Koľko mesačne míňate na obedy v práci?
Keďže často čítam, že rodiny varia len cez víkend, a všetci sa stravujú v práci a v škole. Koľko vás vyjdu obedy v robote za mesiac?
Pre mna obed 1€ v praci
Zadarmo
Je rozdiel ist do restauracie alebo do jedalne. Menucka stoja 8-12eur aj viac.
A aj rozdielnu sumu dava zamestnavatel.
4.5 - 6....
Ja varím raz za dva dni, za 8 € sa najeme tri dospele osoby a to nie jeden den , ale dva o polievke
ani nehovorím.
Nič. Nosím si z domu. Takisto aj partner
Habadej 🙂 Ale je to taky ritual a oddych kedy sa spolocne vybera ktora restauracia, jedenie spojene s prechadzkou a debatou 🙂
Ahoj, mna stoji obed 7,6€ az 8,5€, podla toho aku restiku vyberieme s kolegami, som v Bratislave
0,50€ den.
Cca 2-3x do tyzdna idem do restauracie na menu a 2 alebo 3 krat do tyzdna si prinesiem navareny obed. Kombinujem podla toho aky mam den, stretnutia, len praca v kancelarii alebo idem do terenu na meetingy.
menu od 8 EUR do 10 EUR, samozrejme zamestnávateľ prispieva, pracujem v centre BA na výber je toho neúrekom, striedam 4 reštaurácie, človek má aspoň cez obed prechádzku, chodím v každom počasí
Máme jedáleň pre zamestnancov, tak na kartu / hotovosť sa prepláca iba za nočné služby a potom iba tym kolegom, ktorí majú potvrdenie od odborníkov, že verejné stravovanie nie je vhodné pre ich zdravotný stav.
Obedy máme výber 5-7 druhov, bežné jedla, fit, diéta a gurmán, za ktoré platíme 2.45 - 5.50.

A čo jedia deti večer?Muz platí cca 9 eur časť toho preplácajú ja mám stravu za 3,50, ale často si nosím svoje.Veceru varím obden