icon

Koľko zarábajú farmaceuti?

22. sep 2025

Ahojte ste tu nejakí farmaceuti? Koľko vám príde na účet výplata? 😊a okres?

anonym_5400f6
22. sep 2025

To by aj mňa zaujímalo.

anonym_66466a
22. sep 2025

K čomu ti táto info bude? Pri podpise zmluvy budeš vidieť svoj plat. Čo lekareň, to iný plat. Je rozdiel nemocnična lekáreň a tabulkový plat, súkromna lekáreň a plat podľa zmluvy a rozdiel sieťovka a fixný plat plus variabilná zložka = koľko vecí vlastnej značky predáš, koľko budeš mať prípredajov k receptom toľko zarobíš. Bude ti nanič info, že ja zarobím 3000, ked moja kolegyňa na rovnakej pozicii 2000

anonym_520e9b
23. sep 2025

@anonym_autor na profesiii su rozne ale co si matne pamatam od 1500 az do 2000 euro som videla. skus kuknut profesiu

billy_jean
23. sep 2025

2000 - 2300, to je taký medián.

anonym_1854ea
23. sep 2025

@anonym_autor 1800+

zabka79
23. sep 2025

@anonym_autor okolo 1500 v cistom v ba

autor
23. sep 2025
@anonym_66466a

K čomu ti táto info bude? Pri podpise zmluvy budeš vidieť svoj plat. Čo lekareň, to iný plat. Je rozdiel nemocnična lekáreň a tabulkový plat, súkromna lekáreň a plat podľa zmluvy a rozdiel sieťovka a fixný plat plus variabilná zložka = koľko vecí vlastnej značky predáš, koľko budeš mať prípredajov k receptom toľko zarobíš. Bude ti nanič info, že ja zarobím 3000, ked moja kolegyňa na rovnakej pozicii 2000

@anonym_66466a no to pochybujem že je v jednej kolegyni medzi vami a kolegyňou rozdiel 1/3 ale dakujem za info😉viem ako to funguje zaujíma ma koľko sa dá cca zarobiť.. mám predstavu.

autor
23. sep 2025
@anonym_520e9b

@anonym_autor na profesiii su rozne ale co si matne pamatam od 1500 az do 2000 euro som videla. skus kuknut profesiu

@anonym_520e9b áno dakujem len tam veľa spraví tá variabilná zložka 😊

anonym_520e9b
23. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_520e9b áno dakujem len tam veľa spraví tá variabilná zložka 😊

@anonym_autor ja si niekedy bucham hlavu ze preco som nesla na farmu, ale na druhu stranu by som to isto nedala. ta skola je tazsia nez moja.,

autor
23. sep 2025
@anonym_520e9b

@anonym_autor ja si niekedy bucham hlavu ze preco som nesla na farmu, ale na druhu stranu by som to isto nedala. ta skola je tazsia nez moja.,

@anonym_520e9b čo máš vyštudované?

anonym_66466a
23. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_66466a no to pochybujem že je v jednej kolegyni medzi vami a kolegyňou rozdiel 1/3 ale dakujem za info😉viem ako to funguje zaujíma ma koľko sa dá cca zarobiť.. mám predstavu.

@anonym_autor to bol iba príklad , ale kľudne môže jedna len expedovať recepty a nemať žiadny prípredaj a predaj vlastnej značky a zarobiť len zmluvnú sumu a druhá môže mať kopec prípredajov a velký predaj vlastnej značky a tak aj oveľa vyšší plat.

anonym_520e9b
23. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_520e9b čo máš vyštudované?

@anonym_autor prirodne vedy :D

tiezjedna
23. sep 2025

kamarátka pracuje ako pharma v CZ, ale je na vedúcej pozícii (spravuje niekoľko lekární) a má v prepočte priemerne 4 000 € mesačne.

anonym_e28b91
23. sep 2025

Som farmaceutka a plat spolu s preplatenymi strav. listkami bol okolo 2000 eur v cistom. Samozrejme zalezi v akej lekarni robis ci je to u sukromnika (ziadna slava) alebo sietovka. Ja som bola v Benu a predtym Dr. Max. Ti platia podstatne menej. Radsej nez by dali zamestnancom platia drahe reklamy v telke a marketing na internete. Lekarne su jeden velky biznis na ukor ludi ale aj zamestnancov. Druhy raz by som studovat farmaciu nesla. Vela ludi si totiz zamiena farmaceutku za predavacku a lekaren za obchod. A v podstate maju pravdu. Farmacia davno nie je to, co byvala. Najvacsiu zasluhu ma na tom prave pentacky Dr. Max.
Taktiez v lekarni su vacsinou zenske kolektivy a to vie byt velmi narocne na psychiku...
A robit 12- tky v nakup. centrach v tom hluku, bez jedineho okna, cerstveho vzduchu a denneho svetla je uplna vyhra 👍

anonym_6c2ece
23. sep 2025
@anonym_e28b91

Som farmaceutka a plat spolu s preplatenymi strav. listkami bol okolo 2000 eur v cistom. Samozrejme zalezi v akej lekarni robis ci je to u sukromnika (ziadna slava) alebo sietovka. Ja som bola v Benu a predtym Dr. Max. Ti platia podstatne menej. Radsej nez by dali zamestnancom platia drahe reklamy v telke a marketing na internete. Lekarne su jeden velky biznis na ukor ludi ale aj zamestnancov. Druhy raz by som studovat farmaciu nesla. Vela ludi si totiz zamiena farmaceutku za predavacku a lekaren za obchod. A v podstate maju pravdu. Farmacia davno nie je to, co byvala. Najvacsiu zasluhu ma na tom prave pentacky Dr. Max.
Taktiez v lekarni su vacsinou zenske kolektivy a to vie byt velmi narocne na psychiku...
A robit 12- tky v nakup. centrach v tom hluku, bez jedineho okna, cerstveho vzduchu a denneho svetla je uplna vyhra 👍

