icon

Koľko zarábate v hrubom a ste spokojní?

5. jan 2025

Koľko v hrubom zarábate? Ste spokojní s tým čo robíte?

yelena159
5. jan 2025

@snowflakenel Ty kokos, to aj predavačky v Lidli majú 1000 v čistom.

kaktusik007
5. jan 2025

@yelena159 predavacky v lidli u nas maju vyssi plat ako je v skolach.
tym nehovorim ze sa predavackam v lidli maju platy znizit, makaju hodne.. Ja len ze cele je to s tymi nasimi platmi ubohe vsade.

ibatanecnica
5. jan 2025

@belle_vie a consa vlastne.v takom korporate robi? V com spociva tvoja praca?

yelena159
5. jan 2025

@kaktusik007 Komu nesmrdí manuálna práca a je pracovitý, nemá sa na čo sťažovať, keďže plat má super. Akurát ten koletív no. Nikdy nevieš.

ibatanecnica
5. jan 2025

@yelena159 vladala by si sa tam.natahovat s tazkymi vecami plus riesit tam.kopu nasich neprislosobivych obcanov?. Ja teda uz nie.

doriiis
5. jan 2025

Predavačkam v Lidli ( a aj v iných reťazcoch) nie je čo závidieť.Len tak for fun som si to skúsila.Po mesiaci som povedala,že nie ďakujem.Krize v prdeli,ti ľudia a to všetko,čo tam treba za deň vybehať.
Tu prácu buď miluješ a robíš alebo to proste nedáš

ankare
5. jan 2025

@lynda888 Ojoj. Fakt učíš? Tá gramatická chyba sa nedá prehliadnuť. 😳

gerdusha
5. jan 2025

@ankare a možno iba preťuknutie alebo "mobilkorekcia" ,)

ibatanecnica
5. jan 2025

@janka95 zaujimave. Ja som mavala cez 1200 bez praxe . Ked odratam tvoj bonus tak este viac ako ty. Ta

janka95
Autor odpoveď zmazal
ibatanecnica
5. jan 2025

@janka95 ja som planovala zahranicie. Len sa nieco zomlelo aa momentalne nemozem odist. Tak tiez hladam nieco kde viac zarobim v ramci zapadneho SK a zahranicie odlozim na neskor. Chcela by som zostat v zdravotnixtve ale.ak by prisla ovela vyhodnejsia ponuka inde asi sa nebudem branit.

ibatanecnica
5. jan 2025

@janka95 neviem.ci.mas.nejake zavazky a kolko mas rokov ale skusila by som to.inde

janka95
5. jan 2025

@ibatanecnica držím ti palce. Ak by ste niekto o niečom vedeli budem rada.
Ja tiež chcem odísť do zahraničia. Tam si platy krásne. Len nechcem ísť preč od dieťaťa ani manžel nechce žeby som šla. Aj ked som si to počítala, keby robím na turnusy som doma viac s rodinou ako ked pracujem tu. Aj na dovolenku by sme mohli ísť. A plat skoro 3x taký. Tak snáď sa nám to obom podarí 😀

misterunderhill
5. jan 2025

Pana beka, ľudia ako vyzijete z týchto platov? Obdiv...

sonula
5. jan 2025

Hm fakt klobuk dole pri tych platoch..

ibatanecnica
5. jan 2025

@misterunderhill tak ina moznost nie je. Nikto nemoze minut viac ako zarobi.

pe_mi
5. jan 2025

@misterunderhill aj keď manželia to vo väčšine potiahnu,ale dovoliť si dovolenku letnú,možno lyžovačku, nejaké tie výlety,najmä v lete, aspoň kvalitnejšie potraviny a aj odkladajú..ja to tiež nechápem zo slovenských platov.ked manžel skonci v zahraničí , neviem,neviem ako bude.vsetko strašná dražoba na také priemerné platy..

ibatanecnica
5. jan 2025

@janka95 odkial si? Ja uz mam dospele dieta ale skor by som.neodisla. mne tie peniaze za to nestali. Ale.to som v zdravotnictve vtedy nerobila.Ae to som ja. Vela.zien.chodi

lneviemmeno
5. jan 2025

@ibatanecnica NÚSCH. Ale samozrejme ja už mám 2-ročnú prax, čiže tam je to zas iné ako keď nastúpiš rovno po škole.

