Koľko zarábajú zamestnanci v Kauflande na východe Slovenska?
Mám možnosť pracovať v kaufland prevádzke a zaujima ma aký je priemerny plat v čistom? najlepšie Východné Slovensko 🙂 ...
200€ určite nie 😁 tak možno 100€
@dancingqueen321 v BA je vyššia kúpna sila, tzn, že predavačka, ktorá za deň vyloží 15 paliet tovaru+ nablokuje 500 nákupov sa asi narobí viac ako predavačka, kde za deň obslúži 100 zákazníkov a vyloží 2 palety ... Preto je viac ohodnotená
@adalee Tak toto je silne zavádzajúce. Odkiaľ berieš odvahu tvrdiť túto fikciu? Čo viem zase ja, tak v BA sa práveže narobia najmenej, lebo je tam vysoký dopyt po zamestnancoch a zamestnávateľ si dáva sakra bacha, aby ich neodohnal kvôli vysokému zaťaženiu. Mimochodom, v BA je drahé bývanie práve preto, lebo tam majú vyššie mzdy. Nie to, že musia mať vyššie mzdy, lebo tam majú drahé bývanie.
@dancingqueen321 lebo kaufland v ba ma viac zákazníkov a viac predá... Proste ma vyšší obrat.
@dancingqueen321 nie je to nič osobné od zamestnávateľov ani žiaden druh šikany. Je to ovplyvnené 1. Trh práce- na východe je jednoduchšie zohnať človeka ako v BA keďže je tam menej práce. V BA sa zamestnávatelia bijú o každého človeka. Čiže zamestnávatelia musia dávať vyššie platy, benefity aby človek išiel robit práve k nim. Na vychode je to naopak ludia sa biju o pracovne miesta.
2. V BA je všetko drahšie. Od denného menu po nájom, elektricenku proste všetko. Ale stále to súvisí s 1. Bodom 🙂
Ber nohy na plecia a utekaj 🤣🤣 prečo ani jedna z kaufu nenapíše pravdu ako sa tam robí 🙈🙈🙈
@moonlight1210 aj ked maju vacsie naklady pri plate 3500. € ho to velmi netrapi. Ale na vychodnom slovensku energie, chlieb ci benzin stoja rovnako ako na zapadnom slovensku. A z800€ pri dvoch troch detoch treba poriadne premyslat naco ich minies
@kris_tin257 pri kazdom inzerate je 1090v hrubom..co je este k tomu?su listky aj na nižši uvazok?aky je plat na nizsie uvazky v cistom?tak to ste pani velmi nepomohla tym screenshotom😆
@petulda333 mali ste aj stravenky?k tomu uvazku na 6h?a kolko dni volna?dakujem
@nika1224 každý polo inteligentný človek vidí že sú tie ponuky na profesii a koho to zaujíma ten si to vie nájsť a pozrieť celý inzerát 👍
Mám vám urobiť printscreen ponuky a poslať ho sem?
@petulda333 a ake pracovne zmeny ste mala a volno?aj listky stravne?
@kris_tin257 ved ja som to tiez pozerala tych 1090 na 38.5h..tak ako mam vypocitat aka mzda bude na 30h napriklad?o stravnom tam nic nepisu tiez...
@nika1224 1090:38,5 x 30... Jednoduchou matikou to vychádza na 850€ v hrubom... Ale závisí od oddelenia a miesta výkonu práce, pozri sa na profesiu je tam niekoľko ponúk na skrátený úväzok
@kris_tin257 dakujem ti😁
@nika1224 5-6dni robis a 2dni volno. Oficialne 5-12:30 ale neoficialne som utekala o 15 aby som stihala deti. Aj stravne bolo
@nika1224 ja mám 4 hodinový úväzok .ale keď idem do práce idem na viac než 4 hod . Dnes napr robím 8:45 hod .zajtra detto .. takto odrobim 2-3 dní v týždni plus jeden víkend voľny cely . Robím tretí mesiac , prvá výplata na 4 hod úväzok v čistom bez daňového bonusu mi prišla 603€

Baby a tie príplatky za víkend sú aj 200 euri? napr. odrobim 2 krát víkend soboty nedele