Kto má radosť z výplaty?
Komu dnes prišla vyplatka a teši sa rovnako ako ja ?😍co si doprajete z vyplatky ? Ja korejsku kozmetiku
nám prišla ešte 2.1 takže ani neviem že bola 😀
ale chodíme lyžovať tak tam si doprajeme momentálne
nám prišla ešte 2.1 takže ani neviem že bola 😀
ale chodíme lyžovať tak tam si doprajeme momentálne
@anonym_fa524e presne, už som na nejakú výplatu aj zabudla 😀😀😀
@anonym_autor o je tvoja prvá výplata? Či z čoho sa tak tešíš?
Mne výplata príde budúci týždeň, dovtedy len ID, ale teda tešila som sa aj z neho.
ale teda áno, mna poteší každa vyplata že môžem zarabať aj ked nie je to nič extra :D
@anonym_autor dobre,dobre.Ja som spokojna teda nebola,prislo len 1330eur.Ale tak snad dalsia bude o dost vyssia,zvyju platy,budem mat viac hodin.Ale celkovo som spokojna 4400eur bolo aj tak tento mesiac.
@anonym_185703 celkom rozdiel
@anonym_autor výplatka? Výplatky? Žena 😲 koľko máš rokov??
@anonym_autor o je tvoja prvá výplata? Či z čoho sa tak tešíš?
@a0 ja sa z vyplaty tesim vzdy, uz desiatky rokov 😂 Vidno, ze nie som z rodu Rockefellerovcov....
Dopraj si
@anonym_autor troll reagujúci na predošlú tému - aké slová neznášame😃 "výplatka"
@anonym_autor z tejto sme si objednali novú posteľ už sa na ňu tešíme 😄
Co si doprajem z výplaty ,nerozumiem to keď niečo chcem mám ako čakať do výplaty?
Z výplatky som si objednala kozmetiku na ďalší polrok. 😀
@a0 ja sa z vyplaty tesim vzdy, uz desiatky rokov 😂 Vidno, ze nie som z rodu Rockefellerovcov....
@simsalabim ja tiež nie (ale chcela by som 🤣) no našťastie som na tom tak, že nemusím čakať na výplatu, aby som si mohla niečo kúpiť, takže asi preto neviem precítiť tú radosť z toho
@anonym_autor teším sa z každej výplaty.
Ja som nahnevaná. Prišla mi vyplatka 4300€, robila som 40h za mesiacik, tak som čakala este viac peniazkov😭 co uz. Snáď budúci mesiac bude lepšia, aby som si dopriala turecku kozmeticku na mesiačik:*
@simsalabim ja tiež nie (ale chcela by som 🤣) no našťastie som na tom tak, že nemusím čakať na výplatu, aby som si mohla niečo kúpiť, takže asi preto neviem precítiť tú radosť z toho
@a0 ved ale ona sa pytala, kto sa tesi 😉 Nie, kto si dopraje. Tiez s kozmetikou, co si kupujem bezne, nemusim cakat na vyplatu (ale priznam sa, ze vacsinou cakam na akciu).
Ja som si kúpila tento mesiac dve kabelky. Jedna 500 eur, jedna 50 eur. A topánky a dobré jedlo. Ale to som ešte nemala výplatu.
@a0 ved ale ona sa pytala, kto sa tesi 😉 Nie, kto si dopraje. Tiez s kozmetikou, co si kupujem bezne, nemusim cakat na vyplatu (ale priznam sa, ze vacsinou cakam na akciu).
@simsalabim ďalšia otázka bola “čo si doprajete” na to som reagovala, že sa nemusím tešiť z výplaty aby som si dopriala.
A tiež som milovník akcii, včera ma tak potešila akcia na granko 😅.
@simsalabim ďalšia otázka bola “čo si doprajete” na to som reagovala, že sa nemusím tešiť z výplaty aby som si dopriala.
A tiež som milovník akcii, včera ma tak potešila akcia na granko 😅.
@a0 Granko asi potesilo viacerych 😂👍
Presne tu vidno to zlo v ludoch 🙂 že iba sarkasticke odpovede , chytate sa hovadin ako vyplatka … Ano vyplatka a čo?😀 Kym sa nezmeni zloba v ludoch a tato mentalita bude len horsie .
Presne tu vidno to zlo v ludoch 🙂 že iba sarkasticke odpovede , chytate sa hovadin ako vyplatka … Ano vyplatka a čo?😀 Kym sa nezmeni zloba v ludoch a tato mentalita bude len horsie .
@anonym_autor ake zlo
kde su tie casy ked som sa z vyplaty tesila.. teraz prve co ma napadne - zas dalsi mesiac platenia uctov ... kedze mi to ide rad radom hned po vyplate ...
Z tejto výplatky zaplatím dcere druhu splátku za strojcek - 500€ , zajtra ideme pre basketbalové tenisky 140€ , staršej dcere dioptrické okuliare 350€ … tak ja si doprajem aspoň raz denne teple jedlo 🤪
@anonym_autor kórejskú tak to asi nebolo bohviečo 🤣
Ja zarabam prve vyplaty po skole, takze ano, na kazdu sa tak v kutiku duse tesim, lebo si uz hospodarim uplne sama, nemusia ma uz zivit rodicia, robim si rezervu, investujem a semtam doprajem aj nieco, po com tuzim, na potesenie. A inak, korejsku kozmetiku tiez oblubujem, vdaka jednemu seru mi uplne zmizli jazvy po akne a plet mam ako babatko.😂😅🤭
Ja zarabam prve vyplaty po skole, takze ano, na kazdu sa tak v kutiku duse tesim, lebo si uz hospodarim uplne sama, nemusia ma uz zivit rodicia, robim si rezervu, investujem a semtam doprajem aj nieco, po com tuzim, na potesenie. A inak, korejsku kozmetiku tiez oblubujem, vdaka jednemu seru mi uplne zmizli jazvy po akne a plet mam ako babatko.😂😅🤭
@anonym_147170 ktoré sérum prosím?

@anonym_autor dobre,dobre.Ja som spokojna teda nebola,prislo len 1330eur.Ale tak snad dalsia bude o dost vyssia,zvyju platy,budem mat viac hodin.Ale celkovo som spokojna 4400eur bolo aj tak tento mesiac.