icon

Má kolegyňa dostať druhú šancu?

20. júl 2024

Mám na zodpovednosti jednu novú kolegyňu a v pondelok mám dať report vedúcej, ako sa jej darí. Začala minulý týždeň v piatok, 12.7. Aby ste boli v obraze - jej úlohou je hľadanie a oslovovanie kandidátov.
Do interného systému sa zaučila už v ten deň, vie pracovať so systémom, tabuľkami. Z tejto stránky je šikovná. Problém je, že nemá dostatočný prehľad čo sa týka pozícií na ktoré hľadá kandidátov. Nevie presne opísať náplň práce, mám pocit, že nevie dostatočne zaujať. Napríklad má za deň 50 hovorov ale z toho sa jej podarí pozvať na pohovor len 5 ľudí.
Snaží sa, minulý víkend si sama našla informácie o firmách pre ktoré obsadzuje pozície, inzercie na dané pozície aby mala z čoho čerpať informácie, mala už dobré nové návrhy, cez víkend na vlastnú päsť hľadala kontakty. Vidím na nej, že sa snaží. Problém je, že jej chýba obchodný duch. Nevie tú pozíciu predať a presvedčiť kandidáta aby došiel na pohovor. Je si celkom neistá a dosť stresuje, možno aj z časti preto lebo vie, že je sledovaná.
Celý večer rozmýšľam nad tým, ako ten report podať. Závisí zväčša od toho, či budú hľadať inú kolegyňu. Máme jej dať šancu podľa vás? Pýtam sa hlavne ľudí, ktorí pracujú v tejto oblasti.

Strana
z2
hara_vara
23. júl 2024

treba dať šancu ona do toho príde pokiaľ je ako človek ok 🌹

barborachors
24. júl 2024

To co ste za firma?? Veru nechcela by som u vás robiť ani za milión, chudák pani. Aby mi niekto doslova stál za chrbtom s bičom v ruke. To radsej sedieť doma na podpore a brať prídavky ako zažívať takýto neskutočný stres. A plat davate aky, 700 v čistom? 😵‍💫

Strana
z2