Ktoré zamestnania majú pracovnú dobu do 16:00?
Ahojte v ktorých prácach sa zvyčajne končí do 16:00? Okrem úradov tie u nás nemajú momentálne žiadnu ponuku práce. V inzerátoch častokrát nepíšu dokedy je pracovná doba. 16:30 končia aj jasle aj škôlka. Zatiaľ všetky práce čo ma zaujali končia 16:30 ale väčšinou ešte neskôr
@anonym_autor skus napr Lidl predavacka vies sa dohodnut aj na ciastocny uvazok
prip sa prestriedajte s otcom dietata
https://www.profesia.sk/praca/lidl-slovenska-re...
ja robím vo výrobnej firme. A všetka administratíva ( ekonómky) majú VŠ. Technológia, konštrukcia, projektanti, všetko sme Ing. U nás je podmienka VŠ do "kancelárie" . Dokonca aj do výroby na určité pozície je podmienka Ing. Takže s gymnáziom to budeš mať ťažšie. Pozeraj všetky ponuky, pošli životopisy všade a uvidíš, či sa ozvú. Ja som Ing a za 4 roky som nešla zohnať prácu. ( chcela som odísť z pôvodnej, pretože vek). Až potom , po známosti sa podarilo. Takže nevyberala by som, poslala by som si všade a potom hľadala ďalej.
Nechceš si urobiť VŠ? Iba s gymnáziom moc vody nenamútiš. Tam si môžeš vybrať aj pracovné zameranie, ktoré má krátku pracovnú dobu, ale aj flexibilnú, hocičo 🙂. A hlavne odísť do mesta, kde je práca (ak pôjdeš na VŠ stihneš sa rozkukať)
@modrahruska su aj miesta, kde nepotrebujes specializáciu typu recepcia, podatelna a pod. avsak tym, ze autorka ma iba gymnazium a nic ine bude to mat dost stazene a vlastne asi ani poriadne nevie co chce... bolo by dobre si dorobit nejaku aspon nadstavbu - alebo dalsie vzdelavanie.....alebo podnikat
@oriesocek ved pisem upratovacka alebo tak, tym myslim vsetky tie nespecializovane miesta 🙂
Zbytocne sa pytas, administrativa u vas nie je k dispozicii, tak Ti nepomozeme
Maturita z gymnázia nie je nič také kvôli čomu by pre teba práca čašníčky alebo upratovačky mala byť pod tvoju úroveň, najmä ak si nikde predtým poriadne nerobila. Takže nie si veľmi v pozícii že si môžeš vyberať, ak reálne neponúkaš žiadnu pridanú hodnotu.
@anonym_autor A s cim mas skusenost? Mas len maturitu a nikdy si nepracovala na TPP? Tak to budes rada,ked sa dostanes hocikam na minimalku,nieze si budes este vyberat do 16-tej. Ja v administrative robim a aj s 15r.skusenostami som mala problem najst pracu v tejto oblasti,lebo na takuto poziciu pride aj 100 zivotopisov.
No to je taká otázka. Ja som lekár, robím do 15:00, ak nemám službu. Pomohlo?
No s gymplom si moc vyberať nebudeš. Ja končím, ked chcem cize pokojne aj o 14, ale teda robím vo vede a treba mať prácu hotovo a musí sedieť fond. Možno u vas nejaká asistentka vo firme, ak tam niečo take mate
@anonym_autor rôzne firmy, predajne firemné, čo si vyštudovala tak skús niečo pozrieť casovo
Asi nemas ine na vyber, nez sadnut za pc, posielat zivotopis rad radom do firiem co vyguglis u vas v meste a mat verejne cv na profesii a denne sledovat ponuky/nechaj si chodit mailom a čakať na zazrak... Niekedy sa da dohodnut na pracovnej dobe, pripadne dorobiť nieco doma vecer, ak potrebujes stihat skolku, ci mat skrateny uvazok . Je to vec dohody, ale to sa najprv musíš na ten pohovor dostat
Ja robim v zubnej ambulancii. Pracovná doba od 8:00 do 14:00. Piatky do 12.
@anonym_autor Skus miestny Bitunok , tam zacinaju skoro a naucis sa do zivota vela
@martinmmartin 😄😄😄 ešte aj kafilerka by stála za hriech
@anonym_autor ja robím v školstve, som asistentka učiteľa. Pracujem od 7:30 do 14:00.
@biba_18 no pre teba je vágna ale pre mňa reálna. Ja som ešte nikdy TPP nemala neviem ako to chodí, kde hľadať a podobne. A odpoveď že čím neskôr začneš tým neskôr skončíš je jednak ako pre debila a po ďalšie to nie je odpoveď na moju otázku ale nevadí
@anonym_autor niektorí to riešia tak, že jeden z partnerov deti odnáša a druhý vyzdvihuje a ten ide zároveň do práce skôr. Alebo potom keď musíš aj odovzdať aj vyzdvihnúť, tak sa to dá vyriesit skráteným uvazkom.
Teorericky akakolvek, ak sa da dohodnut skrateny uvazok.
Pracujem od pondelka do piatku od 7:00 do 15:00. Pracujem na operačných sálach ako zdravotná sestra. Ale ak to nie je niečo pre teba tak určite aj ambulancie majú takýto pracovný čas
@hsara99 áno toto o korporátnych firmách viem ale u nás tieto ponuky práce žiaľ nie sú :/
@anonym_autor keď si taká múdra tak sa nepýtaj
@anonym_autor skus napr Lidl predavacka vies sa dohodnut aj na ciastocny uvazok
prip sa prestriedajte s otcom dietata
https://www.profesia.sk/praca/lidl-slovenska-re...
@mamina7070 alebo Kaufland
@anonym_autor inak, z akého si regiónu, okresu?

@btus a teda ešte dopisem k tomu že ten smer a čo hľadám. Ja nie som v pozícii že by som si mohla vyberať.. zobrala by som asi čokoľvek kde to má nejakú perspektívu, nie je za to minimálka a je tam pracovná doba max do 16:00
@anonym_autor syn brigáduje v centrálnom sklade Jednoty, robí 6.00-14.30.