Kurz opatrovania deti a uplatnenie sa v praci - jaslicky doma, ci v sukr.jasliach
29. sep 2021
Ahojte. Mam cochvila nastupit na kurz opatrovania deti. Mozem opatrovat deticky do 3.rokov alebo 6 rokov, v zavislosti od zdrav.stavu. Rozmyslam si zalozit zivnost a pracovat z domu, mat doma deticky. Mozem mat max.3-4 deti. Mam velku detsku izbu, dcerka cez den je v skole a poobede, ak by, pomohla by mi s detickami, co je vyhoda 🙂 Chcem sa popytat na vase skusenosti, ako postupovat, co vybavit, co nakupit, cennik, ci sa plati vopred, kolko na hod/mesiac, jedlo si nosia rodicia, ci uvarit... Jasliciek u nas v meste je malo, tusim 2 a dopyt by bol. Poprosim, poradite mi? Dakujem za kazdu radu 🙂
Predošlá
Strana
z2
Tak ak v byte tak aj podpisy súhlasné stanovisko s opatrovateľskou činnosťou všetkých majiteľov bytov vo vchode.
Predošlá
Strana
z2

@makova333 ja až teraz čítam že to pani chce asi nakoniec v bytovke opatrovať.. neviem presne keď to je v byte, v každom prípade treba VUC, dostať sa do registra, treba si naštudovať jaslickovy zákon, deti do 3 rokov sú už regulované..