janka95
5. jan 2025

@ibatanecnica keby sa mali tie ženy dobre. žiadna by od svojich detí nešla preč.
Len keď robím roky tak ze vstanem.o 4 prídem o 19. Na druhý deň sa od rána starám o rodinu večer o 16.30 do nočnej a prídem o 7 ráno. Spim do jednej minimálne. A o 4 ráno budík naspäť do roboty.... deň voľna medzi tým je paráda.
A ako mam fungovať. Keď dieťa sa,pýta prečo nie som na vianoce doma, prečo nemám ani 2 dní voľno že sa chce ísť sankovat. ..
Už len preto by som.sla . 2 týždne by som bola doma vkuse. A nikto ta nestiahne počas voľna do služby .. ale to je môj pohľad na vec. 🙂

.

belle_vie
5. jan 2025

@ibatanecnica v korporate mas vacsinu podporu nejakych biznis oddeleni. Vacsina ludi je zamesnanych v korporatoch v oblastiach ako finance, data, IT, customer support, HR, marketing...
Praca na HR je roznoroda, ale je nas viacero. Niektore baby maju na starosti mzdove uctovnictvo, ine HR administrativu, dalsie planuju skolenia pre zamestnancov a karierny rozvoj... Ja mam na starosti nabor zamestnancov.

ibatanecnica
5. jan 2025

@janka95 tak to ano. Ja som roky robila v adminialstrative. Plat tiez nic moc aj ked byvali odmeny - mala som.aj nejake prace mimo ale aspon som mala dobru prac. Dobu. Preto som to.neriesila. teraz pri dospelom dietati je to jedno. Ale uz som nezvladala tie nocne. Niekedy som isla z nocnej do nocnej. Ziadny oddych. Bola som max.vycerpana. nocny vydatny spanok v nedohladne.

luccija
5. jan 2025

@janka95 nebolo by ti lepšie niekde na ambulancii na 8 hod, alebo v nejakom centre súkromnom dermatokozmetika, recepcia,očné kliniky?možno by si bez príplatkov ešte klesla, ale aspoň by si v noci spala a mala čas na syna.Je to strašne smutné nechoď do zahraničia, keď nutne nemusíš nestojí to za to, aby si syna 2 t nevidela pôjde do puberty potrebuje ta.Muzova sesternica pracuje v Ba na ARO zarobí dobre, ale ona je skoro stále v práci nemá rodinu a radšej je v robote.

sulejmanka
5. jan 2025

Robím tlmočníctvo a prekladatelstvo. Cca 2500 €. Som spokojná s tým čo robím, aj s tým koľko zarobím.

pieksamaki
5. jan 2025

@janka95 ja robím na turnusy....resp....robím 12 dni v mesiaci full

ibatanecnica
5. jan 2025

@belle_vie mzdy neviem robit a to ostatne. Nemam s tym skusenosti a ani predstavu co a ako bysom.vlastnerobila. ked nastupi novy zamestnanec tak ho komplet zaucate alebo co uz musi ovladat? Daj nejaky priklad. Nech si to viem predstavit

janka95
5. jan 2025

@luccija neviem sama uvidím čo ďalej ako sa doma dohodneme. Max tento rok ešte potiahnem a končím v tej práci určite🙂
A na ambulancii tu majú kamarátky 700-900 eur . To nevyžijem z toho. :D

janka95
5. jan 2025

@pieksamaki a kde prosím pracuješ. Môžem ti napísať správu? 🙂

ibatanecnica
5. jan 2025

@janka95 ja mam 900 momentalne na amb. V cistom. Uvidim kolkonto bude po avizovanom zvyseni. Zial momentalne nemozem odist mimo SK a ani na dlhsie mimo bydliska. Tak som.brala prve co sa.mi podarilo v rychlosti zohnat. Ked sa zrazu zmenia okolnosti a ty musis zmenit plany clovek rychlo berie nech je prijem a az.potom.rozmysla co dalej

vanilkovazmrzka
5. jan 2025

2+ a pracu mam rada