icon

Koľko zarábajú zamestnanci v Kauflande na východe Slovenska?

28. sep 2024

Mám možnosť pracovať v kaufland prevádzke a zaujima ma aký je priemerny plat v čistom? najlepšie Východné Slovensko 🙂 ...

candii
29. sep 2024

Ahoj.
Podľa toho na aký úväzok.
Ja som už v Kauflande veľa rokov, čiže ja mám vyšší základ. Ale tak v priemere na 6h úväzok do 800€ bez lístkov .. na 7,75 uvazok okolo 900€ bez stravných lístkov. Samozrejme dosť spravia hlavne nedele, keďže tam je 100% príplatok. Ak máš trebárs 2-3 nedele vieš zarobiť aj nad 980€ v čistom bez lístkov

martinka17
29. sep 2024

Výška platu nie je daná regiónom ani realitami a už vôbec nie hypoteka.
Udáva ju samotný trh práce. Čím vyšší počet zamestnávateľov, tým vyššia prirodzená fluktuáciu zamestnancov, nižšia nezamestnanosť a teda potreba zaujať n
Potencionálnych uchádzačov napríklad platom, benefitmi..... A následne sa to potom prenáša do kúpyschopnosti danej lokality, mesta....

ela90041
29. sep 2024

@martinka17 to plati hlavne v sukromnej sfere, netreba zabudat na skolstvo, zdravotnictvo, socialne sluzby, tam to nie je primarne o konkurencii medzi firmami ale hlavne o tom, aby vobec v niektorych regionoch ziskali ludi do tych povolani

petulda333
29. sep 2024

@petirko tak to su ti zamestnanci riadne blbi. Robit za menej ako minimalku. Preco to nenahlasia?

petirko
29. sep 2024

A ak sa tu bavime o platoch v kaufe tak je to nic moc lebo ten obchod je otvoreny vkuse cely tyzden a a ked ma zamestnanec dve alebo tri nedele alebo soboty tak je to smiesna vyplata. Keby bol kauf otvoreny iba cez prac.dni tak ludom daju 500€ a vybavene. Nato kolko mil. zaraba kauf by tam mali ludia zarabat dvakrat tolko. Dalsi monopol ktory zdiera zamestnancov. Chcel by som vediet kolko zarobia v nemecku zamestnanci v kaufe

petulda333
29. sep 2024

@pietro2458 ja som mala do 800 pred rokom,ale na 6h

candii
29. sep 2024

@petirko to nie je len v Kauflande ale aj v iných zahraničných firmách, ktoré majú sídlo na SK. V Nemecku sú všade mzdy o niečom inom .. myslím , že to ale nie je chyba nemeckej firmy ale slovenského manažmentu.

liv1
29. sep 2024

@nikomraz veru a to 600 eur v ba si ledva v 1 izbovom byte..

dadis
29. sep 2024

@tululu V Ba je teraz 1izbak okolo 600, zalezi od lokality, kvality a pod. Toto je cena za bezny standard.

tululu
29. sep 2024

@dadis tak to je aj v KE, vo vranove je za tu cenu 2-3 izbak. urcite plati,ze cim vacsie mesto, tym vacsie naklady, ale ta umera sa mi oproti tym malym mestam zda aj tak nie uplne ferova. ale tak ano, trh ...

mena1711
29. sep 2024

@pietro2458 ahoj.
Ja pracujem v kauflande 14 rokov..
Plat v čistom cca 1080..
Som z východu. Filiálky majú ešte dochádzkový príplatok od 70 do 200eur ale nadá fil. Nemá..trochu diskriminácia z vedenia.
Nástupný plat nového zamestnanca 1050eur ja mam 1130eur.. a to pracujem 14rokov...

krtko1313
29. sep 2024

@margotka17 aká pravda. Ja dávno hovorím prečo nám Ba Valo zvýšil dane o 100%, škôlka 80 eur,parkovanie za autá 190eur za 2, MHD 1.10, zrpš 50 eur, krúžok pod 100eur nemáš. Atď a Atď.... nech sú aj výdavky narovnako.

linda1988
29. sep 2024

@nikomraz no niekedy to tak možno bolo, ale napríklad podnájom v takom Poprade ( 2 izbovy byt 700 €) myslím že sa vyrovná aj BA cenám a áno v Ba je drahší život lebo ľudia si DOVOLIA ísť do kina, do divadla, na drink, kávu atd narozdiel od východniarov.
Oblečenie v Ba určite kúpite lacnejšie ( mnoho obchodíkov a výpredajov, ako tu kde mame jedno nákupné centrum).
Reštaurácie.. mesto pod Tatrami, tiež tu nie su ceny ako niekde v Michalovciach … Takze za seba nemôžem tvrdiť že je tu lacnejší život a to som 7 rokov žila v Bratislave, takze čiastočne viem porovnať.

