Má pridanie životopisu na Profesiu význam?
Ahojte, na profesii je možnosť pridania životopisu. Našiel si niekto prácu, že sa mu zamestnávateľ ozval na základe tohto životopisu? Vďaka.
Áno 🙂
Ja nemám skúsenosť, ale jeden kamoš a kamoška. Až museli stiahnuť životopis, lebo im doslova vybuchla schránka.
Záleží v akom odbore zháňaš. Ja som vyvesila a každý deň sa mi niekto ozval. Aj agentúry aj priamo zamestnávatelia.
Ďakujem dievčatá, milo ma to prekvapilo. Chcela by som web dizajn, len nemám prax, iba kurz a čo skúšam, tak vo voľnom čase.
Áno, a tiež som musela stiahnuť životopis, ako tu niekto vyššie písal.
áno
áno
Mne sa to stalo. A tu pracu, btw perfektnu, stale mam.
To som ani netušila že je taká možnosť a teraz si ju prezeram skoro vždy
Ano,pocas VS,bola to sice len brigada,ale ozvali sa na zaklade zivotopisu.
Ozyvali sa mi vela ked som tam mala zverejneny zivotopis. Ale realne som tusim bola len na jednom pohovore a dalej som nesla nemala som zaujem
Myslim,ze dve rozne veci sa tu miesaju.ked ti ide vybuchnut schranka kvoli ponukam,to je vacsinou automaticke posielanie na zaklade tvojich parametrov,ktore mas v tim pridanom zivotopise.a ano,chodi to aj kazdy den,mozes mazat,nevsimat si alebo,naopak,zareagovat na zaujomavu ponuku.Seriozny zamestnavatel,ktory ma konkretne o teba zaujem urcite zavola,nebude ti pisat mail..aspon u mna to vzdy tak bolo.
@zuzinabila Predstav si, že aj volali a aj písali, keďže im telefón nie vždy dvíhali na prvý raz. Tak sa nehraj so slovíčkami.
Ja som mala len kratko, ale volal mi taký balast (same ponuky na finančného a poisťovacieho agenta)
Veľa recruiterov ak hľadá človeka na voľnú pozíciu, tak skôr, než zverejnia inzerát, pozerajú profesiu a Linkedin, pri lepších pozíciách často iba Linkedin. Ak robíš web dizajn, odporúčam pripojiť linky na weby, kde si robila dizajn. Prípadne mať urobený aj profil na IG a ten pripojiť. Skús sa dať aj na stránku jaspravim.sk či na stránky pre freelancerov. Web dizajnér je skôr job na báze freelancera, čiže istejšia bude cesta podnikania a mať vždy viac klientov.
Áno a už druhý rok som v tej práci 🙂 dosť uzkoprofilova a nie je veľa ľudí na Slovensku
Áno volali mi ,ale väčšinou zle práce tak som ho stiahla
Mne osobne volali iba na pobočkou poisťovne 🤭 ale my sme cez to hľadali ľudí na seriózne ponuky...
Mojich byvalych kolegov oslovila nasa byvala firma prave na ich CV zavesene na profesii. Islo ale o pozicie za cca 1100-1300 eur, nie viac - klasika korporat v BA. Ja osobne som si pracu takto nikdy nenasla-vacsinou ma oslovovali len personalne agentury, z ktorych mi uz predtym ohladom rovnakej pozicie niekto volal pred 2-3-6mesiacmi, kym jednu a tu istu poziciu dookola obsadzovali a predtym som uz odmietla kvoli platu. Zrazu zacne volat jedna druha tretia personalka zas s tym istym, len ini ludia mi volaju… onicom. Nikdy sa mi neozval nikto, kto by ponukal nieco, co nie je vycapene na profesii napriklad. Raz mi volal na CV na profesii chlap z ciech, zrejme islo o nejake financie/poistovnictvo podla toho, co rozpraval. Ponukal pracu v cechach. V takomto segmente.Pytala som sa ho, z akeho dovodu mi vola, ked mam presne vypisane pri CV lokality, o ktore mam zaujem a cechy do toho nespadaju. Dalej, preco ma kontaktuje s nejakou pofidernou pracou s financiami (prislo mi to ako nejake OVB), ked mam presne vypisane nazvy pozicii, ktore hladam. Ja robim uplne nieco ine a on mi ponuka taku chujovinu

Áno