Koľko zarábajú zamestnanci v Kauflande na východe Slovenska?
Mám možnosť pracovať v kaufland prevádzke a zaujima ma aký je priemerny plat v čistom? najlepšie Východné Slovensko 🙂 ...
Výška platu nie je daná regiónom ani realitami a už vôbec nie hypoteka.
Udáva ju samotný trh práce. Čím vyšší počet zamestnávateľov, tým vyššia prirodzená fluktuáciu zamestnancov, nižšia nezamestnanosť a teda potreba zaujať n
Potencionálnych uchádzačov napríklad platom, benefitmi..... A následne sa to potom prenáša do kúpyschopnosti danej lokality, mesta....
@martinka17 to plati hlavne v sukromnej sfere, netreba zabudat na skolstvo, zdravotnictvo, socialne sluzby, tam to nie je primarne o konkurencii medzi firmami ale hlavne o tom, aby vobec v niektorych regionoch ziskali ludi do tych povolani
@petirko tak to su ti zamestnanci riadne blbi. Robit za menej ako minimalku. Preco to nenahlasia?
A ak sa tu bavime o platoch v kaufe tak je to nic moc lebo ten obchod je otvoreny vkuse cely tyzden a a ked ma zamestnanec dve alebo tri nedele alebo soboty tak je to smiesna vyplata. Keby bol kauf otvoreny iba cez prac.dni tak ludom daju 500€ a vybavene. Nato kolko mil. zaraba kauf by tam mali ludia zarabat dvakrat tolko. Dalsi monopol ktory zdiera zamestnancov. Chcel by som vediet kolko zarobia v nemecku zamestnanci v kaufe
@pietro2458 ja som mala do 800 pred rokom,ale na 6h
@pietro2458 ahoj.
Ja pracujem v kauflande 14 rokov..
Plat v čistom cca 1080..
Som z východu. Filiálky majú ešte dochádzkový príplatok od 70 do 200eur ale nadá fil. Nemá..trochu diskriminácia z vedenia.
Nástupný plat nového zamestnanca 1050eur ja mam 1130eur.. a to pracujem 14rokov...
@margotka17 aká pravda. Ja dávno hovorím prečo nám Ba Valo zvýšil dane o 100%, škôlka 80 eur,parkovanie za autá 190eur za 2, MHD 1.10, zrpš 50 eur, krúžok pod 100eur nemáš. Atď a Atď.... nech sú aj výdavky narovnako.
@nikomraz no niekedy to tak možno bolo, ale napríklad podnájom v takom Poprade ( 2 izbovy byt 700 €) myslím že sa vyrovná aj BA cenám a áno v Ba je drahší život lebo ľudia si DOVOLIA ísť do kina, do divadla, na drink, kávu atd narozdiel od východniarov.
Oblečenie v Ba určite kúpite lacnejšie ( mnoho obchodíkov a výpredajov, ako tu kde mame jedno nákupné centrum).
Reštaurácie.. mesto pod Tatrami, tiež tu nie su ceny ako niekde v Michalovciach … Takze za seba nemôžem tvrdiť že je tu lacnejší život a to som 7 rokov žila v Bratislave, takze čiastočne viem porovnať.
Muz par rokov dozadu volal jedneho kamosa, nech prejde z kauflandu dokladac aj za pultom byva, k nim do prace(verejnej spravy) ze bude mat lepsiu robotu, ktoru kedysi vystudoval, ale ked mu povedal, ze za aky plat tam robia, odvetil, ze zostane v kauflande kde zarobi o par stoviek viac 😄 a rok dozadu mi hovoril, ze cez 1100 e v cistom ma (zapadne SK a robi tam cez 10r)
Ja tiež pracujem v Kauflande už 5 rokov som na plný úväzok robím všetky víkendy a výplatu som mala minulý mesiac 790€ ak som mala daňový bonus na deti mala som 1100€
Bratislava Petržalka, Pracovník prevádzky obchodu, robil som od 2023 do 2024, aktualne v r.2024 zvysenie brutto platu na 1470 €. S 2 vikendami a malymi nadčasmi 1110 € vždy na účte. (už aj po odrátaní gastráčov).
