icon

Koľko mesačne míňate na obedy v práci?

5. máj 2025

Keďže často čítam, že rodiny varia len cez víkend, a všetci sa stravujú v práci a v škole. Koľko vás vyjdu obedy v robote za mesiac?

Strana
z2
eliska13
6. máj 2025

A čo jedia deti večer?Muz platí cca 9 eur časť toho preplácajú ja mám stravu za 3,50, ale často si nosím svoje.Veceru varím obden

libusak
6. máj 2025

Pre mna obed 1€ v praci

petamich
6. máj 2025
@eliska13

A čo jedia deti večer?Muz platí cca 9 eur časť toho preplácajú ja mám stravu za 3,50, ale často si nosím svoje.Veceru varím obden

@eliska13 nase dieta napr. chlieb, prazenicu (alebo inu formu vajicka), cerealie, jogurt...nepreferujeme teple vecere, ked mame teply obed

lebandulka7
6. máj 2025

Zadarmo

natalka13
6. máj 2025

Je rozdiel ist do restauracie alebo do jedalne. Menucka stoja 8-12eur aj viac.
A aj rozdielnu sumu dava zamestnavatel.
4.5 - 6....

juliana1033
6. máj 2025

Ja varím raz za dva dni, za 8 € sa najeme tri dospele osoby a to nie jeden den , ale dva o polievke
ani nehovorím.

nelka93
7. máj 2025

Nič. Nosím si z domu. Takisto aj partner

hiro
7. máj 2025

Habadej 🙂 Ale je to taky ritual a oddych kedy sa spolocne vybera ktora restauracia, jedenie spojene s prechadzkou a debatou 🙂

dankabetka
7. máj 2025

Ahoj, mna stoji obed 7,6€ az 8,5€, podla toho aku restiku vyberieme s kolegami, som v Bratislave

barborka12341
7. máj 2025

0,50€ den.

keralas
7. máj 2025

Cca 2-3x do tyzdna idem do restauracie na menu a 2 alebo 3 krat do tyzdna si prinesiem navareny obed. Kombinujem podla toho aky mam den, stretnutia, len praca v kancelarii alebo idem do terenu na meetingy.

sssss123
7. máj 2025

menu od 8 EUR do 10 EUR, samozrejme zamestnávateľ prispieva, pracujem v centre BA na výber je toho neúrekom, striedam 4 reštaurácie, človek má aspoň cez obed prechádzku, chodím v každom počasí

cacianka
8. máj 2025

Máme jedáleň pre zamestnancov, tak na kartu / hotovosť sa prepláca iba za nočné služby a potom iba tym kolegom, ktorí majú potvrdenie od odborníkov, že verejné stravovanie nie je vhodné pre ich zdravotný stav.
Obedy máme výber 5-7 druhov, bežné jedla, fit, diéta a gurmán, za ktoré platíme 2.45 - 5.50.

Strana
z2