Koľko zarábate?
Táto téma je čisto zo zaujímavosti ak chcete odpovedať budem rada ak nie nič sa nedeje môžte sa iba vyjadriť či viac alebo menej.
Na FB stránke, kde sa ponúka práca je veľa inzerátov kde ponúkajú 5-6€ na hodinu. Hrozne veľa ľudí sa vyjadruje, že to je málo a že za to sa im neoplatí vstať z postele a podobne. Na profesii sú inzeráty, kde zarobíte ledva 800€ za celý mesiac. A potom sú tam inzeráty, kde ponúkajú aj 1200 pokiaľ máte vzdelanie VŠ 2. Stupeň. Moja otázka znie koľko zarábate a na akej pozícii, pretože by ma zaujímalo, kde tí ľudia čo im je 6€ na hodinu malo pracujú, pretože aj ja tam chcem pracovať 😉 ak sa nechcete vyjadriť v presnej sume len zo zaujímavosti máte viac ako 5€ na hodinu alebo menej 🙂 ďakujem za každú jednu odpoveď
@dadis ja robim pre korporat...vsetko zavisi aku mas specializaciu ci zameranie ci si jedina osoba na Slovensku s tym ... a az potom prax a ti chlapi zarabaju teda,ze brutalne podla mna. Zivnostnik=3990€. Zamestnanec=1900€ brutto
@sheila121 Lebo ja mám na ZUŠ v triede 14 deti, 14 krabíc neminiem a 5-7 ročné deti soplia oveľa viac ako 14-15 ročne baby, tak to ani neviem spravodlivo podeliť
@ceresna79 ucitel s atestaciou je pre skolu drahy preto, lebo skola dostava ten isty normativ bez ohladu na kvalifikovanost ucitelov.. Cize je pre skolu vyhodne mat radsej zacinajucich a bez atestacie.. Aj ked tusim, ze toto sa uz malo zmenit, resp. uz sa to mozno aj zmenilo (uz som mimo, takze nemam aktualne info). Ucitelia by sa mali celkovo viac zaujimat o to, ako su skoly financovane, kolko dostane zriadovatel a tlacit na zriadovatela, ktory si s tymi peniazmi casto robi rosady podla vzajomnych sympatii riaditelov..
Ja mam 6.50 na hodinu,pracujem v administrative pre korporat ,mam strednu odbornu skolu skoncenu,prax som mala 4 roky ked ma vzali,pomaly 10rokov pre nich pracujem ... nadmieru som spokojna, mile rada vstanem z postele a mam noznost posunut sa,robim si opravnenia,ucim sa program od kolegu a mozem to raz robit...pre mna je problem cas...nemam cas kvoli detom,takze to ide pomaly...
@margolet toto je hrozné, mrzí ma to. Lebo s takýmito platmi sa tam naozaj musíte obracať aj za troch, lebo neviete zohnať ľudí. Je to hanba, že vám nevedia zaplatiť viac, ale nepotrebným darmožráčom v parlamente zaplatia. Môžme byť radi za takýchto ľudí ako ste vy. Vďaka 🙂
@maminastatinom tak potom je to o cloveku...o povahe. Nasa triedna nema problem,napise a musime doniest.
@maminaststinom
To mi je luto. Ja nosim sama od seba papier, krabice s vreckovkami aj ine pomocky. Aj napriek zaplatenemu zrps a podobne. Ved normalne zaves oznam na edupage a hotovo 🙂
20€ na hodinu v cistom ako zakladny prijem co ale bude uvidime vs vzdelanie 22 rokov praxe
700€
Inak ... Ja a m mala najlepšie platenu jednu prácu ,ktorú som robila popri ttp, len každú sobotu doobeda na 4 hodiny ( plus 2 hodiny cesta ) . A to bolo sadenie stromčekov celú jeseň . Za tie 4 hodiny práce plus cestovanie hodina tam a hodka späť mi to vyšlo okolo 80€ .. to isté pri natieranie stromčekov a vyžínaní .
Za 4 doobedia v mesiaci 300-400€ k mojmu top naviac .jedlo ,čaj ,cestovné grátis .
Nikdy predtým by som nepovedala ,že v týchto lesnickych a hospodárskych prácach ,sa takto fajn zarába .a potom mi pani ,na prvý pohľad zanedbaná a špinavej zástere povie ,že to robí popri "invalidke" od jari do jesene ,a v zime idú s mužom dochodcom do tepla citujem " čvengále si mori vymáčac " 😂
Štátna správa, východ SK, 1700€ v hrubom.
