Kto si splnil detský sen v práci?
Len pre zaujímavosť, je tu niekto taky, alebo poznáte niekoho, kto robí to, co si ako dieťa vysnival?
@mamusa123456789 v trošku inej podobe ako som si to ako úplné dieťa vysnívala, keďže moje sny sa menili, ale v podstate áno, učiť učím, len sa zo škôlky posunuli moje sny na vyšší stupeň 😅
Ja robím to, čo som ako dieťa raz povedala, že to ja nikdy robiť nebudem. 😂
Ja. Odkedy som videla ako malé dievčatko Nemocnicu na okraji mesta, chcela som byť len sestrička. 😊
ja, od mala tuzba byt ucitelkou (okrem kozmonautky, herecky, kominarky)
Ja som chcela byt mamou a ucitelkou. Oboje sa splnilo.
Ja som chcela byť ako dieťa doktorkou a teraz, keď som už veľká 🙃 mi je pri pohľade na krv zle
✌️Ja, ako dieta som vzdy túžila byt sestrickou. od doktorky som si vzdy odnasala ustne lopatky, striekacky.. Od malicka som si vypisovala recepty a hrala sa na sestričku, vystudovanu mam SZŠ, ale ukončenu mam pôrodnu asistentku💞
Ja som chcela byt auditor, a dva tyzdne v mesiaci lezat na Maledivoch.. a potom som stretla mojho chlapa :DD a uz som len uctovnik a maledivy .. no nestiham sa divit, cize su aj velke :DDD a aj cely mesiac...
@mamusa123456789 ani nie. Ja som chcela byť slávna speváčka, moja kamoška baletka 😁. Nejak nevydalo a tak sme museli vychodiť školy 😄.
@mamusa123456789 Áno, ja. Už od MŠ a ZŠ čias to bolo jasné.
@mamusa123456789 v 5 rokoch som chcela byť spisovateľka dôchodkyňa tak ešte mám kopec času to stihnùť 😊
@h2 co ta prinútilo zmeniť názor?
@mamusa123456789 Nenazvala by som to zmenou názoru, veď to som bola niekde na prvom stupni ZŠ a dávno som na to zabudla, spomenula som si až po čase, spätne.
@mikadooo moja dcéra chce byť baletka, zahlásila nám to asi ako 2-rocna a teraz ma 8,5 a stále ju to drží, ale teda aj chodí na balet a robí všetko pre to aj počas dní, keď balet nemá, aby sa tou baletkou stala, uvidíme, ci ju to bude držať aj v piatej triede, keď sa bude mať podať prihláška na konzervatorium
Ja som sestricka.👍
@mamusa123456789 Len nech nechce byť profi baletka! To je tvrdý chlebíček, zničené nohy a skorý dôchodok. 😦
ja tiež robím čo som si vysnívala a čo ma baví a aj čo som vyštudovala.Ale nie úplne od dieťaťa, ale vo vyššom veku som si to uvedomila čo by ma naplňalo a aj som za tým išla
@mamusa123456789 ja 🙂 od malicka som sa hravala na ucitelku a aj som ucitelka 😁
@h2 práveže chce byť profi baletka, ale čo som sa rozprávala s trenerkou, tak, ze oni sa to rýchlo naučia, kde a koľko náplasti použiť a co porobit s baletnymi špičkami, aby to nebolelo a nerobilo otlaky... Ja mam, ale najväčšie obavy z pobytu na internáte od šiestej triedy 200km od nás, ale tak zatiaľ je len druhacka, uvidíme ci ju ešte niečo iné nenapadne
@mamusa123456789 Ja som na prvom stupni ZS chcela byt ucitelka. Potom mi raz nasa ucitelka dala za ulohu doucovat slabsieho spoluziaka, takmer prepadlika a vtedy som si povedala, ze tak toto nie. Potom od asi 12 rokov som chcela byt matematicka. Tou dnes aj som a posobim na VS, takze aj ta ucitelka sa nakoniec splnila.
Ja som praveze rada ze nerobim co som chcela. Chcela som byt tiez sestricka.
@mamusa123456789 skvele! Držím jej palce
Od malička som si nosila z lekárne kopec letáčikov, hrala sa s prázdnimy krabičkami na lekáreň. Učila som sa naspamäť všetky info z tých letáčikov a potom sa hrala na múdru, keď mama niečo kupovala. A som farm.laborantka.
@pribinak ďakujem
Ja som chcela byt tajny agent. ;D
@ivangeline a splnilo sa ti? Ci odpoveď je tajná? 🙃
@mamusa123456789 ...zatial mama na plny uvazok a necakam svatobornu karieru. ;D Dalsia moznost bola učiteľka. Myslim,ze k tomu nemam daleko a zabrdam k tejto profesii.. ale ktovie,co zivot nakoniec prinesie. Robila som všeličo ale nic dostatocne dlho,aby som si povedala,v tomto budem karierne rast. ;D (Az na krdel deti.)

@mamusa123456789 poznam vela takych.