icon

Koľko zarábate v Bratislavskom kraji?

19. jan 2024

Je 1500 € brutto v Bratislavskom kraji dostatočný zárobok alebo malý? Oblasť personalistika a mzdy ( prax 5 rokov po škole). Napíšte prosím, koľko a v akom odbore máte v hrubom vy.

zuzanockamt
19. jan 2024

@hylary Tak to je divné, lebo neverím, že po 30 rokoch praxe má len toľko.
@drakvak Čakala som, že sa tu o chvíľu ozve neveriaci Tomáš 😂🤭 Aj preto tu nenapíšem výšku platu. Kôň a jeho užívateľky sa zase nezapreli 🤭

drakvak
19. jan 2024

@hylary Tak zase fotiť svoju výplatnú pásku tu nebudem, ale určite som si to nevymyslela. Alebo vieš čo, ten kúsok môžem… Kolegyňa možno nemá atestácie a 12% príplatok, ale to sa všetko dá dobehnúť.

modrykolibrik
19. jan 2024

Já pracujem v socialno zdravotnej oblasti a mám plat 2000 až 2200. 4 roky praxe

ciernysokol
19. jan 2024

@mikadooo presne ako u nas.tiez zistili,ze rychlo chapem a robim malo chyb,tak mi prihodili 2x tolko roboty.na plat zabudli.ale asi aj zabudli,ze rychlo chapem (ze to ine nebude), tak si hladam inu robotu.

cinamood_
19. jan 2024

@drakvak Kaslite na to. Tuto uzivatelkam konika sa nikto nezavdaci a budu vsetko spochybnovat. Krasny plat, dnes uz aj robotnik vo fabrike zarobi 1400-1600 netto, tak preco by ucitel s praxou nemohol 🙂 . Platy si zasluzite, ja by som dnesne deti a ich rodicov nakopala do zadku, a nie to este pracovat s nimi…

hylary
19. jan 2024

@drakvak tak to máš v čistom 1515 tak to je ok.. keď ona má 1400.. ja som čakala že 2049 v hrubom bude 1800 v čistom preto ma to šokovalo...

mikadooo
19. jan 2024

@ciernysokol no u nás je šéf zlatíčko. Aj keby som za ním nabehla sa "porozprávať", že helou, viem, že by sa nad tým zamyslel a snažil by sa byť čo najférovejsi. Lenže ja som tam (bola) taká spokojná, že ma ani nenapadlo pindať za plat 😂. Jasné, že reklamovať to nebudem, ale čo pohovor, to príjemné prekvapenie.

drakvak
19. jan 2024

@cinamood_ Veď práve, len ja som z tých spokojných ľudí, dokonca aj na Slovensku 😉 Môj manžel pracuje v strojárskej firme a tam šikovní zvárači zarobia aj 4 tisíc za mesiac, odmakajú si to, ale majú… to sa nedá porovnávať, každý vie, čo práca obnáša, len ak si ju vyskúša.

skolara
19. jan 2024

@drakvak Ja ta urcite nespochybnujem. Ja tiez ucim 1-4. Ja milujem pracovat s detmi. Ale vela robia osobne príplatky.

skolara
19. jan 2024

@drakvak a ano presne atestacie. Ja Vam to prajem. ❤️

drakvak
19. jan 2024

@skolara U mňa nie, osobný príplatok mám max 25€, čo si pamätám z dekrétu. Skôr tých 12% za kredity, teda po novom. A atestácie, samozrejme.

drakvak
19. jan 2024

@skolara Moja prvá výplata v čistom po VŠ v septembri 1999 bola 5050 korún, tiež som kedysi začínala 😉 Máme tabuľkové platy, takže nie je to žiadne tajomstvo. Druhú atestáciu som robila len pred 4 rokmi, takže tiež mi tie kvalifikačné postupy nejaký čas trvali. A stále sa tu bavíme o hrubých platoch.

petronellla87
19. jan 2024

1200, strojárstvo

snowflakenel
19. jan 2024

Skolstvo, 830 v cistom.

nikpa
19. jan 2024

@drakvak a to sa učiteľky stále sťažujú a hrozia štrajkom. Nehovorím, že je to neadekvátne keď si predstavím učiť dnešné deti... Len podotykam, že učitelia vzhľadom na svoj plat a dĺžku dovolenky by mali byť v tomto štáte spokojní.

drakvak
19. jan 2024

@nikpa Už som písala, že ja som z tých spokojných. Neviem, kde sú sťažujúce sa učiteľky, ja som v spokojnom kolektíve 😊

lindus_esterka
19. jan 2024

@autorka co sa tyka miezd- budes pripravovat podklady alebo vyslovene prihlášky /odhlasky do poistovni, vykazy, RZD, proste spracovanie miezd? Ak len podklady pre mzdarku tak je to OK plat, ak ta mzdarka mas byt ty tak s 5r praxe mi to pride malo

ruzasipova
19. jan 2024

@hylary Ak ako ucitel na sebe pracujes, mas atestacie a doplnujuce vzdelania a triednictvo, tak ano, plat moze byt aj 2000€ v hrubom.

ma77
19. jan 2024

@cinamood_ Robim vo fabrike ale keby som zarabala tolko tak som happy ale nie u nas na vychode to ani brutto tolko nemam🤐

hylary
19. jan 2024

@ruzasipova áno už viem 💃

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
domkakvet
19. jan 2024

@drakvak krasa, gratulujem.

gabrm
19. jan 2024

@nikpa
Tiež si myslím.. Manželka s približne rovnakou praxou , Mgr vzdelaním,pracuje víkendy a nočné ako zdravotná sestra a nemá ani zďaleka toľko.

ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
letfenixa
20. jan 2024

@drakvak aj ja som spokojná učiteľka, plat je v pohode, aj prac.doba a ešte ma to aj baví. Osobné mám 17 eur, a to mam na starosť 2 kabinety, aj som vedúca PK.

drakvak
20. jan 2024

@andreakotesova Áno, a jeho nejaká moja predchodkyňa naučila v prvej triede písať a čítať… všetci sme nejako prepojení 😊

andreakotesova
20. jan 2024

@drakvak áno a jeho študenti ti možno projektovali dom, byt, most, po ktorom chodíš 😊

benit
20. jan 2024

@drakvak ja mam toto vsetko co ty a plat taky nemam 🤷‍♀️

fineta
20. jan 2024

@benit a dobre Ťa na personálnom zaradili? Máš toľko isto odpracovaných rokov? 🤔 To je divné, veď tabuľky nepustia.

taynee
Odpoveď bola odstránená