80-100 eur na hodinu , podľa typu a veľkosti klienta . Nie som v TPP, to by som už po 15 rokoch nedala 🙂
V prvom rade by som sa chcela vyjadriť k Lidlu. Robila som tam a 2000 som mala možno za tři mesiace, ak vobec
Robila som vo výrobe za pásom na 3smeny za minimálku, robila som predavačku, aj hrozno chodila obzerať. Popri materskej VŠ urobila, aj keď iný odbor v akom pracujem. Teraz som Inžinier kvality v automobilovom priemysle a priemerne mam 15e na hodinu. So svojou prácou aj platom som spokojna. Aj keď niekedy je extrémne časovo náročná a stresujúca.
@subartic A ved co nepovies, aku cinnost? Dalsia, co ma problem povedat co robi. Vsak preboha, snad niesi jedina vo svojom odbore.
@drahomirrra pracujem v odbore daní a účtovníctva, v takzv.hight leveli .
@subartic Tak ak robis ucto Pente, tak stovka moze byt.
@drahomirrra jaj prečo Pente?A účto robia moji zamestnanci . Ten kto si ma objedná , jednoducho má na to aby ma zaplatil .
tak ale to je suma na firmu resp sro tak potom ano kludne je MD 800€ ale to sa neda porovnavat so zavislou cinnostou
@mamina7070 ak to patrilo mne , nie ,to je moja hodinová sadzba ako fyzickej osoby. Firma je môj ďalší prijem. Ja som mimo závislej činnosti už viac ak o 15 rokov a nerada by som sa tam vrátila.
Pred rokom aj nieco som sla na MD s platom 1 300€. Od tohto roka mam s.r.o. a aktualne mam z nej mesacne 5 000€. Sme dvaja konatelia, inak by to bol dvojnasobok. Do polky noveho roka ocakavam dvojnasobok a do konca roka trojnasobok. Pracovala som v rovnakej oblasti ako podnikam, s platom som bola spokojna, aj celkovo som mala vsetko, co som si pipla, no teraz vidim, ze to bolo malo vzhladom k tomu, ze som riadila firmu niekomu cudziemu a aj tie zisky mali vdaka mna slusne.
ja nebudem pisat čislo. zarabam vela, lebo vela pracujem. pracovala som tvrdo, pracujem a budem pracovat tvrdo, aby som sa ja a moje deti mali dobre. robím to, čo ma baví a pre to, aby to tak bolo, som obetovala veľa volneho času mimo práce, víkendy, sviatky. a som za to, aby bol každy človek adekvatne ohodnotený priamo úmerne svojmu vzdelaniu, atestancií a snahe. pracujem a zamestnávam ľudí a každý, kto prejaví tieto aspekty ma to, čo si zaslúži a nie je to málo. moje kredo je, že každy dokaže aj nemožné, ak tomu aj preukáže istú obetu 🙂
@banderaska29 presne tak . Ja som tomu obetovala tiež veľa, len získanie dvoch licenci nebola sranda, robila som povinu asistentúru , kde som robila všetko preto aby som bola pripustená k získaniu licencie, potom povinné vzdelávanie, kopec peňazí som do toho vrazila; čelila som kritike mojich nadriadených , teraz už kolegov , vláčila som šanóny, počítala ovce, vypočítavala odchylku od noriem z kôp v cementárke , knihu by som o tom vedela napísať.🙂. Dostávala som " riadne kapky " , vydržala som a potom si ma podali na licenčných skúškach.
@banderaska29 som na tom podobne 😊 nemám rada ľudí, ktorí len závidia ako sa majú tí druhí lepšie, ale ani prstom nepohnú, aby sa v živote niekde posunuli a niečo dokázali, pritom toľko možností,ako máme dnes sme ešte asi nikdy nemali. 😊
@autorka placa/plat ma byt primeraný vzdelaniu a náročnosti praci, ktorú robíš. Najviac sa ozývajú ti, ktorí majú často krát najjednoduchšie a najmenej zodpovedne prace. Argument, že sa z toho nedá vyzit ja neuznávam, stále ma človek možnosť na sebe zamakať a vypracovať sa tak, aby sa mu ráno "oplatilo" vstať z postele.

@bale1rinka tak ja kupujem ešte aj krabice vreckoviek aby si mali deti kde sople fúkať, lebo mi je trápne pýtať a deti si samozrejme nenosia