Koľko zarábate?
Ked uz je tu konecne moznost odpovedat anonymne, nedame si statistiku kto kolko realne zaraba? Aby sme vedeli, ci nie je cas na zmenu prace, zlepsenie kvalifikacie alebo zvysenie platu?
1. Pozicia (prip. konkretna firma, ak chce niekto pomoct uchadzacom o pracu kolko si maju pytat)
2. okres (alebo mesto- ak je velke alebo stat - ak je to zahranicie)
3. plat v hrubom (pri zahranicnych doplnit, ake je zdanenie)
4. kto chce, moze aj detaily (polovicny uvazok, xyz rokov praxe, uzka specializacia, vek...).
Podnikanie a pasivny prijem nemusite pisat, to je individualne. Klasicki zamestnanci sa s tym nemozu porovnat.
Ja tu skisim tiez pridat svoj plat, ale neviem, ci mozem ako uplny anonym odpovedat na svoju anonymnu diskusiu.
@anonym_autor varsava manazer na uctovnom oddeleni 6000 eur v hrubom,42 rokov
@anonym_11e385 tak potom vôbec nechápem, ako môžeš trúsiť také somariny...
@tiezjedna Asi to každá vidíme inak. Za Fialovej vlády to tu ide dolu vodou.
@anonym_11e385 nevidím rozdiel. Vždy je to len o tom ako sa človek o seba postará.
@tiezjedna Keď myslíš.
1500 v hrubom , BA, 23 rokov, recepcna. Zdarma obedy aj vecere, mensie bonusy raz - dva razy rocne.
@anonym_autor podla mna je dolezite mat dobry zarobok avsak mat aj volny cas…ak niekto zarobi 4000 ale maka aj ked pride domov ma stresy nemoze ist ani na dovcu tak to vyhori alebo ho to dobehne na zdravi…radsej menej penazi ale moct si aj uzivat zivot…
Zo zamestnania 4200 v hrubom ako programatorka, cisty homeoffice, hladam si nieco lepsie ale je to teraz tazke a 2000 v cistom k tomu z podnikania co robim popri praci. Nahanam sa stale, ale mam 2 hypoteky (mensie - kazdu do 100 tisic) na dom a byt v Bratislave takze aj tak len po akciach pozeram.
Vek som zabudla dodat - 32 rokov
Ahojte, mala som 2800 brutto / administrativna pozicia v strednej velkej firme aj s people manazmentom, momentalne menim a nerozumiem mzdam ponukanym na profesii a na pohovoroch. Viem ze ludia bezne zarabaju 3000 + ale vsade sa tvaria opacne
Zo zamestnania 4200 v hrubom ako programatorka, cisty homeoffice, hladam si nieco lepsie ale je to teraz tazke a 2000 v cistom k tomu z podnikania co robim popri praci. Nahanam sa stale, ale mam 2 hypoteky (mensie - kazdu do 100 tisic) na dom a byt v Bratislave takze aj tak len po akciach pozeram.
@anonym_e0af5f wow
A kde sa stratili všetky tie 4 a pol tisícové, s pasívnymi príjmami, chalupami v Karibiku a ultimátne bohatými manželmi? Ušli niekam?
@anonym_38171f Opisuju realitu pod anonymnymi komentarmi 😅
@anonym_autor výroba, majsterka, do 50 rokov, cca 1600 - 1700 hrubé, východ, ale nie krajný 😀
Ahojte, mala som 2800 brutto / administrativna pozicia v strednej velkej firme aj s people manazmentom, momentalne menim a nerozumiem mzdam ponukanym na profesii a na pohovoroch. Viem ze ludia bezne zarabaju 3000 + ale vsade sa tvaria opacne
@anonym_0df8d1 ja som tiez v soku..pol kilometrovy opis toho co budes mat v naplni, toho co mas ovladat a drb nastupna mzda od 1200..
školstvo
✍️2.st - profilové predmety
✍️BB kraj
✍️1150€ v čistom, prax 10 r., bez atestácie
📍📍📍dovolím si komentár- dnešná škola so školou pred napr.10rokmi sa nedá ani porovnať!!!!- pracujem 100x ťažšie ☝️☝️☝️
Ad1- dnešní piataci a terajší druháci na VŠ (ktorí boli moji prví žiaci) je rozdiel 1000rokov, ich koncentrácia je 0 až mínus nekonečno!!!- internetové deti🤯🤯
Ad2- školy robia mnoho akcií-doslova každý deň niečo- vymyslieť to, zrealizovať, vybaviť zastupovanie.....od Dňa jablka až po Týždeň dobrovoľníctva......to už nie je ani škola ale "Centrum voľného času a popri aktivitách sa učíme"...
..... btw- väčšina prepadne stresu vo 8.r.- lebo T9/prijímacie skúšky na SŠ- slovinári a matikári sú pobití!!!
@anonym_7c90c9 Obdivujem vas vsetkych ucitelov,ze mate tolko empatie v sebe,ze z lasky k svojej praci tam zostavate a neodchadzate kvoli peniazom. A potom tu nejake truby v inej diskusii napisu,ze ked malo zarabas a nepaci sa ti,mas si najst lepsie platenu pracu. Ale genialne deti by vsetky chceli mat a ked sa s nimi mali ucit doma pocas Covidu,tak si isli vlasy vytrhat vsetky tie panie manazerky s platom 4000+. To iste v obchode...nablokovat si svoj tovar na samoobsluznej pokladni sa im hlusi,ale predavacke povedia,ze ked nie je spokojna,ma si najst lepsiu pracu. A ako by sme ako spolocnost fungovali,keby boli vsetci manazeri??? Koho by manazovali??? Kto by ucil deti v skolach/skolkach?? Skolstvo je platovo jeden velky pruser. A problem nie je v praci ako takej,ale odmene za nu.
Školská jedáleň, plný úväzok, 670e v čistom. Chcela by som vidieť ci by vstaval do prace za takéto peniaze ten čo robil tie tabulky.
@anonym_f9bef2 To je strasne a pritom je to tak tazka a potrebna praca.
BA, korporat, analyticka pozicia,VŠ, 31 rokov, 2500brutto
@anonym_11e385 neviem či to ide v ČR dole alebo hore vodou, ale pohonné hmoty sú v ČR výrazne ale ozaj výrazne lacnejšie
@rikarika okrem bývania je tu všetko lacnejšie. Nie výrazne, ale je. Celkovo príjemnejšie žitie... žiadne výmenné lístky u lekárov a podobné somariny.
@anonym_11e385 neviem či to ide v ČR dole alebo hore vodou, ale pohonné hmoty sú v ČR výrazne ale ozaj výrazne lacnejšie
@rikarika Výrazne lacnejšie určite nie. Dúfam, že na jeseň vyhrá Babiš.
BA, verejna sprava, 1500 v hrubom
@rikarika Výrazne lacnejšie určite nie. Dúfam, že na jeseň vyhrá Babiš.
@anonym_11e385 cena benzínu je nižšia v priemere o 8 centov za liter a nafty o 6 centov na liter. Tankujem na malých dedinských pumpach za hodoninom a niekedy je to ešte menej, takže ano v ČR sa tankuje výrazne lacnejšie.
@anonym_11e385 cena benzínu je nižšia v priemere o 8 centov za liter a nafty o 6 centov na liter. Tankujem na malých dedinských pumpach za hodoninom a niekedy je to ešte menej, takže ano v ČR sa tankuje výrazne lacnejšie.
@rikarika To je výrazne lacnejšie? 😆

@tiezjedna Nežije sa v ČR lepšie. Už dávno nie.
@anonym_11e385 ako dlho tu žiješ ty?