do prace ze tam nemusim riesit nic ohladom deti bavim sa s kolegami o beznych temach..

Strana
z2