Koľko zarábate?
Ked uz je tu konecne moznost odpovedat anonymne, nedame si statistiku kto kolko realne zaraba? Aby sme vedeli, ci nie je cas na zmenu prace, zlepsenie kvalifikacie alebo zvysenie platu?
1. Pozicia (prip. konkretna firma, ak chce niekto pomoct uchadzacom o pracu kolko si maju pytat)
2. okres (alebo mesto- ak je velke alebo stat - ak je to zahranicie)
3. plat v hrubom (pri zahranicnych doplnit, ake je zdanenie)
4. kto chce, moze aj detaily (polovicny uvazok, xyz rokov praxe, uzka specializacia, vek...).
Podnikanie a pasivny prijem nemusite pisat, to je individualne. Klasicki zamestnanci sa s tym nemozu porovnat.
Ja tu skisim tiez pridat svoj plat, ale neviem, ci mozem ako uplny anonym odpovedat na svoju anonymnu diskusiu.
@anonym_autor 1000e v čistom, e-shop v jednej firme. Plus 2x ročne odmeny cca 1000e
@anonym_6979f0 zabudla som Za
5000e / administrativa /pol uvazku / HO
Tak ako vacsina kona 🤭
manazer telco, 3000 v cistom, Bratislava
právnička v štátnej správe, Trenčiansky kraj, 1500 v čistom, 29 r.
@anonym_936be0 ale cudzia osoba by také podmienky a plat určite nemala
@rozculena tak zamestnava este jedneho mechanika. Chalan teda chodi do prace, lebo ved inak on nemoze, ale tiez mu vychadza v ustrety ako len moze..ale ano, rozumem ako to myslis ☺️
Ale zrazu vymizli 5000e platy 🤭 už ste konečne mohli priznať pravdu o Slovensku 🤭 ja mám 800e v čistom pekáreň, východ, 6-14h od pondelka do piatku. Manžel ťahá 🫣 niekto musí byť aj s deťmi.
@anonym_autor
Bratislava, veduca oddelenia v obchode , 1950 brutto zaklad..v cistom s priplatkami, odmenami cca 1800- 2000€, mam 42 rokov
Ale zrazu vymizli 5000e platy 🤭 už ste konečne mohli priznať pravdu o Slovensku 🤭 ja mám 800e v čistom pekáreň, východ, 6-14h od pondelka do piatku. Manžel ťahá 🫣 niekto musí byť aj s deťmi.
@anonym_1ebaef ale nevymizli, zo dve, zo tri tu mame. Len by som chcel vediet, kde ma ITckarka okolo 40r - 5.500 brutto v BA. Mozno na SZČO. Moj nalepsi SW development manager celeho vyvojoveho oddelenia, ktoreho som huntoval velmi dlho ma 5500 brutto. A to ma 30 rocnu prax.
840 eur v čistom, VŠ II. stupeň, BB kraj, štátna správa - kataster
Operátor výroby. Michalovce. Cca 700-800 v čistom. Ale len ranné zmeny.
@anonym_8e42e2 tiež pracujem v administratíve a plat ten istý už 5 rokov-900Eur v čistom, žiadne zvyšovanie,ale na Oravu a náplň prace stále ok plat.
@anonym_de57bf Ja som tolko zarabala v BA s 15r.praxou.Takze na Orave mozes byt rada.
Dentalna hygienicka, 30r, zapadne slovensko cca 2400e v čistom, 2x rocne odmena dokopy cca 2000e
Slovenská pošta, len ranné zmeny, 1200 v čistom bez DB na deti
zdr.sestra s vysokou školou, nitr. kraj, v čistom 1100-1200 ako kedy, viac nepišem, neni to ambulancia, už tiež zvažujem robiť predavačku a žiadna zodpovednosť za život ľudí
@charlotte911 tak toľkoto mam aj ja a pracujem V DM na 30 hod úväzku do týždňa... smutné no tiež mi ako sestričke u nás v nemocnici nukali malo .
29 rokov, pred MD som pracovala ako team-leader väčšieho tímu v korporáte (BA), v čistom 2000€ plus 2x ročne odmeny, čo vedelo byť dokopy 13.+14. plat, podľa osobného ohodnotenia a splnených cieľov
Administrativa, vo svagrovej firme, pracujem z domu cca 15-20h mesacne, momentalne v hrubom 1400€, 2x rocne odmeny 1200€ v hrubom (jul, novomber), Okres senec…plus raz rocne zdvihanie o 200€ hrubej mzdy
37 rokov
@anonym_936be0 Tak to je super. Len ci to nie je teosku ovplyvnene tym ze eodina… neviem ci pri tom pocte hodin by to mal pri administrative aj bezny clovek
@anonym_autor tn kraj, vedúca oddelenia 1400 v čistom. Plný uvazok
5000e / administrativa /pol uvazku / HO
Tak ako vacsina kona 🤭
@anonym_4fa232 presneeeeeee tak 🤣
@anonym_autor
Ucitelka ZS ,vek viac ako 40- menej ako 50😉, okres Trnava
Hruby plat 1845,-eur, ale mam v tom:
- priplatok za1.atestaciu,
-12% priplatok za prof.rozvoj ( na 7 rokov a spravit ich ma stalo cca.400eur)
- priplatok za triednictvo
- a este hlavne aj osobne ohodnotenie 80eur,co nema kazdy.
Nadcasy si davame obcas preplatit,ale inak si ich odkladame na NV, inak by nam dovolenka nestacila na vsetky prazdniny.
Bez tych priplatkov a atestacie,by to bolo dost ubohe ( 1267 brutto).
IT konzultantka, 35 rokov, prvy rok zamestnana po zmene profesie - 2500 v hrubom.
@mooonika1975 „A videli ste niekedy chudobného doktora?”😂🥲Áno, aj takéto som myslela, ďakujem za doplnenie.
Ono treba si uvedomiť, že čo človek vlastní, nemusí byť automaticky jeho vlastným pričinením - mohol zdediť, mohli mu darovať rodičia, či už auto, byt, možno mu roky sporili, investovali a dostal slušný balík na začiatok a tak si vedel prinajmenšom zariadiť hypo na byt alebo leasing na auto. Myslím, že nespravuješ jeho bankové konto, tak môžeš len fantazírovať. Každopadne ja som zodpovedala fakty, ktoré sú dohľadatelné verejne a tak každý, koho to zaujíma, vie, koľko taký lekár zarobí.
@anonym_0b4d9c Mňa nikto nepresvedčí, že lekári zarábajú malo, ofiko majú možno ten tabuľkový plat, zbytok v zásuvkách pracovných stolov ... Viem, o čom píšem, nie som lekár 😂
BB kraj, štátna správa, 11 rokov praxe, 1350 v cistom+ koncoročné odmeny a niekedy aj v lete.
Západ SK, medzinárodná firma, registrácia vzoriek-administratíva, plný úväzok 40h., 890€ v čistom.
@anonym_0b4d9c Mňa nikto nepresvedčí, že lekári zarábajú malo, ofiko majú možno ten tabuľkový plat, zbytok v zásuvkách pracovných stolov ... Viem, o čom píšem, nie som lekár 😂
@miamaria ja viem tiež o čom píšem a nie nie je to tak 😁 mám viacerých v rodine.
Marketing, Ba, 3000 btto (2200 ntto), 1x rocne odmeny cca 1 plat, 45r

@anonym_autor 1000e v čistom, e-shop v jednej firme. Plus 2x ročne odmeny cca 1000e