@anonym_e28b91 A ak sa môžem spýtať, teraz teda pracuješ mimo lekárne? Či teda toto je aktuálne pre BENU? Sama som farmaceutka a do budúcna rozmýšľam, ako sa lekárni vyhnúť 😅

anonym_e28b91
23. sep 2025
@anonym_6c2ece

@anonym_e28b91 A ak sa môžem spýtať, teraz teda pracuješ mimo lekárne? Či teda toto je aktuálne pre BENU? Sama som farmaceutka a do budúcna rozmýšľam, ako sa lekárni vyhnúť 😅

@anonym_6c2ece nepracujem uz. Ale je to aktualne lebo len nedavno som dala vypoved.
Uplne ta chapem, ze sa chces lekarni vyhnut, ludia si myslia ake to je lazo plazo, ze si podavas krabicky s liekmi. Ale opak je pravdou a kto nerobil v lekarni to nepochopi...
Co ine vsak neporadim. Ist robit reprezentantku, vlastne podnikanie alebo inu skolu? Mozno externe? Alebo doktorat a ist ucit na VS. Avsak tam budes zarabat este menej nez v lekarni. Sietovky Benu a Dr. Max este ponukaju prac. poziciu inter. skolitela. Ja som nad tym chvilocku uvazovala ale potom mi doslo, ze to by som musela pretlacat v lekarnach ich zvratenu propagandu a chore biznis ciele a potom ma to preslo 😀

123profil321
23. sep 2025

@anonym_autor nech sa páči 😉https://www.profesia.sk/praca/farmaceut/

autor
23. sep 2025
@anonym_e28b91

@anonym_e28b91 myslite že je Benu platovo lepšie ? 🙂 a “ideologicky”?

anonym_e28b91
23. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_e28b91 myslite že je Benu platovo lepšie ? 🙂 a “ideologicky”?

@anonym_autor platovo som si ista ze je lepsie Benu. Aj som tam dlhsie vydrzala len vdaka tomu. A ideologicky? Co ti ja viem, prast ako uhod. Benu o chlp lepsie. Aj ked o nejakej ,,ideologii" sa hovorit neda. Ale v kazdom pripade v Benu som bola spokojnejsia a vedia si lepsie zaplatit zamestnancov. Aj ked pytat zvysit plat, to z nich tahas ako z chlpatej deky 😒

anonym_4b034f
23. sep 2025

@anonym_autor ja som farmaceutka, závisí, kde pracuješ... Či pre firmu, v lekárni - u súkromníka/v sieťovke alebo v nemocnici, niektorí ostávajú učiť na škole...

anonym_ae778c
25. sep 2025

Baby vy máte skúsenosť, že lepšie platia súkromníci ? Lebo ja mám opačnú. Súkromníci v Prešove o dosť menej platia, ako sieť. A celkovo je to slabé.

anonym_ae778c
25. sep 2025

K Schneiderovi sa neviete niekto vyjadriť ?

marryen
25. sep 2025
@anonym_e28b91

@anonym_autor platovo som si ista ze je lepsie Benu. Aj som tam dlhsie vydrzala len vdaka tomu. A ideologicky? Co ti ja viem, prast ako uhod. Benu o chlp lepsie. Aj ked o nejakej ,,ideologii" sa hovorit neda. Ale v kazdom pripade v Benu som bola spokojnejsia a vedia si lepsie zaplatit zamestnancov. Aj ked pytat zvysit plat, to z nich tahas ako z chlpatej deky 😒

@anonym_e28b91 no neviem....z Benu veľa prechádzajú práve do dr Max... tak asi až také skvelé to tam platovo nebude 🙈

autor
28. sep 2025

A neviete niekto koľko je reálny rozdiel medzi laborantom a farmaceutom? :/

helloukitty
29. sep 2025
@anonym_autor

A neviete niekto koľko je reálny rozdiel medzi laborantom a farmaceutom? :/

@anonym_autor ja robím v benu laborantku,u nás je rozdiel cca 500 v hrubom

autor
4. okt 2025

Ako je to prosím vás s paragrafmi? Môžem mať? Neovplyvní mi to negatívne výplatu?

autor
4. okt 2025

V Benu myslim 🙂

helloukitty
5. okt 2025
@anonym_autor

Ako je to prosím vás s paragrafmi? Môžem mať? Neovplyvní mi to negatívne výplatu?

@anonym_autor nie neovplyvní,v pohode môžeš mať, keď potrebujes