icon

Má tu niekto e-shop s celosvetovým doručovaním?

16. dec 2024

S dorucovanim celosvetovo? Chcem si taky otvorit, tak by som sa chcela poradit co a ako na zaciatok 🙂

Strana
z2
autor
17. dec 2024

@jumama ano, aj tam budem mat ucet 🙂

autor
17. dec 2024

@mandzula no ved uvidim ako to pojde, nemam sa kam ponahlat, dam tomu mozno par mesiacov a ked nic, potom skusim aj tu platenu

denkabemommy
17. dec 2024

@hiro nie každú platenú reklamu dokáže adblock bloknúť, na to je tento program prikrátky, keďže asi ti neblokne všetkých influencerov sveta, platené PR články (napríkad aj vo Forbes), pripadne v gugli ti tiež asi nemení poradie vyhľadávania (maximálne vymaže z prvých miest sponzorované) … ale zas netvárme sa, že platená reklama je len vyskakovací baner (v akomkoľvek zmysle) 🙂

jumama
17. dec 2024

A chces predavat nieco, co si si vymyslela a paci sa ti, alebo nieco, po com je aj skutocny dopyt? Ja to teraz myslim naozaj uprimne a dobre - pretoze ak si si len nieco vymyslela, ak je to aj pekne a ucelne, ale nie je po tom dopyt, vytrapis sa.
Ak handmade - skus si aj slovenske Sashe aj to je primerana frustracia, na malom trhu. Vsade inde mas nasobnu konkurenciu. Napriklad na Etsy mas plateny nastroj EverBee, kde vidis statistiky predajnosti produktov - daju sa aj nejake free analyzy spravit - odporucam ti, zisti si, ci je dopyt po tvojom produkte skor ako zacnes vo velkom stavat eshop. Over si koncept. Over si u hocikoho - postni niekde aky mas produkt a ci by si ho ludia kupili - nie kamarati, ale aj cudzi... Napriklad https://www.instagram.com/sinahandmadesk/ je uspesna na Etsy.

autor
17. dec 2024

@jumama ano, dakujem pekne, toto vsetko uz mam premyslene a preluskane 🙂

autor
18. dec 2024

@denkabemommy ahoj, dnes som konzultovala s jednou online marketerkou a spominala ze reelska maju dosah aj na ludi, co ma nesleduju, ze skrz ne sa da dostat organickych followerov. No uz som v tom stratena 🫣

hiro
18. dec 2024

Za mňa folloveri si na nič nesledujem žiadnych. Na čo niekoho sledovať ak to nie je rodina alebo sa nevenuje vysoko odbornej práci ktorá dá nejaké riešenie tvojrej pracovnej úlohy? Influenceri sú na nič ak sú menej odborne zdatní ako ty. Takže 99 percent takých že keby vedeli tak by si vedeli zarobiť peniaze inak...

denkabemommy
18. dec 2024

@autorka však áno, ale znovu sme pri tom či chceš lajky alebo kupujúcich zákazníkov 🙂.. naozaj je to na dlhšie. Tiež je rozdiel dostať sa k 30 a 3000 ľuďom

pato88
21. jan 2025

Ahoj, ja mam maly eshop, ale nie som na Slovensku. Cize najviac objednavok chodi z platenych reklam na sietach, mikro influrncerky donesu nejakych followerov, moja aktivita na sietach presvedci mojich followerov, ze potrebuju moje veci, inak skupiny na fb, ked niekto odporuci moj obchod donesu vela ludi na stranku a zase vdaka cookies uz na nich mozme mierit reklamu, inak miestne trhy napr ako Sashe, tiktok skusam, neviem, realne ci niekto prisiel aj odtial, asi aj ano, aj Pinterest odporucaju ak mas vela casu. Myslim, ze je to 10000 do kazdej krajiny zvlast, aby si musela aplikovat ich DPH, to asi zo zaciatku nedovrsis. Kazdopadne budes mat asi uctovnika. Ak je to tebou vyrabane, neviem ci potrebujes nejake povolenia na predaj? Netusim. Mysli aj na to, ze ak ti budu tovar chciet vratit, hlavne neposielaj drahy tovar na cudne adresy a platby… poistenie pri preprave si asi radsej zarataj do ceny, ak mas tovar, ktory sa moze rozbit.

pato88
21. jan 2025

A nenechaj sa odradit, niektore komentare mi tu pridu trocha negativne. Asi z toho prvy ani druhy rok zit nebudes, ale aspon to skusis a uvidis, mozno otvoris popri tom obchod s niecim inym. Ak to neskusis, nepojde to urcite. Aj ked teda viem, ze nie vzdy je to lahke a rychle, ale rastie to. Ak mozem poradit, tiez si z zbieraj odporucania a reviews aj na stranke. Zas ked mas tovar za 300 eru stacit predat 5-10 na zaciatok 🙂

Strana
z2