icon

Ktorú prácu by ste zvolili?

23. mar 2024

Ktoru pracu by ste zobrali?

1. Vyrobny podnik, asistent manazera (nieco uplne ine co som robila pred rd). 8,5h, 10 minut autom. Po-Pia (neskor kazde 4-6 tyzdne aj sobota). Nemoznost HO. Pracovna doba od 6-7 do 14:30-15:30.Na starosti by som mala dochadzku zamestnancov, objednavanie vyrobkov, drobne nakupy. Plat 1000€ v hrubom, po skusobnej dobe 1200€, kazdy rok potom navysenie. Nejake vianocne a letne bonusy.

2. Pološtátny podnik, referent pripravy rozpočtov. (Blizsie k mojej praci pred rd). 8h, 30 minut autom (v špičke 45 minut). Po-Pia. HO 6 dni do mesiaca + dohoda. Pracovna doba od 6:30-8:30- 15, 16:30. Niektore dni by sme sa mohli vozit viaceri v aute. Plat 1200€ v hrubom, stvrtrocne odmeny, letne a koncrocne (ano dostanu ich vzdy). Kazdorocne navysenie platu. 5 dni dovolenky navyse, prispevok na letne tabory deti zamestnancov, na treti pilier,...priatelsky kolektiv, pro rodine zalozene vedenie.

Som po 7 rd, 3 deti. Muz robi na zmeny od domu 10 minut, pri detoch by sme sa striedali rano, aj poobede. Skolku, skolu mame od domu 5 minut pesi. Mam vs ekonomiku, pred rd som robil v bankovnictve kde som dala vypoved.

Strana
z2
karmen118
24. mar 2024

Tiež som za 2 a držím palce 🙂

margotka17
24. mar 2024

Ja by som bola za prácu v.2. Treba vyskúšať rok- dva, čas ukáže, či to bude doma fungovať s deťmi aj takto časovo. Finančne ani nehovorím, každé euro do domácnosti je plus. Ak sa ti práca bude pozdávať, vždy môžeš ísť vyššie, ak nebude skúsis niečo iné. Kamarát tak terazenil minulý rok v novembri prácu kvôli mzde a vraví, že je to super, nič neľutujem a len mu to pridáva ďalšie skúsenosti.Drzim ti palce 👍

vitaminsee
24. mar 2024

Držím palce 🤞

zmrzlinka8
25. mar 2024

2

ysseba
25. mar 2024

Ja by som brala prácu č. 2. Aj keby "len" kvôli HO. Keď sú deti choré, možnosť vziať si HO je na nezaplatenie, ver mi, píšem z vlastnej skúsenosti. A pri troch deťoch budeš za neho vďačná.

Strana
z2