icon

Ktorá práca prináša minimum stresu?

2. jan 2024

Aka praca je kludna?ze sa tam nerobi vkuse 8h a clovek sa ani nezastavi a stresuje? Poznam chlapika čo robi v podstate asi nejakeho pomocnika vo firme a on cely den ze nic nerobi a plat ma fajn, chcem pracu ktora nebude narocna moc a budem vediet si aj oddychnut tam a nie pendlovat vkuse (to mam teraz), v akej praci je to takto? Ze sa tam robi v podstate malo

Strana
z6
cacianka
3. jan 2024

@muchotrafka298 to je ako bolo v Ružinove.
Samé wau akcie, prezentácie , efekty a zariadenie bolo staré, hnusne, zodraté, prostredie nechutné, knihy ako zo zberu, koncepcia alá socik a maniere vedúcej škoda hovoriť (to aj polovica osadenstva 👎psycho) .

muchotrafka298
3. jan 2024

@cacianka toto je ina kniznica, ale velmi podobna tvojmu popisu 🤐

stevvvka
31. mar 2024

Vyštudovala si hotelovú, si len čašníčka alebo aj kuchár? Čo tak kuchárka v škôlke? Poprípade dorobiť kurz. V nejakej dedinskej škôlke kde majú jednu triedu variť pre 15 deti by mohlo byt OK pre teba..

parvitas
Autor odpoveď zmazal
deti95060810
1. apr 2024

@stevvvka tak zrovna niečo takéto robila svokra... málo detí v nejakej mš... všetko musela sama - ešte aj nakupovať potraviny. nespomína na tie časy dobre.

v dnešnej dobe sa v školách stravujú aj dôchodci. Aj keď nie v jedálni - väčšinou im vozia domov jedlo. Takže nikde nie je že sa varí pre malý počet detí. varí sa aj pre iných stravníkov.

luccija
1. apr 2024

@stevvvka uff to by som ponúkla nepriateľovi.Teplo, zdvíhať veľké hrnce, umývanie, výpary práca v kuchyni je snáď jedna z najhorších.U nás v dedine si kuchárka zlomila nohu je tam snáď 20 r, lebo býva hneď vedľa a čo by iné robila zase niekde len kuchárku.4 m nevedeli nihoho nájsť ani na zastup, až rodičom zdvihli obedy raz na takú sumu a obedy sa dovážali z inej jedálne.A u nás škôlka vari aj pre školu málokde má každá škola, škôlka svoju kuchyňu, keď je menej detí neoplatí sa to pri nákladoch, ktoré maju

stevvvka
1. apr 2024

@luccija
@deti95060810 nie všade sa varí aj pre iných stravníkov, niekde je to vyslovene len pre deti, ani učiteľky sa nestravuju... Ponúkla som to ako alternatívu, samozrejme keďže som to nerobila, nevidím do toho bližšie, ale každá jedna práca ma negatíva..

Strana
z6