@pipi5pipina aký okres ?
@linda1988 Prenajmy 2izbovy byt Poprad https://www.topreality.sk/tureality-ponuka-na-p...
Prenajmy 2izbovy byt Bratislava. Neporovnatelne drahsie
https://www.topreality.sk/vyhladavanie-nehnutel...
Sluzby, krore vyuzivaju ludia bezne, co nie je ziadny luxus ako kino divadlo restika podla teba, su:
Zubar, kadernik, lekar, opravy hocicoho, prerabka bytu, domu, kluciar, dan za byt, cestovne, parkovanie, hocijake kurzy, doucovania, kruzky. Okrem jedla a energii vsetko. Oblecenie si objednas od hocikial.
@tululu presne tak… okrem toho ja nechapem, preco sa tu bavime vobec o nejakych regionalnych prispevkoch, aby zamestnanec mohol “vyzit” s ohladom na ceny bytu??? ci tu, ci tam. To chcu od nich, aby chodili do roboty na to, aby zaplatili stravu najom a ten byt a na konci mesiaca ani euro naviac v penazenke??? Vsak ked maju na zapade problem obsadit miesta, tak im treba ponuknut 2k a to iste aj humennom, trebisove atd. Vsak ked to zamestnanec neminie s ohladom na tie milionkrat omielane ceny najmov, tak si to predsa na tom vychode odlozi a usetri. Dalsia vec, preco lidl a kaufland neponuka rovnake platy, ked je to vlastne rovnaky retazec? Preco zamestnanec jedneho sefa ma v jednom obchode v rovnakom meste tolko, a v tom istom meste pod druhou entitou iny plat. Sranda. Teraz som otvorila profesiu a asi sa im nehrnu velmi zamestnanci do toho kaufu, do bludu inzeratov po celom slovensku, aj na vychode.
@linda1988 v bratislave kolac v cukrarni drahsi nez vedla vo viedni.
Moja sestra robí v kaufe, čiastočný úväzok 6h. A má 800 v čistom plus fin.prispevok na stravu. Spokojná je. Robí tam od mája tohto roku.
@petirko ale ti nemecki maju aj vyssie naklady na zivot.
Nemozes prepocitavat nemecky plat na slovenske pomery.
@candii Ahoj a koľko eur vyjdú stravenky mesačne?
Ahoj. Podľa odpracovaných dní..na jeden odpracovaný deň máš 6,2.
@pietro2458 kto ma deti ma viac roboty?
@dancingqueen321 volá sa to regionálny príplatok čo už je jasné že ide o príplatok za región kde človek pracuje. Má to tak každý reťazec.
Podobné máš aj v školstve.
Je tomu tak roky rokúce v súkromnom sektore.
Ja môžem porovnávať. Som z východu kde som aj pracovala, potom som prišla na stredné Slovensko a už zopár rokov žijem a pracujem v okolí Bratislavy.
Život v Bratislave je oveľa drahší ako život na strednom alebo východnom Slovensku. Aj keď maslo stojí všade rovnako iné veci sú drahšie.
Bývanie, MHD, škôlka, škola o ostatných veciach ani písať nejdem. Náklady na život sú jednoznačne drahšie na západe krajiny či sa to niekomu páči alebo nie. Preto sú zamestnávatelia nútený dávať vyššie platy. Robím v obchode roky a na západnom Slovensku je problém nájsť zamestnancov aj keď im dáte regionálny príplatok. A to už ani vzdelanie sa nerieši.
Pochopí ten kto zažije.

Ahoj.
Podľa toho na aký úväzok.
Ja som už v Kauflande veľa rokov, čiže ja mám vyšší základ. Ale tak v priemere na 6h úväzok do 800€ bez lístkov .. na 7,75 uvazok okolo 900€ bez stravných lístkov. Samozrejme dosť spravia hlavne nedele, keďže tam je 100% príplatok. Ak máš trebárs 2-3 nedele vieš zarobiť aj nad 980€ v čistom bez lístkov