dadis
29. sep 2024

@linda1988 Nie, za 700 2-i nedostanes v ba

petrusa87
29. sep 2024

Muz par rokov dozadu volal jedneho kamosa, nech prejde z kauflandu dokladac aj za pultom byva, k nim do prace(verejnej spravy) ze bude mat lepsiu robotu, ktoru kedysi vystudoval, ale ked mu povedal, ze za aky plat tam robia, odvetil, ze zostane v kauflande kde zarobi o par stoviek viac 😄 a rok dozadu mi hovoril, ze cez 1100 e v cistom ma (zapadne SK a robi tam cez 10r)

zafir01
29. sep 2024

@petrusa87 ja som prešla z vedúcej pozície vo verejnej správe do Kauflandu ..🫣😂 .. platovo lepšie ,a bez nervov a toho ,aby som si prácu nosila domov .a kolektív tiež v mnohom dopomôže k lepšiemu pocitu z práce .

riamia91
29. sep 2024

@ela90041 ukazkovy priklad je skolstvo, ani regionalny priplatok nepritiahol ludi do skolstva, zial.

pipi5pipina
29. sep 2024

Ja tiež pracujem v Kauflande už 5 rokov som na plný úväzok robím všetky víkendy a výplatu som mala minulý mesiac 790€ ak som mala daňový bonus na deti mala som 1100€

kokinka09
29. sep 2024

Bratislava Petržalka, Pracovník prevádzky obchodu, robil som od 2023 do 2024, aktualne v r.2024 zvysenie brutto platu na 1470 €. S 2 vikendami a malymi nadčasmi 1110 € vždy na účte. (už aj po odrátaní gastráčov).

candii
29. sep 2024

@pipi5pipina aký okres ?

liv1
29. sep 2024

@linda1988 Prenajmy 2izbovy byt Poprad https://www.topreality.sk/tureality-ponuka-na-p...

Prenajmy 2izbovy byt Bratislava. Neporovnatelne drahsie
https://www.topreality.sk/vyhladavanie-nehnutel...

Sluzby, krore vyuzivaju ludia bezne, co nie je ziadny luxus ako kino divadlo restika podla teba, su:
Zubar, kadernik, lekar, opravy hocicoho, prerabka bytu, domu, kluciar, dan za byt, cestovne, parkovanie, hocijake kurzy, doucovania, kruzky. Okrem jedla a energii vsetko. Oblecenie si objednas od hocikial.

dancingqueen321
29. sep 2024

@tululu presne tak… okrem toho ja nechapem, preco sa tu bavime vobec o nejakych regionalnych prispevkoch, aby zamestnanec mohol “vyzit” s ohladom na ceny bytu??? ci tu, ci tam. To chcu od nich, aby chodili do roboty na to, aby zaplatili stravu najom a ten byt a na konci mesiaca ani euro naviac v penazenke??? Vsak ked maju na zapade problem obsadit miesta, tak im treba ponuknut 2k a to iste aj humennom, trebisove atd. Vsak ked to zamestnanec neminie s ohladom na tie milionkrat omielane ceny najmov, tak si to predsa na tom vychode odlozi a usetri. Dalsia vec, preco lidl a kaufland neponuka rovnake platy, ked je to vlastne rovnaky retazec? Preco zamestnanec jedneho sefa ma v jednom obchode v rovnakom meste tolko, a v tom istom meste pod druhou entitou iny plat. Sranda. Teraz som otvorila profesiu a asi sa im nehrnu velmi zamestnanci do toho kaufu, do bludu inzeratov po celom slovensku, aj na vychode.

dancingqueen321
29. sep 2024

@linda1988 v bratislave kolac v cukrarni drahsi nez vedla vo viedni.

ja.nu.la
30. sep 2024

Moja sestra robí v kaufe, čiastočný úväzok 6h. A má 800 v čistom plus fin.prispevok na stravu. Spokojná je. Robí tam od mája tohto roku.

moonlight1210
30. sep 2024

@petirko ale ti nemecki maju aj vyssie naklady na zivot.
Nemozes prepocitavat nemecky plat na slovenske pomery.

autor
30. sep 2024

@candii Ahoj a koľko eur vyjdú stravenky mesačne?

candii
30. sep 2024

Ahoj. Podľa odpracovaných dní..na jeden odpracovaný deň máš 6,2.

zdenin
30. sep 2024

@pietro2458 kto ma deti ma viac roboty?

bosorkabb
30. sep 2024

@dancingqueen321 volá sa to regionálny príplatok čo už je jasné že ide o príplatok za región kde človek pracuje. Má to tak každý reťazec.
Podobné máš aj v školstve.
Je tomu tak roky rokúce v súkromnom sektore.

bosorkabb
30. sep 2024

Ja môžem porovnávať. Som z východu kde som aj pracovala, potom som prišla na stredné Slovensko a už zopár rokov žijem a pracujem v okolí Bratislavy.
Život v Bratislave je oveľa drahší ako život na strednom alebo východnom Slovensku. Aj keď maslo stojí všade rovnako iné veci sú drahšie.
Bývanie, MHD, škôlka, škola o ostatných veciach ani písať nejdem. Náklady na život sú jednoznačne drahšie na západe krajiny či sa to niekomu páči alebo nie. Preto sú zamestnávatelia nútený dávať vyššie platy. Robím v obchode roky a na západnom Slovensku je problém nájsť zamestnancov aj keď im dáte regionálny príplatok. A to už ani vzdelanie sa nerieši.
Pochopí ten kto zažije.